giyimden ve kombineden anlayan arkadaslar bir bakarmisiniz ?

melda_rose

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2007
160
30
643
İngiltere
2 tane ayakkabi aldim neyle giyecegimi bir turlu bulamiyorum resimlerini cekip koysam yardim edermisiniz ? ikisinede cok para verdim ama bir turlu yakistiramadim guzel bisiler a.s.

ıkiside topuklu ama rahat ayakkabıların bence.Dün bende ilk eklediğin ayakkabının beyazını aldım.

Mesela kot pantolun vardı üzerimde ve gayet güzel oldu,spor olmaktan çıkıp baya bir kalsik gösterdi..
Mesela kot pantolon üzerine,bir badi ve altına bu ayakkabılar ile harika olur bana göre:lepi:

İkiside topuklu ama rahat ayakkabıların bence.Dün bende ilk eklediğin ayakkabının beyazını aldım.

Mesela kot pantolun vardı üzerimde ve gayet güzel oldu,spor olmaktan çıkıp baya bir kalsik gösterdi..
Mesela kot pantolon üzerine,bir badi ve altına bu ayakkabılar ile harika olur bana göre:lepi:

tesekkurler bu fikri deniyecegimm :1hug: , baska fikri olan ???

etek elbise...çok hoş olur...ama ingilteredesin..ne drece sağlıklı olur elbise etek giymek bilmem...ben hiç etek giyemedim orda...ama kombin dersen..her türlü etek elbise çok hoş olur

renkler pastel renkler bi çok şeyle kombine edilebir.. jeanle de elbiseylede etekle de.. renklerine uydurabilecegin şelerle.. mesela 2. yi kahve veya sarı renklerle kombide edersin yada krem olabilir. üstekini de daha koyu renklerle.güle güle kullan ayakkabılarını yerimseniben

her iki ayakkabıyı beyaz pantolonla giyebilirsin..
beyaz eteklede,aynı zamanda kot eteklerin varsa diz boyunda her ikisini giyebilirsin.hiç olmadı takıcağın bir fular,bir takı bile aynı renk olsun gene uyumlu olur..
sarı ayakkabını uzun renkli elbiselerlede giyebilirsin,taytalralada güzel durur çok seksi olur hemdee..veee düz siyah olan herşeyle takabilirsin aynı kemer alabilirsiiin.....vs

her iki ayakkabıyı beyaz pantolonla giyebilirsin..
beyaz eteklede,aynı zamanda kot eteklerin varsa diz boyunda her ikisini giyebilirsin.hiç olmadı takıcağın bir fular,bir takı bile aynı renk olsun gene uyumlu olur..
sarı ayakkabını uzun renkli elbiselerlede giyebilirsin,taytalralada güzel durur çok seksi olur hemdee..veee düz siyah olan herşeyle takabilirsin aynı kemer alabilirsiiin.....vs

cok tesekkurler cnm super fikir bunlar denicem hepsini :1hug:

Back
X