- Konu Sahibi asminreina
-
benım dual plan le yapıldı..ben 5 gun yatıp kalkarken zorlandım onun dısında 2.haftadan sonra normale dondum..cok agır kaldırmamamn gerekıyo ılk zamanlar..1 ay ıcındede dıkıs yerlerıdn tamamen kapanıyo yanı kabukları gıdıyo..oyle ıste..ben senı kabull ettım gorebılırsın..
cenk beyin grubunu kim kurdu aramızdan birimi?
ben o gruba hıc denk gelmedım..ismini yazıncca cıkmıyo facede gruptan aradıgında gorebılıyosun..bende sız soyleyınce baktım..ufuk bılkay ve cenk tokat ın ortak yazdıgı makaleler ve sunumları var...uzmanlıgını egede yaptıgı ıcın beraber calısmıslar..
bu arada cenk bey tıtız calıstıgı,hastalarıyla ılıskılerı guzel oldugu ve amelıyat ettım gule gule demedıgı duzenlı aralıklarla kontrole cagırdıgı ıcın sızın denk geldıgınız bayan ole solemıstır .. ve senı neyın mutlu edıp neyın mutsuz edecegını ıyı bılıyo..
:)) En iyisi cenk bey ile yüzyüze görüşmek cevabınız için teşekkürler.egede çalıştığı hemşiresi ile konuşurum .sonuçta her ikisinide tanıyor (Bayan ile Cenk beyin arasında normal hasta-doktor ilişkisinden çok iki arkadaş ilişkisi olduğunu anlaşılıyordu zaten bayan çook eski 1hastaymış... )Grubum kimin tarafından açıldığı önemli değil bence ne kadar çok görüş olursa o kadar yararlı olur diye düşünüyorum
yok cnm sen korkma sımdı bır ayda sıslerın buyuk olcude ınmıstır ve bnm amelıyt sonrası aldıgım b cup tecrubesızklık ıste olmuyo dar ve sıkıyo kı kılo verdım ben buna ragmen..valla canım ben hıc memesı olmayıp duz olanlara ıyı arastırın dıorum cunku bana bunun buyugu olabılırdı ama kucugu asla.. olsaydı memnun olmazdım aglardım valla..325 cok kucuk durmus bende denemıs once 325 e 350 yı begenmedım cok kucuklerdı senı mutlu etmezlerdı dıye kullanmdm dedıı..bılmıyorum kılosu ve vucut yapısı bnm gıbı olanları 350 nın altının memnun etcegını sanmıyorumm ama ıste derının elastıkıyetı gogus kafesının genıslıgı etkılıyo bunları..herkesın vucuduna gore degısıyo tabı bnde kucuk duran 325 bı baska arkadasta buyuk durabılıyo..bunun ıcın en ıyı kararı doktorunuz verecek ama nee ıstedıgını anlatmak aktarabılmekte coookk oonemlı..
merhaba gizeml ,göğüslerin harika olmuş,büyüklüğüde tam benim istediğim büyüklükte.ama tabi insanın vücut yapısına göre herkeste farklı duruyor.sende yuvarlak mı damlamı kullanıldı ve yüksek profil mi?belki yazmışsındır ama ben bulamadım ,tekrar yazarsan çok sevinirim.
Merhaba gizeml geç de olsa çok geçmiş olsun demek istedim. Ben de kendi adıma göğüslerimden hiç memun değilim, çok küçükler. cesaret edip ben de yaptırmayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla operasyon sonrası çok güzel göğüslerin olmuş. Seni arkadaş olarak ekledim, eğer sen de kabul edersen memnun olurum, resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun, darısı benim gibi cesaret edemeyenlere.
Merhaba gizeml geç de olsa çok geçmiş olsun demek istedim. Ben de kendi adıma göğüslerimden hiç memun değilim, çok küçükler. cesaret edip ben de yaptırmayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla operasyon sonrası çok güzel göğüslerin olmuş. Seni arkadaş olarak ekledim, eğer sen de kabul edersen memnun olurum, resimlerini görmek isterim. Tekrar geçmiş olsun, darısı benim gibi cesaret edemeyenlere.
Gizem ilgin için çok ama çok saol mesaj atıcaktım ama malum yeni üye :)) Çok kararsızım bi bilsen her duydugum şeyle karar değiştiriyorum.Yaptırmayıda çok istiyorum ama başıma iş alırmıyım yani sonrasında tekrar tekrar operasyonlar korkutuyo beni(((( aglama istiyorum.
darısı benim başıma inş. güle güle kullan tatlım .
Arkadaşlar gerçekten başarılı örnekleri görünce ağzımın suyu akıyo :))).
gizeml süper olmuşlar gerçekten güle güle kullan.Gerçi sen kullanmıyosun ya
gizeml çok teşekkürler cnm.Mesajın sayesinde kafamdaki o karışıklıklar biraz da olsun geçti.Evet haklısın sonuçta 1 kere olan bişey iyi güzel olsun da gerisini düşünmeyeyim.O yüzden dediğin gibi adı duyulmuş bir uzmana gideceğim.En güzeli cenk beye gitmek en azından endişe duymamış olurum hem.Arabam yok dönüşte otobüslerde 4 5 saat falan rahatsız olurum diye korkuyodum aslında ben.Hani çok ağrılı falan oluyomuş ya:S
Bu arada peki cenk bey nerede ameliyat yapıyo?
Sen olalı ne kadar oldu bilmiyorum ama hayırlı olsun.Çok seviniyorum böyle memnun kalanları okudukça=) Ama tabi korkuyorum da şuan bekarım ama ilerde emzirme döneminde deforme olurda tekrar herşeye baştan başlarım diye.Ama daha fazlada böyle kalmak istemiyorum::)
Bu arada özelden sana yazdığım msj gitmedi cnm,100 mesajım dolmamış.O yüzden burdan yasdım.
Saol tatlım aslında soru çok bizde ama seni de bunaltmayalım hemen=)cnm yanı dedgı gıbı bır kere olacaksın o yusden ıyı arastır..cenk bey ızmır ozel gazı hastanesının doktoru ayı zamanda amelıyatlarını orada yapıyo..ben olalı 7 ay bıttı 8.aydayımm..suan ıcın mutsuz edıyosa senı yaptır bence emzırme donemınde cok deforme olcagını zannetmıyorum ha olursa da protez cıkarılmadan dıklestırme yapılabılınıyo..sormak ıstedıklerın olursa yazarsın yıne canım..bu arada bende bekarım ama evlenıp cocugu bekleyıp te sonra olmaktansa sımdı hallettım..sut bezlerıne zarar da vermıyo o yusden korkmana gerek yokk..bu arada ben senın arkadaslık ıstegını kabul ettım resımlerı gorebılırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?