Giyinmeyi bir türlü öğrenemediler

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
“Bu Tarz Benim” programında jüri üyeliği yapan modacı, “Sizin için hangi ünlü tarz değil?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Seda Sayan, demet akalın ve Hülya Avşar asla tarz değiller. Giyinmeyi bir türlü öğrenemediler. Zevk ve gustolu olmak farklı bir şey, giyinmek farklı bir şey. Çok para harcasalar bile giyinmeyi beceremiyorlar.”

26840632.jpg


26840631.jpg
 
ahahaha rahat bıraksınlar insanları ya :KK70:
isteyen istediğini giyer:KK53::KK53:
 
Kendi o kadar uyumlu ki metalikada yaptigi dans uymu sahaneydi dogrusu.garip garip giyinip modaciyiz diyolar.sade ol mutlu ol.ne ole yuruyen butik gibi
 
kendi giyiminle bizleri hayran bırakıyosun ya bide elaleme laf atmış :KK70:
 
Biz giyincez iste kk'da tarz yarismasinda izlesinler bizi:KK53::KK53:
 
eleştirmek çok kolay. demet akalın bence güzel giyiniyor. sn avşar ve sn sayanı hiç ama hiç sevmem ama onlar da iyi giyiniyorlar. önemli olan moda diil. önemli olan yakışanı giymek bence ;)
 
ya bu moda kime gore neye gore acaba:) biri bişey atıyo alakasızda ola insanlar giyiyor en guzeli kendi modanı yaratıcaksın:)
 
Back
X