- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
abiye olarak kalem ya da diz ustu elbise al hep minyonlara çok yakışıyorKızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
Evet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyımabiye olarak kalem ya da diz ustu elbise al hep minyonlara çok yakışıyor
1.52 ye 46Boy ve kilonuz kaç?
:)Imagemaker in olabilirim:) tabii belli bi ucret karsiliginda:)))
etek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyonaEvet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
Açığım canımtesettürlü müsün ve kilo boy olayini da aydinliga kavustursan fikir verenler mutlaka olurdu :)
Alemsin hahaha kaç tl istiyorsunImagemaker in olabilirim:) tabii belli bi ucret karsiliginda:)))
Saçlarım çok uzun ve güzel :)aynen tam dediğin gibi giyiniyorum işte kötü oluyoretek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyona
Açığım canım
Benimde boyum kısa ana dikkat ederim giyimimeEvet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
etraf mı soyluyor kötü gıyındığınızi siz mi öyle hissediyorsunuz bu önemliSaçlarım çok uzun ve güzel :)aynen tam dediğin gibi giyiniyorum işte kötü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?