Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

Spor malzemelerde nıke.. oxxo,y london.. Bir de speedo'nun mayoları çok rahat ve güzel..

Benim beğendiğim markalar

Kazak-hırka : Abercrombie&Fitch
Çanta, cüzdan Ayakkabı : Prada, Chloe
Kreasyon olarak evet eny katılıyorum Armani
Yağmurluk, şemsiye, eşarp :Burberry
Spor giyim : Abercrombie ve Nike

Ecük zengin olsam alırdım valla. Hepsi muhteşem tasarımlar.
Ben daha çok kaliteli ve uzun süre kullanabileceğim ürünleri tercih ediyorum. Biraz boncuklu, ya da kurdelalı ya da değişik bir atraksiyon yapılmış kıyafetleri sevdiğim için daha çok Perlina ve On trikodan giyiniyorum. Pantolon ve etekte Park Bravo, koton, ipekyol ve roman'ı kullanıyorum.

marka takıntım hiç olmadı. çünkü lise yıllarımdan beri textilin içindeydim. hangi markanın hangi modelini beğpendiysem dikip giydim:)))
bu arada en çalıntıya değer markalarda mango ve koton..

markacı değilim ama giydiğim yakışmalı beğendiğimi alırım yeri gelir çok pahalı yeri gelir çok ucuz beğenmem önemliii

Ama var yaaa zengin olsaydım accuk da zayıf olsaydım Armani den giyinmek isterdim, çizgileri tam benim tarzım:1yes2:

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ben balık etli bi bayan olarak faik sönmezde ve ykm de aradığımı buluyorumm :1closedeyes: çok güzel şeyler varr zayıflamana gerek yok kıss:1yes2:

benimde marka takıntım yoktur ama kalite önemli.armaninin tasarımları çok güzel gerçekten.bide ayakkabıda özellikle kaliteye dikkat ederim.

benim de marka takıntım yok.rahat olsun üzerime yakışsın yeter.yalnız ayakkabı çizme ve çantalar basite kaçmasın kalite olsun bu gözüme çok batar.

Her turlu markayi giyerim. Yeter ki begeneyim ve yakissin...Gerci ben begendiysem bir sekilde onu kendime yakistiririm. Ah bi de su kilolarimi biraz daha verebilsem!!!

Marka takintim pek yoktur ama Mary Kimberly ve Mango lewis surekli alisveris yaptigim markadir, ama begendigim sey olursada marka aramadan alabilirim

benim de marka takıntım pek yok.eğer istanbulda olsaydım semt pazarları kesinlikle en çok uğradığım yerlerden olurdu.çok güzel,kaliteli ve moda kıyafetler satıldığını duydum.ama aradığım her tarz kıyafeti ipekyol da bulduğum için ordan çok alışveriş yapıyorum.

pelincim aynen öle pazarlar süper bende öle yapıyorum istanbulda oturanlar çarşamba pazarında yeşilköy 8milyona süper kolar var gidin görün

benimde marka takıntım olmadı ama vazgecemeyeceğim markalar oldu..
spor giyimde diesel....
ayakkabı-bot hotiç...
giyimde m&s...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…