Giyimimi Değiştirmek İstiyorum

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Kendimi daha iyi hissetmek adina giyimimi degistirmek istiyorum yardim ederseniz sevinirim :)

Boyum 163-164 falandir kilom da 53. Iri kemikliyim su anda zayif sayilirim fakat bagirsak problemlerinden kaynaklanan hafif bir gobegim var o da ramazanda gider heralde.

Simdiye kadar alisveristen nefret ettigim icin hic cikip birseyler almazdim. Annem alirdi ben giyerdim. Fakat dolabima bakiyorum da hic tarzim olmayan kiyafetler aslinda, cocuk tisortleri gibi butun tisortlerim (universitedeyim).

Giyim onerilerinize acigim :)

Bu aralar Rachel Bilson un giyimine taktim. Uzun elbiseleri falan cok hosuma gidiyor. Ama gecen gun giydim ruzgarda ucusup durdu.

Surekli de elbise giyemeyecegim icin araligi biraz genisletmek istiyorum. Bacaklarim birazcik carpik oldugundan strech pantolonlar hos durmuyor ne kadar sevdem de. Ben de boru paca ya da ispanyol paca giyiyorum. Ustune de bi tisort ve hirka hep ayni tarz. Sikildim artik.

Pantolanlarin ustune giymek icin ne tavsiye edersiniz? Şık olmak istiyorum artik :)

vücudun gayet güzelmiş :) zevkine güvendiğin bi kaç arkadaşınla alışverişe çıkmanı öneriirm :)

ben klasikçiyimdir taktığım renkler vardır ve tarzlar ve hep öle giyerim .bacaklarını sevmiyosun galiba tayt ve dar kot kullanmıyorsun .

Arkadaslarimla cikmayi dusunuyordum ama aram bozuldu coguyla. Su an tek bir dostum kaldi ama o da benim kafadan

Benim renk takintim yoktur cok ama laciverti ve siyahi kendime cok yakistiririm. (beyaz tenli oldugumdan). Pembe de yakisiyor diyorlar ama beyaz pek kullanmiyorum.

Dar kesim kotlarim var ama pek giymem. Tayt zaten hic giymedim evde bile giymiyorum bacaklarimda hic hos durmuyorlar

dediğim siteye baksa canım

Benim de vücudum aynı senin gibi canım, bak bacağım çarpık gibi demişsin ama senin beğenmediğin bacaklarına hasret engelliler var, hem kim farkedecek streç giydiğinde o kadar.. Bence öncelikle her dolapta olması gereken temellerden başlamalısın. Siyah streç kot yada tayt, koyu ve açık renk jean (streçler daha moda genelde), bi siyah askılın olsun mutlaka( askılını gömleklerle fln giyebilirsin başka renkler de olur.. Tarzına uygun tişörtlerle kotlarını ve ayakkabılaronı kombinle.. Elbise alanilirsin diz üstü ama böyle baharlık baharlık tarzda, cıvıl cıvıl, babetlerle mantar topuklarla giyersin.. Uzun elbise de alabilirsin bi iki tane.. Etek al üstüne uygun bluzla tişörtle falan, öyle bi kombinin de bulunsun.. Okuldaki kızlara falan bi bak, erkeklerin hoşlandığı kızlara, tarzlarını beğenirsen o tarzda kıyafetler al, ama kendi tarzını da kat mutlaka.. Az sayıda kıyafeti çok kombin ve farklı farklı kombin yapabil (mesela 1 kotun olur ama bissürü tişörtle gömlekle kombinlersin, kimse farketmez tek kot olduğunu) .. Ve ayakkabılar çok önemli, beyaz ve siyah ayakkabın(topuklu babet yada superga fln) mutlaka olsun, kurtarıcılar... Ayakkabı kıyafete uymadı mı üstün en güzel kombin olsa da, kötü durursun, o yüzden ayaklabılarına da özen göster.. Çanta da aynı şekilde.. Bide değişimden yorulursan, bi kuaföre de uğra, ombre falan yaptırırsın yada fön dalga yaptorırsın bişeyler, rahatlarsın :) uzun oldu ama zamanla kendi tarzını bulup tüm dikkatleri üzerine çekersin umarım :) biraz da dikkat çekici giyinmek lazım buarada, hani illa açık anlamında değil, bi ayakkabı giyersin, muhteşem bi renkte, dikkatleri çekersin mesela..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dediğim siteye baksa canım
Baktim hepsi cok guzel ama cogunun bana yakisacagini sanmiyorum. Gerci bir iki elbise begendim o tarzda gorursem alicam :)

Babam ve annem kiyafetime asiri cok karisir. Alisveristen nefret etmemenin sebeplerinden biri de bu. Kisa kollu bile giymem yasak ki o sitedeki cogu seyi giysem dayak bile yiyebilirim. Pantolon giymeme bile laf ederler. Yok ustune uzun bisey giyecekmisim bilmem ne. Biktim artik uzun hirkayla dolasmaktan.

Yakasi azicik acik (acik bile sayilmazdi) olan bir sey icin bile saatlerce kavga ettigini bilirim babamin annemle. Mezuniyet gunumde diz hizamda olan elbise (kollari uzun bir elbiseydi) giydim diye butun yol boyunca agir hakaretler edip beni aglatti butun gece makyajim akik suratim da asik dolastim. Cuppemi de cikarttirmadi ustumden herkes dalga gecti niye hala cuppeyle dolasiyorsun diye.

Hatta sacim salik disari cikmama izin vermiyordu bir ara. Neyse yazip rahatlamam gerekiyordu :)

Etek ustune tisort - bluz denemeyi dusunuyordum zaten. Ayakkabi eksigim de var aslinda iyi oldu onerileriniz cok tesekkur ederim :) Uzun elbisem bir tane var bi kac tane daha almayi dusunuyorum. Pantolonlarimi da yenilemem gerek. Of ne cok isim varmis yahu :)

hım iş hayatına ne zaman başlayacaksın? ailenin sıkması da etkiliyordur? kaç yaşondasın bir de

Ben de klasik giyinenlerdenim. Gömlek, dar kotlar, yüksek bel pantalon ve etekler, elbiseler,
topuklu ayakkabılar, tulumlar. Genelde böyleyim. Spora giderken bile klasik bir şeyler giyme derdindeyim var gerisini sen düşün. :103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…