- 1 Şubat 2015
- 3.693
- 9.612
- 358
- Konu Sahibi lou salome
Bana dikkat çekmemek lazim dediniz ya.öyle bişey mi dedim?? dikkat çekmekten bahsediyorum.
Onlara da diyor musunuz diye soruyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana dikkat çekmemek lazim dediniz ya.öyle bişey mi dedim?? dikkat çekmekten bahsediyorum.
Antalyaya giden carsaflilara da bikini giy de dikkat çekme diyor musunuz?
Yooo. Bizim ülkemizde yıllarca azınlık baskısı olarak algılandı. Bir avuç insanın keyfine keder yıllarca başını açıp fakülteye giren kızlar gördü bu gözler. Astımlı elemanın sigara içen 50 kişinin yanında ne işi var kardeşim? Mal mı bu insan?Demokrasiyi çok yanlış anlamışsiniz hanfendi. Bence biraz okuyun bu konuda.
Sizin başınıza böyle bir şey geldi diye ben de baskı görmeliyim öyle mi?
Demokrasi eşittir çoğunluk degildir.
1 tane astımlı ve 50 tane sigara bagimlisi bulunan bir kapali ortamda sigara içilmeli mi sizce demokrasiye göre?
Size göre çoğunluk ne derse odur ya??
Demokrasi azinligin haklarina, saglik hakkina, yaşama hakkına zarar vermeden yapilan uygulamadir.
Sizin dediğiniz çoğunluğun azinligi ezmesi ve barbarligi olur olsa olsa.
karşılaştırma yaptım. banane kim ne giyiyosa giysin. anlayan anladı beni. hoşçakalın. bir an önce ayrılın ordan daha çağdaş bi yere taşının. mutluluklarrrrr.Bana dikkat çekmemek lazim dediniz ya.
Onlara da diyor musunuz diye soruyorum.
Bir toplantı ortamında mesela bulunabilir bu astimli insan, sigara icenlerle. Bu kadarini düşünemiyor musunuz?Yooo. Bizim ülkemizde yıllarca azınlık baskısı olarak algılandı. Bir avuç insanın keyfine keder yıllarca başını açıp fakülteye giren kızlar gördü bu gözler. Astımlı elemanın sigara içen 50 kişinin yanında ne işi var kardeşim? Mal mı bu insan?
Evet yaa. Mesela izmir antalya mugla trakya...karşılaştırma yaptım. banane kim ne giyiyosa giysin. anlayan anladı beni. hoşçakalın. bir an önce ayrılın ordan daha çağdaş bi yere taşının. mutluluklarrrrr.
o havuzdaki hanımların öyle konuştuğuna ben inanmıyorum kusura bakmayın.Kız kardeşim küçüktü. Havuza girmek istedi bir yaz. Otelin havuz idaresi annemin kardeşimin yanında bulunmasına izin vermemişti. Havuzdaki bikinili hanımlar pardesülü ve başörtülü hanımlardan rahatsız oluyorlarmışta. Hiçbirşey söylemedik. Erkek kardeşim gitmişti yanına.
Demokrasi eşittir çoğunluk.
Sizin gibi insanların olduğu bir yer bulun yaşamak için. Vardır elbette.
Bravo. Faşizmi bize demokrasi diye yutturacak aklıncao havuzdaki hanımların öyle konuştuğuna ben inanmıyorum kusura bakmayın.
burayı es geçerek şunu demek istiyorum.
İzmir'e sizi tesettürlüsünüz diye kabul etmeseler yollarda yuhalasalar gücünüze gitmez mi?Çoğunluk şortla gezer yazın ne de olsa.
Ülkemizin her yanı Erzurum gibi ,Kayseri gibi değil...
Çoğunluk zaten her zaman avantajlıdır .demokrasinin amacı farklı olanı korumaktır....
Sizin tarif ettiğiniz tam olarak faşizm...
Demogoji yapma! Zorunluluklardan bahsetmiyorum. Biz o otelin havuzuna girmek zorunda değildik mesela. Sadece bayanlara yönelik havuzlarda mevcut olduğundan adamların talebi bizi rahatsız etmemişti misal. Hiç rezillik çıkarmadık. Annem bikinili hatunlara küfür etmedi.Bir toplantı ortamında mesela bulunabilir bu astimli insan, sigara icenlerle. Bu kadarini düşünemiyor musunuz?
Yahu ben size bu ülkede yıllarca ne oldu diye mi soruyorum. Demokrasi tanımı yapmissiniz. Taniminiz yanlış diyorum. Ogrenin diyorum.
Demogoji yapma! Zorunluluklardan bahsetmiyorum. Biz o otelin havuzuna girmek zorunda değildik mesela. Sadece bayanlara yönelik havuzlarda mevcut olduğundan adamların talebi bizi rahatsız etmemişti misal. Hiç rezillik çıkarmadık. Annem bikinili hatunlara küfür etmedi.
Sizi rahatsiz etmediyse tam olarak derdiniz nedir?Demogoji yapma! Zorunluluklardan bahsetmiyorum. Biz o otelin havuzuna girmek zorunda değildik mesela. Sadece bayanlara yönelik havuzlarda mevcut olduğundan adamların talebi bizi rahatsız etmemişti misal. Hiç rezillik çıkarmadık. Annem bikinili hatunlara küfür etmedi.
Kız kardeşim küçüktü. Havuza girmek istedi bir yaz. Otelin havuz idaresi annemin kardeşimin yanında bulunmasına izin vermemişti. Havuzdaki bikinili hanımlar pardesülü ve başörtülü hanımlardan rahatsız oluyorlarmışta. Hiçbirşey söylemedik. Erkek kardeşim gitmişti yanına.
Demokrasi eşittir çoğunluk.
Sizin gibi insanların olduğu bir yer bulun yaşamak için. Vardır elbette.
Sizi rahatsiz etmediyse tam olarak derdiniz nedir?
Buradakilerin yobazligi beni rahatsiz etti mesela. Konu actigima gore
Ne güzel kafalar.Onu rahatsız etmemiş.Sizi de rahatsız etmemeliymiş.Sonuçta bu ''demokratik''miş,onlar çoğunlukmuş.Kendinize uygun yerde yaşamalıymışsınız.
Onu rahatsız etmemiş.Sizi de rahatsız etmemeliymiş.Sonuçta bu ''demokratik''miş,onlar çoğunlukmuş.Kendinize uygun yerde yaşamalıymışsınız.