- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi lou salome
Branş neydi senin?????Beni de götür![]()
Gel benimle :)
Artık bekarım da, iki kız takılır gideriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Branş neydi senin?????Beni de götür![]()
Laik bir ülke yani dini yok .yasayanların çoğu müslüman ama ülke laik anayasamız sağolsun..birilerinin gücüne gitsede..
Yoo. Yok öyle birsey .anayasayı oku aç .islamla yönetilse kimse baş açık gezemezdi bile ...Elhamdullillah burasi musluman bi ulke
Birilerinin gucune gitsede bu boyle
Arkadaşlar bu sizin dediğiniz üniversite bitirmemiş ama kendini geliştirmiş ultra kültürlü insanlar nerede ya?
Ben hiç rastlayamadım.
Senin dogrun sanaYoo. Yok öyle birsey .anayasayı oku aç .islamla yönetilse kimse baş açık gezemezdi bile ...
Elhamdullillah burasi musluman bi ulke
Ben de çok tanıdım, hatta ilk yorumumda onlara lisanslı cahil tanımlaması yaptım.Açıkçası ben üniversite bitirmiş ama kültürden, insanlıktan bihaber cok insan tanıdım. Böylesi varsa tersi de mümkün.
doğulu batılı birbirine karıştı da ondan .Ilginc dogu ve g.dogunun tamamini gezdim gayette rahat kiyafetlerle.dogunun bir ucunda 2 yil yasadim ordada gayet rahat giyiniyordum hic tedirgin edici bir olay yasamadim.
Suan bati dayim burada daha cok rahtsiz edici bakislar.bunun dogu-bati ile ilkokul-unv.mezunlugu ile alakasi yok.
Kız kardeşim küçüktü. Havuza girmek istedi bir yaz. Otelin havuz idaresi annemin kardeşimin yanında bulunmasına izin vermemişti. Havuzdaki bikinili hanımlar pardesülü ve başörtülü hanımlardan rahatsız oluyorlarmışta. Hiçbirşey söylemedik. Erkek kardeşim gitmişti yanına.
Demokrasi eşittir çoğunluk.
![]()
Sen anayasaya aykırı konuşuyorsun aslında bu suçtur bunu bil ..Senin dogrun sana
Benim dogrum bana
Yurt dışındayım bulunduğum ülkede sokağa donla bile çıksam dönüp bakmazlar.ha çarşaf giyip peçe takarsam da dönüp bakmazlar. Özgürüm..sonuna kadar bu özgürlüğün insanların en büyük hakkı olduğunu savunacağım. Ülkem adına hem üzüntü hemde utanç duyuyorum.böyle bir konunun gündeme gelmesi bile korkunç. Ne hale GELMİŞİZ!!
burası müslüman bir ülke değil. halkın çoğunluğu müslüman olan demokratik, laik ve cumhuriyetle yönetilen bir ülke.Elhamdullillah burasi musluman bi ulke
Peçe bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandı sen hangi ülkedeydin ??Yurt dışındayım bulunduğum ülkede sokağa donla bile çıksam dönüp bakmazlar.ha çarşaf giyip peçe takarsam da dönüp bakmazlar. Özgürüm..sonuna kadar bu özgürlüğün insanların en büyük hakkı olduğunu savunacağım. Ülkem adına hem üzüntü hemde utanç duyuyorum.böyle bir konunun gündeme gelmesi bile korkunç. Ne hale GELMİŞİZ!!