C
cressida
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cressida
-
Hmmm...Derin bi mevzu bigün sıcak davranıp bigün soğuk davranmak bi ortadan kaybolup yeniden karşısına çıkmak gibi şeyler olsa gerek bende merak ettim şimdi:roflol:
Bana nedense hep gizemli derler...Ama bence ben apaçık biriyim..
İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Ama kankimleysem hiç susmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....
Banada gizemli olduğumu söylerler ama insanın bilerek yapabileceği bir şey deildir bence o insanın konuşmalarına hareketlerine bağlı bir şey bence anlatması bile güç şöyle yaparsan gizemli olursun diye bir şey söyleyemicem
İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....
bence en gizemli davranış kendine güven bunu ne zaman yapsam başarılı oluyorumşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?