Ne yalan söyliyim marka takıntım hiç olmadı hatta çevremde marka meraklısı onca insan bile varken ki bu kişiler yeterki marka olsun çuval bile giyecek türdendirler,buna rağmen bende sadece üstümde güzel dursun yakışsın yeter derim.
aslında belli bir markaya takıntım yok fakat tiffany nin kıyafetleri benim ruhuma daha uygun geliyor..bir de sık kullanılan tek renkli basic parçaları bulabiliyorum
düz siyah kazak, düz pembe kazak falan gibi
gerçi o gibi şeyler t-box da da var...t-box da benim için biçilmiş kaftan
benimde marka takıntım yoktur hoşuma gideni alırım yakışanı alırım. dolabımı açtığımda ençok ne var derseniz. mango, LCW, mark&spenser, zara :) ama takıntı değil.ne olursa giyerim yeterki yakışsın.
illaki şu marka olmassa olmazım yok ama sıklıkla kullandığım markalar var...
günlük spor giyiniyorsam:levis,benetton,adidas (özellikle spor ayakkabıda)
biraz daha hanım hanımcık giyinmem gerekiyorsa:zara ve kotonundan aldıklarımı giyerim.
daha abartılı giyiniceksem ipekyol...
Ben H&M`in son trendlerine bayiliyorum.. Hem hesapli hem guzeller.. Avrupa yakasindaki Yaprak tarzi tam benim tarzim mesela.. :1yes2: ama daha sIk olmam gerekiyorsa mangoyu tercih ederim
eskiden bende markadan başka birşey giymezdim ( mango,zara,fabrika network ) ama şimdi hoşuma gitsin üstüme yakışsın pazar malı da olsa alıyorum kızlar...
vazgeçemediğim marka AGS!!!!açılımı aptal giyim sanayi:Roflol: :Roflol:
valla bizim burda sosyete pazarı falan yaok. AGS var semt pazarlarında:))yalnız bu benim uydurduğum bi şey değil hakikaten var böle bi şey burda:)
şaka bir yana, hiç bi şekilde marka takıntım yoktur.
perpa ve bospa en iyi markalar arkadaşlar. tavsiye ederim:)(perpa perşembe pazarı, bospa bostanlı pazarı)ben görüp çok çok uçuk fiyatlı olan bişiyi kendimce birkaç değişiklikte yaparak annemle dikiyorum buda benim markam oluyor:)