giyim tarzım ve mahalle baskısı

Eskiden insanlar egitimsizdi ama insandı. internet yoktu tv bu kadar yaygın değildi yobaz yine vardı ama artık azittilar iyice şimdi herkes uni mezunu herkes nette herkesin evinde tv elinde son model cep telefonu ama kafalar m.ö 5000 yıllar allah yardimcin olsun ne diyeyim onların istediği gibi giyinsen yine bir bahane bulurlar

Onlar sizi mini etiketli diye etiketlemis sizde onları magara kackini, ilkokul mezunu diye. Satır aralarındaki assagalamalrinizla gozumde ayni zihniyetin farkli 2 urunu olarak gozuktunuz.
Bu arada yonetim toplantisinda ne demisler kadinlar? Esim bakiyor rahatsiz oluyorum mu? Mini eteginize laf etmis olabilirler ama gerekcesini, ayrintslarini siz kendinize gore yorumlamissiniz gibi geldi.
Neyse. Tabiki size karismaya haklari yok. Toplum yapisi iste. Oyle gormemisler yadirgiyorlar.

Arkadaşlar bu sizin dediğiniz üniversite bitirmemiş ama kendini geliştirmiş ultra kültürlü insanlar nerede ya?
Ben hiç rastlayamadım.

Açıkçası ben üniversite bitirmiş ama kültürden, insanlıktan bihaber cok insan tanıdım. Böylesi varsa tersi de mümkün.

Yurt dışındayım bulunduğum ülkede sokağa donla bile çıksam dönüp bakmazlar.ha çarşaf giyip peçe takarsam da dönüp bakmazlar. Özgürüm..sonuna kadar bu özgürlüğün insanların en büyük hakkı olduğunu savunacağım. Ülkem adına hem üzüntü hemde utanç duyuyorum.böyle bir konunun gündeme gelmesi bile korkunç. Ne hale GELMİŞİZ!!

Canım valla merak ettim seni.. demekki çuval giysen yakışıyor. Bir bakan bir daha dönüp bakıyor. Bence burda giyiminizden çok siz güzel bir kadınsınız ve kadınlar sizi kıskanıyor. Sizin açığınızı bulamadıkları için sizi göndermek için abuk subuk bahaneler uyduruyolar. Yoksa koskaca sitede hiç mi etek giyen yok?

Açıkçası ben üniversite bitirmiş ama kültürden, insanlıktan bihaber cok insan tanıdım. Böylesi varsa tersi de mümkün.
Ben de çok tanıdım, hatta ilk yorumumda onlara lisanslı cahil tanımlaması yaptım.

Ama aksini tanımadım. Gerçekten tanımadım yani.

Canım valla merak ettim seni.. demekki çuval giysen yakışıyor. Bir bakan bir daha dönüp bakıyor. Bence burda giyiminizden çok siz güzel bir kadınsınız ve kadınlar sizi kıskanıyor. Sizin açığınızı bulamadıkları için sizi göndermek için abuk subuk bahaneler uyduruyolar. Yoksa koskaca sitede hiç mi etek giyen yok?

Ilginc dogu ve g.dogunun tamamini gezdim gayette rahat kiyafetlerle.dogunun bir ucunda 2 yil yasadim ordada gayet rahat giyiniyordum hic tedirgin edici bir olay yasamadim.
Suan bati dayim burada daha cok rahtsiz edici bakislar.bunun dogu-bati ile ilkokul-unv.mezunlugu ile alakasi yok.
doğulu batılı birbirine karıştı da ondan .

Kız kardeşim küçüktü. Havuza girmek istedi bir yaz. Otelin havuz idaresi annemin kardeşimin yanında bulunmasına izin vermemişti. Havuzdaki bikinili hanımlar pardesülü ve başörtülü hanımlardan rahatsız oluyorlarmışta. Hiçbirşey söylemedik. Erkek kardeşim gitmişti yanına.

Demokrasi eşittir çoğunluk.

:KK43:

Yorumlara bakıyorum da başkaları görüşlerimize saygı duymuyor derken çoğu kişi yine başka görüşlüleri de aşağılamış. Şu üniversite meselesini ben çözemedim sanırım. İnsanlık üniversitede öğretiliyor herhalde bazılarına göre.

Konunuza gelirsek durumunuz bakımından her istediğinizi giymekte özgürsünüz fakat insanları genelleyerek eğitim seviyelerine göre insanları aşağılayarak kendi haksızlığınıza çözüm bulamazsınız açıkçası.

Yurt dışındayım bulunduğum ülkede sokağa donla bile çıksam dönüp bakmazlar.ha çarşaf giyip peçe takarsam da dönüp bakmazlar. Özgürüm..sonuna kadar bu özgürlüğün insanların en büyük hakkı olduğunu savunacağım. Ülkem adına hem üzüntü hemde utanç duyuyorum.böyle bir konunun gündeme gelmesi bile korkunç. Ne hale GELMİŞİZ!!

Evet iste bahsettigimde tam buydu

O açik kesiminde kapaliya tahammulu yok
Dogal olarakta bu karsilikli oluyor
Kapalida acik kesime saygi duymuyor

Dedimya keske herkes birbirine saygi duymayi becerebilse

Peçe bazı Avrupa ülkelerinde yasaklandı sen hangi ülkedeydin ??

Back
X