- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
benim eşimde 1.80 uzunuz tabi hem kısa olsak ne olacak önemli olan vücutla barışık olmak 1.50 olsamda mutlu olurdum ben
stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var
dolgu topuk sevmıyorum almam o yüzden sneaker spor ayakkabı tutkunuyum benTopuklu giyemeyen biri olarak dolgu topuk önerebilirim
Her tür kıyafete giden modelleri var
Boyum 1,63 kiloluyum, kotun altına dolgu topuk çok sık kullanıyorum, hem biçimli gösteriyor, hem boyumu uzun gösteriyor
Boyun kısa ise iki parça giysiler tercih etmelisin. Elbise mecbur kalmadıkca giyinme, daha kısa gösterir. Saçını da kısa kestir. Küt modeller seni havalı gösterir mesela. Muhafazakar giyinmiyorsan hafif yakası açık bluzlar seni şık gösterir. Kısa boylu kızlara yuvarlak hatlar da çok yakışıyor. çok da zayıf olma.Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
Benim önerilerimin tam tersi...birimiz yanlışız ama...ben sanırım.etek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyona
Canım şöyle bi moda dergilerini karıştır. Uzun gelenleri terzi halleder. Yada beğendiğin bir modeli diktirebilirsin. Zamanın varsa bi kursa gidip kendinde dikmeyi öğrenebilirsin.Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
saçlarını kestirmekle başla mesela :) uzun saç insanı kısa gösteriyor.Saçlarım çok uzun ve güzel :)aynen tam dediğin gibi giyiniyorum işte kötü oluyor
sadece kalem elbise konusunda ısrarlıyım 2 parça abiye de ve de davetlerde şık durmuyor onun dışında sızın yazdıklarınız da mantıklı ve doğruBenim önerilerimin tam tersi...birimiz yanlışız ama...ben sanırım.
çok uzun olmadıkça herkeste güzel durur uzun saç bence.ayrıca atkuyruğu ve dağınık topuz için uzun saç gerekli kısa kadında dasaçlarını kestirmekle başla mesela :) uzun saç insanı kısa gösteriyor.
Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?