- Konu Sahibi melda_rose
2 tane ayakkabi aldim neyle giyecegimi bir turlu bulamiyorum resimlerini cekip koysam yardim edermisiniz ? ikisinede cok para verdim ama bir turlu yakistiramadim guzel bisiler a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiside topuklu ama rahat ayakkabıların bence.Dün bende ilk eklediğin ayakkabının beyazını aldım.
Mesela kot pantolun vardı üzerimde ve gayet güzel oldu,spor olmaktan çıkıp baya bir kalsik gösterdi..
Mesela kot pantolon üzerine,bir badi ve altına bu ayakkabılar ile harika olur bana göre:lepi:
etek elbise...çok hoş olur...ama ingilteredesin..ne drece sağlıklı olur elbise etek giymek bilmem...ben hiç etek giyemedim orda...ama kombin dersen..her türlü etek elbise çok hoş olur
her iki ayakkabıyı beyaz pantolonla giyebilirsin..
beyaz eteklede,aynı zamanda kot eteklerin varsa diz boyunda her ikisini giyebilirsin.hiç olmadı takıcağın bir fular,bir takı bile aynı renk olsun gene uyumlu olur..
sarı ayakkabını uzun renkli elbiselerlede giyebilirsin,taytalralada güzel durur çok seksi olur hemdee..veee düz siyah olan herşeyle takabilirsin aynı kemer alabilirsiiin.....vs