- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
ayrıca çok saçma ya bzm çoğu hocalarımız ble kot giyiyor genelde öyle şıkır şıkır gelen hç yok sayılır
bizim hocalar da öyle valla
hatta biz çok daha şık giyiniyoruz onlara göre
ÜST DANTEL TİŞÖRT
YAKA İŞLEMELİ BLUZ gnlde böyle dökmlü br tişört hem göbeği hmde basenleri saklar canım
YARASA KOL TRİKO
ÇİÇEK DESENLİ KOLYELİ BLUZ begendklerni bu siteden de alablrsn
JUMENT ELBİSE
süpersin yaaaaaa
Yaş, Beden bunlar önemli fikir verebilmek için.
canım ben 42 44 beden arasında sıkışmış biri olarak şunu söyleleyim sana bizim klasik giyinmemeiz çok zor çünkü üretilenler anneannaler için ama şöyle bir şey yapabilirsin çok güzel kot pantolaonla bile giyilebilecek topuklular var onlardan kullanabilirsin üzerine şık siyah yada koyu renklrde kaliteli duran hırkalar yada ceketler giyebilirsin ancak bukadar öneride bulunabiliyorum
ben artık bu durumdan okadar sıkıldım ki diyetisyene gitmeye başlayacağım haftaya ne yazık ki bu bedende şık olmak zor
Üniversitede çalışıyorum araştırma görevlisiyim. Giyim tarzım diye birşey olsa çekip koyarım şuraya...Ama hep salak salak şeyler var. Çok moralim bozuldu evden dışarı çıkasım gelmiyorSürekli kot filan giyiyorum en kolay onlar geliyor. Spor ayakkabılar bilmem neler... Klasik giyinmek istiyorum ama aynı zamanda rahat da olsun istiyorum. Süslü ama sade olsun diyorum kafam çok çabuk karışıyor sanırım. Benim bu işi öğrenebileceğim bir yer filan yok mudur?
peki boyun kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?