Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

pek fark etmiyor aslında hoşuma gideni giyerim ama kesimlerini ve modellerini beğendiğim sürekli kullandığım adidas,mavi,park bravo,ipekyol,sarar...

bende marka değil ama üzerime yakışan ve beğendiğim kıyafetleri alırım ama koton u takip ederim ...

asymetry var boynerde görüyorum hep.. çok rahat oluyo tavsiye ederim. ama takıntım benimde yoktur. yakışıyosa ve verdiğim paraya değiyosa hiç düşünmem. bide bedenime uyuyosa tabi boy uzun olunca sorun olabliyo genelde

marka takintim var:1yes2:..neden derseniz mesela benetton ve sisleyden alis veris yaparim ama..jackpot diye bir marka var burada giy giyebildigin kadar esime oradan cok guzel bir hirka almistim bes yil oldu adam artik sıkıldı babasina verdi giysin diye..hala da tas gibi ..sadece o degil bir suru sey aliyorum ve yillarca kullaniyorum..pazardan alisveris pek yapmiyorum neden?iki giyorsunuz uc kere yikiyorsunuz agzi burnu bir tarafa kayiyor..pazardan bes tane alacagima iki tane kaliteli aliyorum cok uzun sure kullaniyorum..zara'nin mallarinida cok kaliteli bulmuyorum cok cabuk deforme oluyor.
benim tercihlerim ise sunlar..
tommy hilfiger,jackpot,benetton,sisley,h&m,bershka ve diesel'in daha cok ayakkabilarini tercih ediyorum

ben markayı seviyorum walla arkadaşlar ama marka giyinmek bi takıntı değil bi beğeni bi tarz benim herşeyim mutlaka markalıdır illaki duruşu farkediyo bir şeylerin farkı anlarsınız illaki dokusu bile farklı
gömlekte : network
ayakkabıda : adidas , conwerse, harley , lumberjack
pantolon : levis , u.s polo
takım elbise : jorney , ipekyol
bunlar mükemmel markalar
ama ara markalarda bence colins, lcw,lee, mavi falan...

pek marka takıntım yoktur ama mango ve pumadan vazgeçemiyorum.

Bende de marka takıntısı var düşündümde bişey alacaksam mutlaka mark&spencer(don -sütyen bile ) - faik sönmez gidip oradan alıyorum ayakkabıda inci den

çocukluğumdan itibaren marka takıntım vardır.son 2 yıldır adil ışık.mark&spencer ve zara tutkunu oldum çok beğeniyorum

lee lives kotta bunlardan vazgecemem birde ayakkabı tutkum vardır markasız asla giyemem ama tşhört kazak gibi ürünlerde yakışan ve begendıgım herşeyi alırım

ayakkabı ve çanta tutkum var ama marka tercihim yok beğenmem yeterli onun dışında mango ve zara nın kıyafetlerini çok beğeniyorum.

bende acayip bi marka takıntısı var
vazgeçemediklerim koton nıke adıdas levis

Bence de bunun adı takıntı olmasın. Beğeni olsun arkadaşlar.
ipekyol, herry, atalar alışveriş deyince ilk aklıma galan yerlerdir. Modelleri güzel, kendime yakıştırıyorum.
Ayakkabı da ise hayri'yi tek geçerim. Ne Kemal tanca ne de inci. Tabi elle yi de unutmamak gerekir.

markalı markasız hiç farketmiyor kendime yakışanı alırım ve uzun süre kullanırım :) vazgeçemediğin diye sorarsanız lcw derim :)

aynen ben ne gerek var bi ton para akıtmaya dimi ama..bi jean alıyorlar 100 ytl bi tişört 50 ytl ne gerek var...

bende okulda klasik giyindigim için koton ve ipekyolu tercih ediyorum ama haftasonları eşortman kot badi onlar hiç farketmez..çantada ise vakkoya bayılıyorum...

marka takıntım yok begendiğim herşeyi giyerim ister pazar ister magaza olsun farketmez

Yerli malı satan mağazalar iyide zaten son yıllarda büyük sıkıntı çeken üreticilerin özellikle tekstil dalında olanlar büyük bir kısmı kapanma noktasına gelmiş elemanlarını azaltmak zorunda kalmış olan Türk üreticilerimizn yaptığı malları bir kenara atıp marka adına yabancı marka düşkünlüğünü anlayamıyorum.Herhalde bizler yerli malları haftasıyla yetiştiğimiz için.Hatta bize öğretilen yerli malı Türkün malı her Türk onu kullanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…