Giyimime karışan kaynana

Yarın şöyle güzel bi gecelik giyip arardım ben olsam.Evin içinde ne giyecegine Allah karışmamış kaynana karışıyor işe bak

Buradaysan ve okuyosan rahat bırak kızı kaynana

Ne cins kaynanalar var bu bdv de gördüm...
Bazıları gelinleri tarafından sevilmemek için çabalıyor adeta...
Pes diyorum,o ne karışır evde ne giyeceğinize..
Eşiniz lafı gediğine koymuş,hiç takmayın.
Hatta ben olsam onun inadına olabildiğince açık kıyafetle çıkardım karşısına.
Sen ne dersen de sallamiyorum dercesine

İlk defa böyle bi şey duydum
Evimde donsuz da gezebilirim. Derdi kaynanayı mı aldı evde carşafa mı girelim. O zaman da çıkıp der ki kendine özen göster yoksa kocanin gözü dışarı kayar

Görüntülü konuşma öncesi en açık en dekolteli kıyafetlerinizi giyin. Hahahah şikayet etsin ne olacak ki?

O değil de askılıya hangi ara geçtiniz ben daha kısa kolluya geçemedim

bazı evler sıcak oluyor :) erzurumda dışarısı -32 iken içeride 2 yaşındaki kızım şort tişört dolaşıyor gece üzerinde incecik pikeyle uyuyordu, biz üzerimizi bile örtmüyorduk evin içi +28-30 arasiydı sıcaklık

eşinizin cevabı süper olmuş :)) takılacak bir durum yok bu durumda
yüzünüze söylerse de oğlun böyle seviyor dersiniz :)

Yarabbbiiiiii o kdar da değil artık.
Senin evin değil mi bacım? Kime ne? Bende kapalıyım. Ama evde şortlarla askılılarla geziyorum kime ne

:))) kapan da diyordur
Benimki de diyor sonra hikayeler neyim anlatıyor bunla ilgili bende he he deyip geçiyorum onu senede bir gördüğüm için :)
Her gün görüşseydik bilirdi paso göbeği açıkta gezdiğimi

Yok artık. Ev bu yahu, insanın en rahat olacağı yer. Bu arada nerde yaşıyorsunuz? Askılı giymek için neresi bu kadar ısınmış merak ettim :)

Duvarlardanmi sakinmak lazimmis:)) o aradimi inadina askili giyerde acarim telefonu bir konusur iki konusur susar kimi ne ilgilendiriyo ki

Ona ne oluyor yahu. Ne biçim insanlar var. Dışarida da ne giydiğine karışacak son kisi bile değil zaten ama evdekine neden laf ediyormuş hanimefendi acaba? Kim görüyor sanki seni evde? Ona mi kalmis senin kıyafetini sorgulamak? Sinir oldum ya Aman niye ona göre giyinesin zaten aynen rahat takılmaya devam et. Hatta sizi ilgilendirmez de diyebilirsin.

Çok saçma, evin içinde ne giydiğiniz onu ilgilendirmez ki? Oldu o zaman eşinizle sevişirken de mont falan giyin, kaynana onu da öyle ister herhalde. Hadi bu havalar neyse de sıcak havalarda giysi miysi hiç çekilmiyor yahu. Ben İzmir'deyim, çok sıcak oluyor bir de yüksek nem falan var, aman Allahım evde yalnız olsam sadece alt iç çamaşırımla gezerim o derece. Ne yazık ki hiç yalnız olamıyorum üstelik evde erkek var. Geçen yaz akşam balkonumuzda şortla otururken anneannem "karşı binada adamlar oturuyor, bacaklarının önüne sandalye falan koy, kapat" tarzı birşeyler demişti de kadının ağzına tıkmıştım lafları. "bana ne, burası benim evim, bana ne elin adamından, rahatsız oluyorsa perde çeksin ben niye kapatıyorum, kime ne, istediğimi giyerim, istediğim gibi otururum, kimse karışamaz..." saydım da saydım. Sonradan anladım ki anneannemin demek istediği şeyi yanlış anlamışım Ama ne bileyim, söz konusu kıyafet kısıtlaması falan olunca ya da öyle anlayınca deliriyorum, elimde değil. Sonra çözümü bulduk tabi, balkonun demirlerini eski bir çarşafla kapadık, şimdi artık balkonda temel içgüdü bile yapsam kimse görmez, umurunda olmaz. Ama kadınsın ya, her haltına dikkat etmek zorundasın! İğrenç bir zihniyet.

Hayda evde çıplak bile gezersiniz kime ne?Duvarlar yada evdeki esyalardanmi cekineceksiniz?Buzdolabı yada çamaşır makinesi sizemi yürüyecek?

Hayır eski model merdaneli çamaşır makineniz olsa bulunduğu yerden size doğru yürür de şimdikiler onu yapamıyor zaten, sessiz sessiz sizi dikizlerler..
Neyse ki eşiniz gereken cevabı vermiş takılmayın artık..

bence cok yanlıs yapıyorsun . evde istediğim gibi giyinirim Allahın helalini hatammı yapacaksın der sustururdum . ne densizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…