- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
ya sen balık etlisin sana elbiseler çok yakışır bence24 yaşındayım ben. bedenim de 46
benimde çogu eşyam mangodan ki şuan 90 tl şeylr 35 45 tl arası bence bir gitkesinlikle benim de sana derlediğim şeylerin çoğu mangodan ...güzel şeyler var orda
Kızlar moralim çok bozuk. İş yerimdeki bir kaç hocam ve erkek arkadaşım kibar bir dille giyim tarzımı değiştirmem gerektiğini söylüyorlardı. Dün yabancı uyruklu bir arkadaşım bana giyinmeyi bilmediğimi söyledi. Kızın türkçesi de iyi değil eminim kötü niyetle söylemedi ama çok ağırıma gitti.
Ya çok uğraşıyorum hoşuma gidiyor insanlar elbise giyiyor şıkır şıkır takılar makyajlar ayakkabılar.. Ama ben seçemiyorum. Beğenip üstüme yakıştıramıyorum. Ben de stil sahibi olmayı isterim küpelerim kolyelerim yüzüklerim olsun elbiseler giyeyim ama beceremiyorum. Topuklu ayakkabı giymek istiyorum mesela ama seçemiyorum kıyafetime yakıştıramıyorum. Yemin ederim artık içim bunalıyor dolabın kapağını açtığımda. Çok canım sıkılıyor ben neden güzel güzel giyinemiyorum diye.
Bana yardım edin fikir verin. Nasıl öğreneceğim ben bu güzel giyinme olayını
benim yengem var o da senin ölçülerinde ve senin boyunda...fazlalığın çoğu göbekte olmasına rağmen çok seksi bir kadın ve hep dar giyniyor...ama en büyük etkenlerden biri de saç...aa kombin çok güzel olmuş yalnız. boyum 1.73
sanki yaşına göre fazla olgun.....:26:Ya ben çok açık giyinmem mesela kısa kollu diz üstü filan hiç bana göre değil. Önceden dar da giyinmiyordum ama vücudum az daha düzgünleşti şimdi biraz daha dara doğru kaymaya başladım. Sanırım haklısınız vücudumu biraz ortaya çıkarmam lazım.
Bir de şöyle birşey yaptım ama nasıl olmuş? Bu elbisenin altına nasıl çorap giyilir mesela?
Bukombin.com - Kombin Detay - 227586
Bu kombin senın yaşına çok fazla yaYa ben çok açık giyinmem mesela kısa kollu diz üstü filan hiç bana göre değil. Önceden dar da giyinmiyordum ama vücudum az daha düzgünleşti şimdi biraz daha dara doğru kaymaya başladım. Sanırım haklısınız vücudumu biraz ortaya çıkarmam lazım.
Bir de şöyle birşey yaptım ama nasıl olmuş? Bu elbisenin altına nasıl çorap giyilir mesela?
Bukombin.com - Kombin Detay - 227586
sanki yaşına göre fazla olgun.....:26:
ama aynı elbise daha modern aksesuarla tamamlanırsa şık olur.....ve tabiki topuklu ayakabıyla.
topukluyla yürüyebiliyormusun....zorlanmadan?
anladım canım..ama işe kalın topuklu ayakkabılardan başlayabilirsin ...şahsen ben öle alıştım...ya yürüyorum ama laboratuarda çalışırken sürekli ayakta durduğumuzdan zor olabiliyor. Yüksek topuk biraz sıkıntı işte.
ben daha kötüydüm bir ara 48 lere giremiyordum şimdi yavaştan kilolardan kurtulmaya başladım bakalım. Evet bir iki ceket aldım kotla giyiyorum.demek ki doğru yoldayım. bir de hangi şehirdesin nerelerden alışveriş yapıyorsun dye sorsam çok mu özel olur?
aslında giyinmek yani güzel giyinmek o kadar da zor bişey değil önemli olan önce renk sonra da tarz olarak uydurmak sporla fazla klasik kıyafet ve ayakkabıları kombinlememek bu kombininde de olmamış bişeyler var sanki pantolunu siyah mı tercih etsen acaba?Eki Görüntüle 623320 Eki Görüntüle 623321 Eki Görüntüle 623322 Eki Görüntüle 623323 buda benm kombinim siyah süet çizme ile tamam lıcm ve tişörtn içinede siyah sporcu atleti giyecğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?