giyim tarzım ve mahalle baskısı

Hehe canım..tesettürlü sün bencede olmasanda umrumda değil ki .ben nerde kötü birsey dedim ?sen haddimi bildirdin sağol..sen avukat mısın pardon?kimsin sen ??ben kadın haklarını savunuyorum bu konudan mağdur olarak konu sahibini çok iyi anlıyorum .sen çıkmış haddini bildirdim diyorsun bence farklı misyonlar edin kendine ..
Arti kadin haklarini ogren de gel bence sen. İnsani degerlerden bi habersin. Tesetturluler asiri makyaj yapiyolarmis sanaaanee sanane yani bundan. Kendinle celismesene. Ne bicim kadin hakkini savunmak bu !

Arti kadin haklarini ogren de gel bence sen. İnsani degerlerden bi habersin. Tesetturluler asiri makyaj yapiyolarmis sanaaanee sanane yani bundan. Kendinle celismesene. Ne bicim kadin hakkini savunmak bu !
Benim hayatıma. karışırken git burdan derken iyi boya fıçısına düşmüş seksi Parfum kokularıyla gezen tesettürlü leri söyleyince kötü oldum ..

Tesettürlü olması önemli değil küfürlü konuşamaz konuşursada rezil olur.
Tesettür dikkat çekmemekse niye makyaj ??makyajı insanlar daha güzel daha seksi gözükmek için yapar ..tesettürle makyaj ayrı yerde olan şeyler ..
Benim hiç biri umrumda değil ayrıca.ister yapsın yapmasın bana gelip hayatıma karışmasın yeter ..
genel bakarsak müslümanım diyen kadın makyaj yapmamalı, başı açık gezmemeli, dar giymemeli vs. din tesettürlüye inmediği gibi tesettürden ibaret de değil.
neyse konu dağılıp kapanmasın.

Bu arada konu sahibi belki çok güzelsin kıskanıyorlar açık gezme bahane..kıskançlıklarından kudurmuşlae yazık..

Estağfurullah.
Dalga geçmek demeyelim de bu ülke gitgide birbirini sevmeyen ve kadina baski yapan bir ülke oldu.
Bu ülkede kadınla ne zaman uğraşılmadı ki söyler misiniz?
Misal ,kadınlara pozitif ayrımcılık olarak görülen yarım gün çalışma vs.gibi şeyler kadına zulüm oldu.
Kadın işsizlerin sayısı erkeklere oranla arttı...
1.çocuğa şukadar 2.ye şu kadar 3.ye şu kadar para deniliyor..
Çok cüzzi paralar ama amaç birilerine şirin gözükmek..
Şu yarım gün olayı mesela....
Bizim ülkemize uygun mu?
İşçi işveren ilişkisi karşılıklı ahlak olmadığı müddetçe hep çıkmazdadır...
İşveren bu kanuna ayak uydurabilecek mi yoksa yine işçiden mi çalacak....
Deveye sormuşlar neren eğri diye ,neren doğru ki demiş...

Evet ve bahsettiğiniz ülke sizin tabirinizle gulyabanilerle dolu!
evet siz haklısınız geçen gün şortlu kadın tekmelenmedi yada türbanlılar bundan 15 yıl önce rahatlıkla ünüversiteye girebiliyordu haklısınız

Burasi musluman ülke

Gonul isterki herkes gerektigi gibi giyip gerektigi gibi yasasin,ama malesef oyle olmuyor iste

Bize dusen herkes birbirine saygi duysun

Kimse kimseyi kucumsemesin
Tahsiliyle kimse kimseden ustun veya alçak olmuyor

Ustunluk takvadadir

Herkes bi havalarda ne o üni bitirmiş !
Uni bitirmekle insan olunmuyor iste

İnsan olsun herkes insan gibi yasasin

Back
X