vücudun gayet güzelmiş :) zevkine güvendiğin bi kaç arkadaşınla alışverişe çıkmanı öneriirm :)
ben klasikçiyimdir taktığım renkler vardır ve tarzlar ve hep öle giyerim .bacaklarını sevmiyosun galiba tayt ve dar kot kullanmıyorsun .
Arkadaslarimla cikmayi dusunuyordum ama aram bozuldu coguyla. Su an tek bir dostum kaldi ama o da benim kafadan
Benim renk takintim yoktur cok ama laciverti ve siyahi kendime cok yakistiririm. (beyaz tenli oldugumdan). Pembe de yakisiyor diyorlar ama beyaz pek kullanmiyorum.
Dar kesim kotlarim var ama pek giymem. Tayt zaten hic giymedim evde bile giymiyorum bacaklarimda hic hos durmuyorlar
Baktim hepsi cok guzel ama cogunun bana yakisacagini sanmiyorum. Gerci bir iki elbise begendim o tarzda gorursem alicam :)dediğim siteye baksa canım
Benim de vücudum aynı senin gibi canım, bak bacağım çarpık gibi demişsin ama senin beğenmediğin bacaklarına hasret engelliler var, hem kim farkedecek streç giydiğinde o kadar.. Bence öncelikle her dolapta olması gereken temellerden başlamalısın. Siyah streç kot yada tayt, koyu ve açık renk jean (streçler daha moda genelde), bi siyah askılın olsun mutlaka( askılını gömleklerle fln giyebilirsin başka renkler de olur.. Tarzına uygun tişörtlerle kotlarını ve ayakkabılaronı kombinle.. Elbise alanilirsin diz üstü ama böyle baharlık baharlık tarzda, cıvıl cıvıl, babetlerle mantar topuklarla giyersin.. Uzun elbise de alabilirsin bi iki tane.. Etek al üstüne uygun bluzla tişörtle falan, öyle bi kombinin de bulunsun.. Okuldaki kızlara falan bi bak, erkeklerin hoşlandığı kızlara, tarzlarını beğenirsen o tarzda kıyafetler al, ama kendi tarzını da kat mutlaka.. Az sayıda kıyafeti çok kombin ve farklı farklı kombin yapabil (mesela 1 kotun olur ama bissürü tişörtle gömlekle kombinlersin, kimse farketmez tek kot olduğunu) .. Ve ayakkabılar çok önemli, beyaz ve siyah ayakkabın(topuklu babet yada superga fln) mutlaka olsun, kurtarıcılar... Ayakkabı kıyafete uymadı mı üstün en güzel kombin olsa da, kötü durursun, o yüzden ayaklabılarına da özen göster.. Çanta da aynı şekilde.. Bide değişimden yorulursan, bi kuaföre de uğra, ombre falan yaptırırsın yada fön dalga yaptorırsın bişeyler, rahatlarsın :) uzun oldu ama zamanla kendi tarzını bulup tüm dikkatleri üzerine çekersin umarım :) biraz da dikkat çekici giyinmek lazım buarada, hani illa açık anlamında değil, bi ayakkabı giyersin, muhteşem bi renkte, dikkatleri çekersin mesela..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seviyorum bu tarzı.....ben şalvar tarzı panolanları seviyorum. şimdi sen,n için bakaerken şu siteyi gördüm
http://www.aksesuarvemoda.com/bohem-tarzi.html
Hem rahat,hem şık,hem farklı...aynen bayılıyorummmmmm
Hem rahat,hem şık,hem farklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?