Giyinmeyi Bilmiyor(muş)um :(

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Kızlar moralim çok bozuk. İş yerimdeki bir kaç hocam ve erkek arkadaşım kibar bir dille giyim tarzımı değiştirmem gerektiğini söylüyorlardı. Dün yabancı uyruklu bir arkadaşım bana giyinmeyi bilmediğimi söyledi. Kızın türkçesi de iyi değil eminim kötü niyetle söylemedi ama çok ağırıma gitti.

Ya çok uğraşıyorum hoşuma gidiyor insanlar elbise giyiyor şıkır şıkır takılar makyajlar ayakkabılar.. Ama ben seçemiyorum. Beğenip üstüme yakıştıramıyorum. Ben de stil sahibi olmayı isterim küpelerim kolyelerim yüzüklerim olsun elbiseler giyeyim ama beceremiyorum. Topuklu ayakkabı giymek istiyorum mesela ama seçemiyorum kıyafetime yakıştıramıyorum. Yemin ederim artık içim bunalıyor dolabın kapağını açtığımda. Çok canım sıkılıyor ben neden güzel güzel giyinemiyorum diye.

Bana yardım edin fikir verin. Nasıl öğreneceğim ben bu güzel giyinme olayını

Eheh tatlım ne var bunda takılacak yahu Bak ne yap biliyor musun renkleri birbirinin içinde az buçuk olanları seç bir de kombinlerini burada da paylaşabilrsin arada bence herkes fikir verir sana

Ne giydiğini bilmeden nasıl fikir verebiliriz. Bence en sevdiğin şeylerin resimlerini koy, birkaç ayakkabı kıyafet, takı falan. Sonra fikirleşelim.

giyinimi begendiğin bir arkdasınla alışverişe git canım,trend şeyler al illa pahalı olması gerekmiyor valla ucuzada okadar çok güzel şeyler varki.pahalıları halt yemiş yanında..

Nerde çalışıyorsun? Ortamına uygun kombınlemek gerek.
Dolabında neler var bılemıyoruz kı, ıstersen pembe dolap dıye bı bölüm var

veya bugün ne gıydın çek görelım dıye
oralara kombın eklesen bızde ona göre yardımcı olmaya çalışsak, tarzını görmüş oluruz hem

Üzme kendını bunlar halledılcek şeyler

Üniversitede çalışıyorum araştırma görevlisiyim. Giyim tarzım diye birşey olsa çekip koyarım şuraya...Ama hep salak salak şeyler var. Çok moralim bozuldu evden dışarı çıkasım gelmiyor Sürekli kot filan giyiyorum en kolay onlar geliyor. Spor ayakkabılar bilmem neler... Klasik giyinmek istiyorum ama aynı zamanda rahat da olsun istiyorum. Süslü ama sade olsun diyorum kafam çok çabuk karışıyor sanırım. Benim bu işi öğrenebileceğim bir yer filan yok mudur?

Son düzenleme:
kk dan güzel yer mi olur bunun için O zaman herkesin beğendiği kombinlerin olduğu bir topik varsa oraya bak istersen ya da sen aç ben hemen koyarım açıkçası katılım da olur bnece

Once bir kac klasik modasi gecmeyen urun almanizi tavsiye ediyerim,
Sonra kucuk dokunuslarla enfes goruntu cikarabilirsiniz ortaya.
Guzel bir siyah skinny jeans alabilirsiniz.
Dizlerin altinda siyah bir etek.
Bir kac guzel gomlekler vs. diye devam edebiliriz..

kk dan güzel yer mi olur bunun için O zaman herkesin beğendiği kombinlerin olduğu bir topik varsa oraya bak istersen ya da sen aç ben hemen koyarım açıkçası katılım da olur bnece

evet bu kafama yattı bundan sonra öyle yapayım en azından adım adım öğrenirim

işte mesele tam olarak onları almaya gittiğimde çıkıyor. ya herşey çok çirkin gibi geliyor ya da herşey çok güzel. bir türlü karar veremiyorum :18:

Ne densiz insanlar var ya hu. Nasıl seviyosan öyle giyin kime ne. Herkes ortalıkta grantuvalet dolaşmak zorun da mı. Ne demek giyinmeyi bilmiosun..
Ben de yeri gelir kot t shirt spor ayakkabı giyerim. Yeri gelir şık olmak isterim.. Kime ne yani..

ya aslında haklı da buluyorum çünkü giyim tarzım bir üniversite hocası gibi değil. ama ağırıma da gitti

çalıştığın ortama göre de giyinmen gerekiyo
giyimini beğendiğin kişiler nerden alıyo onları öğren
kombin yapamıyosan elbise alıp giy topuklu ayakkabı kullan

şimdi ne tarz giyindiğini bilmiyorum o yüzden yorum da yapamıyorum

Ne kadar acayip hocanin, arkadaslarinin derdi senin giyimin mi? Sasirmislar.

Sirin elbiseler al kendine altina da sik ama rahat babet ya da ayakkabi aldin mi oldu bu is

Bukombin.com ve giyim kismina baksana.

bak canım güzel ve şık tunikler var onlardan alıp siyah opak ile kombin yapabilirsin. sonra şık gömlekleri (saten gibi olanları) kumaş dökümlü pantolonlar ile kombinleyeblrsn ayakkabılar içinde pantolonların altına kısa bot opakların altına topuklu çizme giyeblrsn

ayrıca çok saçma ya bzm çoğu hocalarımız ble kot giyiyor genelde öyle şıkır şıkır gelen hç yok sayılır

kombin için çok iyi bloglar siteler var..
takip etmaya çalış yinede fikir edinemezsen benzerlerini bulmaya çalış aynen giyin:)
artık liseli kızlar bile gayet iyi giyiniyolar senmi beceremiyeceksin

ya aslında haklı da buluyorum çünkü giyim tarzım bir üniversite hocası gibi değil. ama ağırıma da gitti

canım o zaman kendını toparla bıraz işte, bak senı harekete gecırmeyı sagladı bu eleştiriler. sen de memnun degılmışsın zaten gıyım tarzından. onlar da bıraz kırarak da olsa soylemışler sana bunu. o zaman kırılmadan darılmadan sen de kendıne bak bıraz. dergılerden bloglardan magazalardakı kombınlerden faydalanabılırsın.

evet sormaya başlamalıyım bence de..

Ne kadar acayip hocanin, arkadaslarinin derdi senin giyimin mi? Sasirmislar.

Sirin elbiseler al kendine altina da sik ama rahat babet ya da ayakkabi aldin mi oldu bu is

Bukombin.com ve giyim kismina baksana.

bu siteyi bilmiyordum hemen kurcalamaya başlayayım.

ya yakışmazsa diye de korkuyorum aslında. çünkü zayıf bir insan değilim. tam armut tipi türk kadınıyım. çok şükür kötü görünmüyorum ama fazlalarım da var yani. bu dediklerinizi de göz önüne alıp iyi bir alışverişe çıkmam gerekecek sanırım.

ayrıca çok saçma ya bzm çoğu hocalarımız ble kot giyiyor genelde öyle şıkır şıkır gelen hç yok sayılır

üniversitenin adından mıdır sanından mıdır bilmem yahu kadınlar moda kataloğundan fırlamış gibiler. özellikle benim departmanım yıkılıyor. ben aralarında paspal kaldım resmen.

Ben de ona hayret ediyorum, burasi universite, Bizim hocalarimiz da kot kazak giyiyordu. Ben oyle sikidim sikidim gezen bir asistan gormedim

Asil topuklu ayakabbi giymek, fazla klasik seyler goze batar uniersite ortaminda. Kurumsal sirket degil ki orasi

Sen sirin seyler al tunik demisler bak cok mantikli, kottan ziyade elbiseye yonel. Arkadaslarin da densizmis bosver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…