Giyimde Vazgeçemediğiniz Marka

marka olsun diye üzerime yakışmayan bir şey alıyorsa insan ne önemi var ki önemli olan insanın üzerine yakışması lazım.........

stradivarius zara ve twist bide yeni keşfettiğim tally weijl ay çok tatlılar aslnda bazen zarada da bşi bulamyrm ama twist de hep war hep var yahu:82:

stradivarius,bershka,pull and bear,mango,zara,koton,inci,adil ışık,codentry herkes genel olarak bu yerlerden yapıyo zaten.İndirimde olduklarındada bayağa uygun oluyo :124:

koton, park bravo,mango, zara, bazen lcw ki pişti olma ihtimali çok yüksek.,bunun dışında semt pazarlarından bazen marka şeyler buluyorum. ..

vazgeçemediğim marka Herry,onun dışında Ekol ve Journey'den de alırım

kotta sadece takıntılıyımdır,dıesel..modellerı bana cok uyuyor cunku..
onun dısında zara,tommy,mango,hotiç,nine west,batik...ılk aklıma gelenler..
ev kıyafeti,pijama olarakta la senza..

Son düzenleme:
miss selfridge,stradivarius vazgeçilmeziiiimm :)
onun dışında pull and bear,mango,koton,zara trf,bershka,u.s polo,lacoste vs.

Son zamanlarda,
Collezione, De Fakto, Colins.

Bir de oturduğum semtteki butik aştı kendini, hastasıyım: Vizyon

aslında markaları takıntı haline getirdiğim söylenemez ama vazgeçemediklerim oluyor tabii ki çünkü tarz kesim olarak hep bana uyuyor bu sayacağım markalar.
şöyle ki efendim zara, mango, bershka, koton, polo, pull and bear, stradivarius, adidas, vakko daha devam eder gider bu liste ama bazen hiç almasam bile dener buluyorum kendimi bir kabinde

kesinlikle marka takıntım var ama aklınıza gelebilecek herseyde , markasız hiç birsey almam
kötü bir huy belki ama böyle

aynen benimde marka takıntım var vakko hotiç bişey almıyacak olsamda ne modeller çıkmış diye bakarım

genelde ayakkabıda marka taktıntım vardır.vazgeçemediğim marka değilde aldığım beğendiğim ayakkabı marka olmalıdır illaki.kemal tanca yada vivienne westwood favorilerim arasındadır.
üstüme ne yakışırsa alırım pazardanda en pahalı yerden de kotta ise levi's mavi.

twist. şuan dolabımın yarısı twist yani :) kotta belirli bişey giymem u.s. polo,mavi,colin's vs :) kışın ayakkabıda timberland ve ugg giyiyorum genellikle yazın converse , adidas tercih ediyorum yada terlik falan işte :)

Son düzenleme:
Mavi, Not The Same ve Koton gibi mağazalardan aldığım kıyafetlerim de var pazardan aldıklarımda. Kalitesine ve şıklığına bakarım. Kumaşı zaten kalitesini belli ediyor.

kotum mavi olmak zorunda olmazsa olmaz ama diğer giyeceklerimi pazardanda alabilirim...sosyete pazarlarında mağazalardaki ürünlerin çok dha güzelleri oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…