Giyinmeyi Bilmiyor(muş)um :(

Ben de ise giderken rahatligimdan ödün vermem.mesela spor gorunen klasik pantolon alabilirsin.boru pacada olur.altina kisa topuklu bir bot olur.uzerine uzun bir triko olabilir.staminanin oluyor ya o tarz.h.ic olmadi bak vitrine cok guzel kombinler.. yapiyorlar.gir hepsini dene

canım bnde armut tipliym ve genlde sna giydiğim tarz çeştlerden örnekler yoluyorum o yüzden yakışır merak etme helen tunik ve opak kiloları saklamakta birebr

Kızlar. İyi ki dedirtiyorsunuz bana sürekli. Her konuda desteksiniz. Bu verilen linkler filan çok işime yarayacak gibi. O zaman ben ilk olarak işe şöyle bir başlık açarak başlayayım. Gerisi gelir bir şekilde.

canım ben 42 44 beden arasında sıkışmış biri olarak şunu söyleleyim sana bizim klasik giyinmemeiz çok zor çünkü üretilenler anneannaler için ama şöyle bir şey yapabilirsin çok güzel kot pantolaonla bile giyilebilecek topuklular var onlardan kullanabilirsin üzerine şık siyah yada koyu renklrde kaliteli duran hırkalar yada ceketler giyebilirsin ancak bukadar öneride bulunabiliyorum

ben artık bu durumdan okadar sıkıldım ki diyetisyene gitmeye başlayacağım haftaya ne yazık ki bu bedende şık olmak zor

bak canım senin için öle bişey düşündüm...her yerde bulunur bu tarz şeyler...

Eklentiler

• $aaa.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 89

ben daha kötüydüm bir ara 48 lere giremiyordum şimdi yavaştan kilolardan kurtulmaya başladım bakalım. Evet bir iki ceket aldım kotla giyiyorum.demek ki doğru yoldayım. bir de hangi şehirdesin nerelerden alışveriş yapıyorsun dye sorsam çok mu özel olur?

Bak ben genellde giydiğim elbiseler kıışında severim elbise giymeyi bu tarz elbisler giyebilirsin veya klasik diyorsan

bu çok hoş abartıda değil bunlar bütçen kıstılıysa pazarda hani o tarz yerlerde 40 tl felan ama imkanın avrsa mangoda ve ipekyolda var bunlarda

bende kotlarımı severim üstüne giyilen bady ve çeketlerde altına bir touklu ayakkabıyla lada tarz olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…