Ayy adamın hoşgörüsune hayran oldum.
Allah rızası için şöyle eşi üzmeyin. .
Sigaraya gittiğinde aklınız hemen eşinizi düşünun çok mu zor?
Sigara paketinin üstüne Eşinizin resmini yapıştırın bence. .
Sadece çocuğunuz bile bırakmanız icin baslı basına bi neden
İlerde astım vb sorunlr yasamasını ve onunda sigara bagımlısı olmasını istemiyorsanız bırakmanız lazım
Merhaba hanımlar
5 yıldır evliyim çok şükür sıkıntısız bir evliliğim var. Ama şöyle bir sorun yaşıyorum.
Eşimle tanıştigimda 1 yıldır sigara kullanıyordum ama çevremden bilen çok çok azdı. Eşime de soylemedim o da sormadı. Sorsada söylerdim. Ama evlendikten sonra esimin sigara karsiti olduğunu ogrendim. Bense sigarayi birakamadimsadece hamileyken ve emzirdigim dönem içmedim. Ama sonrasında yine devam...
Eşim arkadaşlarımla bir araya geldikçe ictigimi bilir ama hiç hoşlanmaz, erkek kardesimle bazen ictigimi bilir ama yine hoşlanmaz. Yani kısaca içtin mi diye sorduğu her zaman ictiysem ictim dedim ama o sormadan soylemedim yada yanında asla içmedim. Yani sürekli içiyor olduğumu bilmiyor
Geçen evde sigara mı ictin dedi artık nereden anladı bilmiyorum, içtiğimi söyledim. Paketi istedi. Aşırı utandım onu kandırmış gibi hissettim( getirdim verdim. Hiç birşey demedi. Sarıldı yapmamami istedigini söyledi. Babam kalp hastası hem de sigara yuzunden, bana onu hatırlattı ve oglumuzu da kendisini de öyle bir duruma sokmamami istedi.
Şimdi işte ne yapacagimi bilmiyorum çünkü aldım yeni paketama eşime ve oğluma haksızlık ediyorum biliyorum yine de ne yapacağımı bilemiyorum
Şimdiden teşekkürler.
Hiç hoşlanmıyorum sigaradan, kokusundan ve kusura bakmayın ama bağımlılarından.
Bu kadar iradesiz olmanız çok üzücü
Düzenleme yaptım bu konuyla ilgili. Teşekkürler.Ebeveynleri sigara kullanan çocukların büyüyünce sigara kullanma yüzdesi diğer çocuklardan daha fazlaymış. (Nerden biliyorsun saydın hesapladın mı yazan olmasın rica ediyorum, haberlerde görmüştüm yıllar önce) sizi örnek alıyor unutmayın.
Bugun görmez yarın kokusunu alırOğlum bir kere bile beni sigarayla gormedi asla ama asla onun olabileceği hiç bir ortamda da içmedim. Öyle birşey olabilecegini hiç sanmıyorum.. teşekkür ederim uyarı için.
Ebeveynleri sigara kullanan çocukların büyüyünce sigara kullanma yüzdesi diğer çocuklardan daha fazlaymış. (Nerden biliyorsun saydın hesapladın mı yazan olmasın rica ediyorum, haberlerde görmüştüm yıllar önce) sizi örnek alıyor unutmayın.
Yani siz surekli icerken yillardir esiniz nasil anlamadi hayret dogrusu cunku eliniz saciniz nefesiniz hersey kokutor neticede.Merhaba hanımlar
5 yıldır evliyim çok şükür sıkıntısız bir evliliğim var. Ama şöyle bir sorun yaşıyorum.
Eşimle tanıştigimda 1 yıldır sigara kullanıyordum ama çevremden bilen çok çok azdı. Eşime de soylemedim o da sormadı. Sorsada söylerdim. Ama evlendikten sonra esimin sigara karsiti olduğunu ogrendim. Bense sigarayi birakamadimsadece hamileyken ve emzirdigim dönem içmedim. Ama sonrasında yine devam...
Eşim arkadaşlarımla bir araya geldikçe ictigimi bilir ama hiç hoşlanmaz, erkek kardesimle bazen ictigimi bilir ama yine hoşlanmaz. Yani kısaca içtin mi diye sorduğu her zaman ictiysem ictim dedim ama o sormadan soylemedim yada yanında asla içmedim. Yani sürekli içiyor olduğumu bilmiyor
Geçen evde sigara mı ictin dedi artık nereden anladı bilmiyorum, içtiğimi söyledim. Paketi istedi. Aşırı utandım onu kandırmış gibi hissettim( getirdim verdim. Hiç birşey demedi. Sarıldı yapmamami istedigini söyledi. Babam kalp hastası hem de sigara yuzunden, bana onu hatırlattı ve oglumuzu da kendisini de öyle bir duruma sokmamami istedi.
Şimdi işte ne yapacagimi bilmiyorum çünkü aldım yeni paketama eşime ve oğluma haksızlık ediyorum biliyorum yine de ne yapacağımı bilemiyorum
Edit:
Oğlum bir kere bile beni sigarayla gormedi asla ama asla onun olabileceği hiç bir ortamda da içmedim.
Bunla ilgili yorumlar geldiği için yazmak istedim..
Şimdiden teşekkürler.
Saklayip saklayip sorsa soylerdim diyorsun.Saklamayan bir insanin sigara ictigini evlenene kadar bilmemek imkansiz birsey. Siz bilincli olarak ozellikle onun yanindayken icmemissiniz durumu saklamak icin. Saklarsaniz adam nerden anlayipta sorsun sigarayi???
Hala saklamaya devam ediyorsunuz. Sorunca soyluyorum nasil bir bahaneyse baya inanmissiniz.
Ben de sigara iciyorum esim icmez ve hoslanmaz ama evlenmeden once de biliyordu. Noramlde bu tarz seylere karisilmasini dogru bulmam, oneri verilebilir ama sigara bile olsa kandirmaniz dogru degil. Birakabiliyorsaniz birakin.
Evet esimden sakladim çünkü adam yesil ayci :) ama yalan söylemedim hiç. Tabiki bu tam bir dürüstlük sayılmaz o yüzden de çok rahatsızım aslında ama hep istesem zaten birakirim derdim ama öyle olmuyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?