Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

adil ışık,pull and bear ve koton tam benim tarzım şeyler yapıyo. Mutlaka bikaç parça bişey alırım gittiğimde

stradivarius,pull and bear ,bershka .
iş için kıyafet alacagım zaman chima ,adil ışık ,koton

hep tercih ettiğim bi marka yok galiba ya.. yani bişey alacaksam ilk sırada baktığım bi marka yok. ama son zamanlarda koton'un ve pull and bear'ın ürünlerine bayılıyorum a.s

Her türlü kıyafette her zaman ve daima ZARA, bunun dışında Tommy Hilfiger'in bağcıklı keten/kanvas yürüyüş ayakkabılarından hemen her sezon alıyorum, Lacoste'un spor tarzda çantalarından da her sene 1-2 tane alırım, Mavi'nin jeanleri, pijama/iç giyimde Marks and Spencer ve La Senza'yı tercih ediyorum, son olarak eşarpta Vakko...

Mutlaka dolabımda olması gereken marka Angels Never Die ve yeni keşfettiğim Soul West, çok farklılar, aslında ikisi birbirine benzer tarzda hatta çok benzer. bunun nedeni de Angels markasındaki modacılardan biri ayrılmış ve Soul Westi kurmuş, Angels fiyatları daha yüksek hatta bazen gereksiz, ama indirimde falan yakalıyorum çok güzel oluo o zaman, tam tarzım işte... son olarak da bir kişinin güzel giyinebilmesi için markadan ziyade kendine yakıştırabildiğini giymeli bence, çünkü bazen bu sana yakışmaz denilen kiyafeti öyle bir kombine ediyorsunuz ki bunu söyleyen de utanıyor valla, di mi ya zemuszemus

Sevgiler...

miovento,adil ışık,javelin,dilvin vs. bissürü var daha hangisini sayıcam ki :sm_confused:

Son düzenleme:
polo garage ve zara yı çok seviyorum.değişik,etnik,şık bi çok çeşit oluo=)ama illaki sadece oralardan giyinirim diye bşi de yok tbi:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…