- Konu Sahibi lou salome
Sen anayasaya aykırı konuşuyorsun aslında bu suçtur bunu bil ..
Anayasaya aykırı davranmak suçmu ???? Valla şaşırdım ! Malum tepemizdeki anayasayı tanımıyor ... imam osurursa cemaat mıçarmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen anayasaya aykırı konuşuyorsun aslında bu suçtur bunu bil ..
Hanimefendi bana cevap vermek zprunda hissettmeyin kendinie ben ortaya yorumumu yaptim
Sizde ole yapin
Kisisel diyaloglardan hoslanmiyorum
Yanlış bir ifade kullandın .Türkiye müslüman değil laiktir ama insanların çoğu müslümandır .ülkenin devletin dini yoktur..Ulu önderimiz sağolsun Nur içinde yatsın..
Azınlık olmaları ıngilterenin yasal haklarından faydalanmayacaklari anlamına gelmiyor işte..demek istediğim terör yada herhangi başka bir durum yoksa(siyasi)kıyafet konusu tartışılamaz bile.Pakistanlılar var orda ..yinede nüfusa göre azınlık .Fransada daha fazla .terör eylemleri çok olunca yasakladılar ..
Kadına bakış açısı nasıl peki?
Siyasi kültüre bakış açısı nasıl?
Yurt dışında yaşıyor, ama biz Türküz kılıfının altında başka ülkelerin yemeklerini yemiyor, kızlarını yabancılarla evlendirmiyor, erkeklerle görüşmesine karşı mı?
Kuşaksız evlendirmem, kız alıyorsa 5 altın takacak diyor mu mesela?
5 dil biliyor ama anasının sözünden çıkmayan ama karısını döven biri mi?
Yoksa 3 dili bu sitede neredeyse herkes biliyor felixim.
Anladım, demek istediğim bu değildi aslında.Gerçek anlamda tanımadığım birisi var aslında. Kim Milyoner Olmak İster'de bir keresinde yaşlı bir pazarcı teyze vardı. O kadar çok kitap okumuş ve kültürlüydü ki. O kadının üniversite bitirmediğini biliyorum. Fakat kadın bir çok günümüz üniversite mezunundan kültürlüydü.
Azınlık olmaları ıngilterenin yasal haklarından faydalanmayacaklari anlamına gelmiyor işte..demek istediğim terör yada herhangi başka bir durum yoksa(siyasi)kıyafet konusu tartışılamaz bile.
Hayır orda tehlike teşkil etmiyor çünkü terör yok onu demek istedim .diğer kadunları baskı altına almıyor o azınlık grup .bu yüzdende özgürler.açıklara mahalle baskısı yapsalardı gör bak bakalım özgürlük neymiş ??Azınlık olmaları ıngilterenin yasal haklarından faydalanmayacaklari anlamına gelmiyor işte..demek istediğim terör yada herhangi başka bir durum yoksa(siyasi)kıyafet konusu tartışılamaz bile.