yazdiklarim yanlis anlasilmasin diye soyluyorum 12-13 yasinda sort giymek icin aglayan cocuklardan degilim
ama kucuk de olsa bir derdim var
insallah bir dahaki sene universitede okuyor olucam
ailem biraz (hatta birazdan cok) dindardir
ben bu zamana kadar ailemin fikirlerini de goz onunde bulundurarak ancak aileme bagimli degil de kendime ozgu fikirlerimi uretmeye calistim
yani su an boyle bi ailede dogudugum icin boyle bi insan degilim
kendim dusunup bazi seylere karar verebildigim icin su an oldugum insanim
bu zamana kadar sort da giymek istedim mini etek de agladim zirladim izin vermediler
sonra kendi fikirlerim olusunca zaten kendim de giymek istemedigime karar verdim
buraya kadar her sey tamam
fakat dar kesim pantolon kisa kollu her zaman sorun oluyor alip giydigimde evde hep bir kavga hep bir gurultu
yani ailemin gorusu belli zaten ben gidip de mini etek sort giymek istemiyorum ki
(yanlis anlasilmasin sort kotudur demiyorum)
en fazla giyicegim sey dar kesim kot ve kisa kolludur bakin askili bile degil
hadi kotu yine giyebiliyorum
ama en son kisa kollu giydigimde annemin dedikleri "biz seni bunun icin mi yetistirdik yazik gercekten sicaksa biz niye giymiyoruz yakinda askili da giyersin"
zaten gidip hirka giydim sonra
ki su zamana kadar kisa kollu giydigimi hatirlamiyorum bile belki cocukken giymisimdir
Kapidan her cikisimda uzun uzun incelenirim yakam acik mi herhangi bir sorun var mi
ben zaten cok ters giyinmiyorum ki
hadi annem neyse de babam kiyameti koparir boyle seylerde
mezuniyet elbisem azicik kisa diye (dizimdeydi) o gun beni aglatti bacak sov mu yapicaksin dedi
tamam onlar annem babam saygi duyuyorum ama giyicegim en fazla sey kisa kollu yani
artik universiteye gectim sayilir kendi tarzimda bile giyinemiyorum daha
Hatta oturdugumuz semt disina cikmama bile izin vermiyolar
Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama rahatsizim bu durumdan

konussam da ise yaramiyor ki
Yani artik kendi tarzimda yasamak istiyorum onlardan cok da farkli degil zaten
sadece biraz daha serbest biraksinlar istiyorum beni
abartiyor muyum?
Sonra alisverise cikmayi neden sevmiyorsun diyorlar
e her gidisimde "kizim su pantolon guzelmis ustune uzun bisey aliriz tisortun yakasini da kapatirsipn ne guzel"
tamam onlar benim iyiligimi istiyor cok abartilcak bir durum degil ama yani ben 30 yasima da gelsem onlar boyle davranacak