- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
esin ne dedi :))
"gündüz aradım açmadı, tabi evde yarı çıplak geziyor ondan açmadı" dedi.
keşke eşin deseydi "ben öyle istiyorum sana ne oluyor" diye
ooooo eniste supermisss butun kk nin hirsini almiss gibiiEşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
O na ney mis seni ev içindeki giyimin ben olsam jartiyerli çıkardım o kamerayaKv ile ayrı şehirlerdeyiz. Hemen hemen her gün görüntülü konuşuruz, torununu gösteririz. Bazen gündüz eşim yokken, bazen de akşamları eşim evdeyken.
Gündüz aradı, açmadım telefonu. O sırada açmak istemedim ne yalan söyleyim, çünkü benimki çok kapalı evde kısa kol giymeyi bile ağır eleştirir, ben de normal açık bir insanım, üstümde askılı vardı gündüz, açsam bi dünya laf eder diye açmadım.
Akşam konuştuk görüntülü, ben bi ara mutfağa geçtim ama duyuyorum eşime "gündüz aradım açmadı, tabi evde yarı çıplak geziyor ondan açmadı" dedi.
Sinirlendim ben de.
Eskiden saf gibi onun istediği gibi giyinirdim bi dünya laf ederdi gene de ses çıkaramazdım, şimdi kendi bildiğim gibi giyiniyorum, sürekli laf sokmaya çalışıyor, ben tepkisiz kalıyorum, gıcık oluyor.
İnşallah buraya üyesindir kaynana, inşallah okursun.
Oh be söyledim rahatladım.
Yalnız çok da daldan dala olmuş yazdıklarım
Okudum zaten :) iyi demiş.Haha. Valla da öyle bişey dedi
ayy salla gitsin. istedigi kadar acmadı giyinmedi desin...Kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Hemen hemen her gün görüntülü konuşuruz, torununu gösteririz. Bazen gündüz eşim yokken, bazen de akşamları eşim evdeyken.
Gündüz aradı, açmadım telefonu. O sırada açmak istemedim ne yalan söyleyim, çünkü benimki çok kapalı evde kısa kol giymeyi bile ağır eleştirir, ben de normal açık bir insanım, üstümde askılı vardı gündüz, açsam bi dünya laf eder diye açmadım.
Akşam konuştuk görüntülü, ben bi ara mutfağa geçtim ama duyuyorum eşime "gündüz aradım açmadı, tabi evde yarı çıplak geziyor ondan açmadı" dedi.
Sinirlendim ben de.
Eskiden saf gibi onun istediği gibi giyinirdim bi dünya laf ederdi gene de ses çıkaramazdım, şimdi kendi bildiğim gibi giyiniyorum, sürekli laf sokmaya çalışıyor, ben tepkisiz kalıyorum, gıcık oluyor.
Eskiden saf gibi onun istediği gibi giyinirdim bi dünya laf ederdi gene de ses çıkaramazdım, şimdi kendi bildiğim gibi giyiniyorum, sürekli laf sokmaya çalışıyor,
hahahahah süper işte almış cevabını :) yarın ararsa askılı kıyafetinle ac telefonu. kesin yine laf söyler.sende dersin " anne akşam eşim sana dedi ya ben böyle seviyorum diye ondan böyle geziyorum kocişim istiyor" deyip gülersin. işte o zaman surat ifadesinide görürsün.ama nolur sonucu bizede yaz :)))Eşim de işi dalgaya vurdu. Ben çıplak seviyorum dedi. Görmedim ama kesin keşke görseydim o sırada kv nin surat ifadesini
Kv ile ayrı şehirlerdeyiz. Hemen hemen her gün görüntülü konuşuruz, torununu gösteririz. Bazen gündüz eşim yokken, bazen de akşamları eşim evdeyken.
Sinirlendim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?