Giyinmeyi Bilmiyor(muş)um :(

kesinlikle benim de sana derlediğim şeylerin çoğu mangodan ...güzel şeyler var orda

canım abartı mı giyiniyorsun yoksa çok mu sıradan bnden tavsiye düz renkli gömlekler al ve sigaret pantolon kombinle onları dar bdenine uygun elbiselere bak düz renk olsun ayakkabıda sitiletto ve nud renkte ayakkabı al güzel oluyor çokta takıp takıştırma srmak istediğin birsey olursa bana msj at.

aa kombin çok güzel olmuş yalnız. boyum 1.73
benim yengem var o da senin ölçülerinde ve senin boyunda...fazlalığın çoğu göbekte olmasına rağmen çok seksi bir kadın ve hep dar giyniyor...ama en büyük etkenlerden biri de saç...
profesyonel bir kuaför bulabilirsen...mükemmel olur o sana ne yapılacağını söler...herşey saçla başlar bunu hiç unutma...

Canım tarzını bilemiyorum ama sanırım yokmuşl genel anlamda bir tarzın ..

Ben Mango delisiyim daha dün ordaydım çok şık şeyler var tavsiye ederim ...
Ve Modagram.com tavsiye derim hemde siparişte çok hızlılar üstelik şimdide çok süper şeyler var

Ya ben çok açık giyinmem mesela kısa kollu diz üstü filan hiç bana göre değil. Önceden dar da giyinmiyordum ama vücudum az daha düzgünleşti şimdi biraz daha dara doğru kaymaya başladım. Sanırım haklısınız vücudumu biraz ortaya çıkarmam lazım.

Bir de şöyle birşey yaptım ama nasıl olmuş? Bu elbisenin altına nasıl çorap giyilir mesela?

http://www.bukombin.com/kombin-227586

Son düzenleme:
sanki yaşına göre fazla olgun.....:26:

Bu kombin senın yaşına çok fazla ya

şu nasıl

Son düzenleme:
buda benm kombinim siyah süet çizme ile tamam lıcm ve tişörtn içinede siyah sporcu atleti giyecğim

ama aynı elbise daha modern aksesuarla tamamlanırsa şık olur.....ve tabiki topuklu ayakabıyla.
topukluyla yürüyebiliyormusun....zorlanmadan?

ama aynı elbise daha modern aksesuarla tamamlanırsa şık olur.....ve tabiki topuklu ayakabıyla.
topukluyla yürüyebiliyormusun....zorlanmadan?

ya yürüyorum ama laboratuarda çalışırken sürekli ayakta durduğumuzdan zor olabiliyor. Yüksek topuk biraz sıkıntı işte.

ya yürüyorum ama laboratuarda çalışırken sürekli ayakta durduğumuzdan zor olabiliyor. Yüksek topuk biraz sıkıntı işte.
anladım canım..ama işe kalın topuklu ayakkabılardan başlayabilirsin ...şahsen ben öle alıştım...

istanbuldayım canım ben c&a den çok alışveriş yaparım bide bazen esnek kıyafetler bulursam 40 42 bedene kadar üretim yapan firmalardan alırım mango zara falan alt kısımda giyiyorum ama benim göğüslerim 95 c ölçüsünde üsttte biraz sıkıntı oluyor yani

yabancı kadınlar genelde berbat giyinirler
onlar hiç yorum yapmasın bence böyle şeylere.

Bence belli bir stile bürününce, giyinmeyi bilmek diye bir sey yok.
Insan nasil rahat ediyorsa, ne ile mutlu ise öyle giyinmeli.
Yüksek topuklar hic bana göre degildir. En fazla 4cm :)
Sade ve rahat kiyafetlerle de gayet hos görünebilirsiniz.
Acaba renk uyumunu mu beceremiyorsunuz?

O zaman erkek arkadasinizi yaniza alip alisverise cikin, o size göstersin hangi kiyafetleri tercih ettiginizde "giyinmeyi biliyor" olacaginizi. Bakin bakalim, hosunuza gitmeyen bir tür ise, o zaman söylersiniz.

Eki Görüntüle 623320 Eki Görüntüle 623321 Eki Görüntüle 623322 Eki Görüntüle 623323 buda benm kombinim siyah süet çizme ile tamam lıcm ve tişörtn içinede siyah sporcu atleti giyecğim
aslında giyinmek yani güzel giyinmek o kadar da zor bişey değil önemli olan önce renk sonra da tarz olarak uydurmak sporla fazla klasik kıyafet ve ayakkabıları kombinlememek bu kombininde de olmamış bişeyler var sanki pantolunu siyah mı tercih etsen acaba?

topuklu gıyemıyorsan ''mantar topuklu'' ayakkabıları seç
güzel görünücem dıye, iş saatı boyunca ayaklarımın canına edemem yani
1 hafta geçmiyor acısı, her uyanısında yorgun olarak uyanıyorsun sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…