Kisa kollu sorunum

Hırka biraz abartı olmuş hakkaten açık biri için. Canım mesela kısa kol veya çeyrek kol gibi birşeyler giysen? Gerçi öyle tişört yok zaten ama :) annenlerden gizli eteği kıvırıp taytını çıkarmak daha kötü tümünden yine de.

Bak bu gibi olmaz mı?
women_three_quarter_sleeve_100_cotton_printed_tshirt.jpg

24 yasindayim... Bugune kadar babam asla ne anneme ne de bize (3 kiz kardesiz) hic karismadi... Bu yasima kadar istedigimi giydim, giyiyorum. Mini etek de giydim, tatillerde bikini de... Acikcasi herkesin babasi oyle saniyodum :)

Bir gun hic unutmuyorum ilkokul 5 e gidiyoruz. Uc arkadas disarda ip atliyoruz. Uzun kollu vardi uzerimizde, terledik; herkes evine gitsin degistirip gelelim dedik. Evlerimiz karsi karsiyaydi. O ikisi de kardesti zaten. Ben kisakollumu giyip geldim, dondugumde merdivenlerde oturuyolardi uzgun bir sekilde. Noldu dedim babamiz izin vermedi kisakolluya dediler... Cok sasirmistim.

Bundan 3 ay once ayrildigim bi sevgilim vardi. Yavas yavas kiyafetlerime karismaya baslamisti, kizimiz olursa 5 yasindan sonra asla mini etek giyemez vs.. Diyodu. Neymis o yastan sonra mini etegi cikaramazmisiz ustunden. Zihniyete bak! Yani tam ustte bahsettigim baba modeli. Daha neler neler... Ayrica kot pantolonuma laf ettigi icin bir sure sonra kot giydigimde herkes popoma bakiyo gibi gelmeye basladi, paranoyak oldum. Ve hem kendim, hem dogmamis kizim icin o adamdan ayrildim... Tek sebep bu degildi ama bu da cok onemli bir etkendi. Kizim, ilerde senin gibi bir baslik acsin istemezdim dogrusu.

Babam bana karismadi diye ciplak mi geziyorum ben... Nerde ne giymem gerektigini gayet de iyi biliyorum. Mesela su an yasadigim sehir muhafazakar, diz alti etek giyiyorum. Tatilde de mini etegimi giyerim.

Senin icin uzuldum konu sahibi, umarim esini kendine karismayan biri secersin...

neden sürekli birbirinize "canım" falan diyosunuz? bu ne samimiyet??? ekşi sözlüğü bi okuyun bakim sizin bu değişik samimiyetinizle nasıl da dalga geçmişler hahahahahhaah

Hangi forumu ciddiye alıyorsanız orada bulunun bence..Canım kelimesinde bir sıkıntı yok ki daha lise çağındaki bir genç kızın konusu..İnsan dışarda bile görünce bu kadar küçüğü tanımasa bile canım diye hitap edebiliyor ve bunun bir sakıncası yok.
Ekşi sözlüğü kaale alırsanız buraya uğramamanız gerekli..Orda neler neler deniyor.

Bende ortaokuldan çıktım ve kapandım.. Bizde fazla diretmediğim için sorun olmadı.. Cünkü ben kapanınca mutlu oldum.. Bütün arkadaşlarım açıktı tek kapalı bendim.. Ve biliyorum ben özeldim.. Kısakollu giymeyi sorun olarak gösteriyorsun ama o kadar abartıcak bişey yok.. Yazlık uzun elbise al üstüne yarım kollu bi bolero giy.. Ha yarım kollu, ha kısakollu arada çok bir fark yok..
Ailenin içinde kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Sadece düşüncelerini güzel bi şekilde dile getirmiyorlar.. :19:
Aslına bakarsan elbise etek yaz aylarında daha rahat oluyor pantalona göre.. İfil ifil :1:

Hangi forumu ciddiye alıyorsanız orada bulunun bence..Canım kelimesinde bir sıkıntı yok ki daha lise çağındaki bir genç kızın konusu..İnsan dışarda bile görünce bu kadar küçüğü tanımasa bile canım diye hitap edebiliyor ve bunun bir sakıncası yok.
Ekşi sözlüğü kaale alırsanız buraya uğramamanız gerekli..Orda neler neler deniyor.

Ne kadar küçüğü ??? :1:

hayır ben tam olarak anlayamadım, neden sürekli birbirinize CANIM diyosunuz? akraba falan mısınız? ya da dışarda da görüşüyo musunuz???

Burada yazılanları okuyunca ne kadar şanslı olduğumu anladım :53:
İstediğim şeyi istediğim şekilde giyebilmek ne kadar güzel bir şeymiş :53:

cevremde bi kac arkadasim var acik giyinmezler ama oyle bi giyinirler ki herkes doner bi daha bakar ya da ne kadar guzel giyindini soylerler (= yani illa guzel giyinmek icin kisa kollu askili dar giyinmeye gerek yok ki mesela simdi ispanyol pantolonlar yeniden canlaniyor uzerine bi gomlekle mukemmel duruyor ce hic bi acik yani yok,gomlegin icine bi atlet giyindin mi gomlegin dugmelerininden bi kacini actin mi atlet gozukecek sekilde super duruyor,ne biliyim aileni kirmaya bu konuda asilik yapmaya degmez,sonucta sehirdisina cikmak istiyorsun onlarin bu konuda biraz guvenini kazanmaya bak bence,yoksa sen her kisa kollu ya da dar vs vs istediginde bu kiz bizim yanimizda boyle baska yerde daha acilir sacirlir diye dusunmeye baslayabilirler,karar senin (=

Zor bi durumun içindesin anladığım kadarıyla,anne babamızı seçme şansımız yok dolayısıyla bu tarz şeyler seni karamsarlığa itmesin pozitif ol çözüm bulamıcak gibi hissetme kendini.

Back
X