- 2 Aralık 2018
- 340
- 487
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.Evkendiginizden de mi haberleri yok? Ee soyleyin neden sakliyorsunuz?
Evet bende bunu anlamıyorum sadece benim yaptığım bir şeymiş gibi, yada ben ona yamanmışım gibi tehditler savuruyor bana. Ailemede söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Düğün yapıp 2-3 sene sonra ortaya cıkarmayı düşünmüştük ama ben katlanamıyorumNeticede evlisin ya...ailen ogrenirse yumusayabilir ...tabi pek hos olmuyor boyle habersiz aile kaldirmiyorsa ama olan olmus...yalniz esine cok gicik oldum, bi halt ettiyseniz ikiniz ettiniz niye bunu kullaniyor ki? Cok cirkin
Tamam da bu kadarını biliyorlarsa gerisi de çok garip gelmese gerek.Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
Hiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız şeyler yapmayın. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız keşke tedbirinizi.Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
Evet şimdiye kadar olmadım bilmiyorum 4 aylık oldu bebeğim. Ama ben çok yalnız kaldım bu yüzdendir ki üstüme gelmeleriAileden gizli evlenip çocuğunu bile gizli büyütüp bugüne kadar ifşa olmadiysan burda yazacağın bi kaç kelimeyle hic olmazsin emin ol
Ne tür bi çözüm bekliyosun tam anlayamadım ama saglam sorumluluk altına girmissin soyleyim
Zor ...Allah yardimcin olsun
Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misinizHiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız haltlar yemeyin. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız tedbirinizi.
Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
Üniversite için buraya geldim ben 3 yıl önceAileniz aşırı muhafazakâr bile olsa evlilik içinde doğan çocuğa kim ne karışır?
Eğer gizli evlendiyseniz ve başka şehirde yaşıyorsanız sizi çok baskılamayan bir aileniz vardır demektir.
Ee peki neden bu gizem?
Iste boyle koca varken düşmana gerek yok...buyumemis...Evet bende bunu anlamıyorum sadece benim yaptığım bir şeymiş gibi, yada ben ona yamanmışım gibi tehditler savuruyor bana. Ailemede söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Düğün yapıp 2-3 sene sonra ortaya cıkarmayı düşünmüştük ama ben katlanamıyorum
Sürekli böyle ben düşünmekten uyuyamıyorum çok gerginim en ufak bir şeyde patlayasım var ama eşim hiç kendimi tutayım demiyor direk patlıyorEvet zor bir durum belki ama neticede evlisiniz evli olmasaniz belki sorun olabilir diyecegim de. Ayrica pek sevgili esiniz bu durumda size destek olacakken utanmadan nasil tehditler savurabiliyor cocuk da es de onun bu nasil bir psikoloji ki ustune tehdit ediyor. Evliligi de cocugu da tek basiniza yapmadiniz.
tayin dediniz benmi yanlış anladımÜniversite için buraya geldim ben 3 yıl önce
Asabi değilim. Ben mesela ailemin çizgilerini sınırlarını bilirim ona göre hareket ederim. Ailenizi bile bile böyle işlere kalkışmasaydınız sizde.Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misiniz
Evet eşimden için tayin durumu var gitmesin ben burada okuyorum nikah yapmamız lazım gibi basit bir yalanla evlendiktayin dediniz benmi yanlış anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?