Şaşırdım kaldım!!!

düşüncelerini ve isteklerini onunla zıtlaşmadan anlatmayı dene.. sana güvenmiyor mu diye sor. ne çok sert konuş nede taviz ver. merak etme bu iş muhakkak çözülür.

evlenmeden önce benim eşimde karışmazdı giyimime .evlendikten sonra bir gün annemlere gidecektik. bana üstümdeki eteği değiştirmemi söyledi. eteğim miniydi ama aşırı değildi. ve babam almıştı o eteği. düşünün yani ne kadar mini olabilir ki..
değiştirdim ve annemlere gittik. sırası geldi lafın.. bende babama söyledim .seni aldığın eteği çıkarttırdı bana diye. babam eşimi dışarı davet etti dolaşmak için. o zaman konuşmuş demekki. 10 yıl oldu evleneli.. bir daha giydiğim bir şeye karışmadı :))

o hakkı basında vermemek lazım bence..
ha fıkır alırsınız tamam ama gıyme etme demesıne kızarım..
sonucda aklı basında bı bayansınız ne gıycenızı sıze neyın yakıscanı bılırsınız..kendısıne bunu ıfade edın derım..

Zor bir konu. Bir taraf böyle durumlarda mecbur taviz gösterecek. Ve maalesef genelde kadınlar oluyor o taraf. Size taviz gösterin demiyorum ama belli ki eşiniz inat etmiş birazda. Giymeyeceksin diyorsam giymeyeceksin, benim sözüm geçecek durumlarına getirmiş olayı.
Ya giyip eşinizle soğuk olacaksınız yada giymeyip onun gönlünü yapacaksınız.

Back
X