Gizli çocuk

Delifissek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
340
487
103
Nereden başlasam bilemiyorum ama uzatmadan anlatmaya çalışacağım. Benim bir evladım var Allah bağışlasın. Ama ailemin haberi yok. Gizli evlendim çocuğum bile oldu, daha doğrusu hamile kaldığım için evlendim. ailemden uzakta bir şehirdeyim. Bu başlı başına bir sorunken eş kişisi beni çok daraltıyor. Sürekli tehdit ediyor en ufak bir tartışmada sana bunu yaparım sana şunu yaparım. İyiyken çok iyiyiz hatta bizim çocuktan önce sorunumuz bile yoktu ama öyle bir duruma geldik ki -bu içinde bulunduğumuz çıkılmaz durumdan dolayı- birbirimize tahammülümüz kalmadı. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Gidecek yerimde yok , fiziksel bir şiddet söz konusu değilken psikolojik şiddet beni mahvediyor evet çok hatalarım var ama şuan neden yerine çözüm önerisi bekliyorum.. Anlatacağım daha çok şey var ama ifşa olmaktan korkuyorum ne desem bilemiyorum

Evlendiginizden de mi haberleri yok? Ee soyleyin neden sakliyorsunuz?

Neticede evlisin ya...ailen ogrenirse yumusayabilir ...tabi pek hos olmuyor boyle habersiz aile kaldirmiyorsa ama olan olmus...yalniz esine cok gicik oldum, bi halt ettiyseniz ikiniz ettiniz niye bunu kullaniyor ki? Cok cirkin

Evkendiginizden de mi haberleri yok? Ee soyleyin neden sakliyorsunuz?
Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.

Aileden gizli evlenip çocuğunu bile gizli büyütüp bugüne kadar ifşa olmadiysan burda yazacağın bi kaç kelimeyle hic olmazsin emin ol
Ne tür bi çözüm bekliyosun tam anlayamadım ama saglam sorumluluk altına girmissin soyleyim
Zor ...Allah yardimcin olsun

Ailenize evleneceginizi soylemediniz mi? Soylediniz de esinizi mi begenmediler? Eger oyleyse haklilarmis begenmemekte diyecegim cunku. Bence her ne olursa olsun arayin annenizi anlatin. Boyle bir esiniz varken ailenize daha cok ihtiyaciniz olabilir.

Mesleginiz paraniz var mi? cekmeyin bu adami. Bir de boyle adamlar icin “iyiyken cok iyiyiz” de demeyin lutfen ya. Iyiyken sokaktaki adamla da iyi olursunuz kocaya zaten hacet yok

Neticede evlisin ya...ailen ogrenirse yumusayabilir ...tabi pek hos olmuyor boyle habersiz aile kaldirmiyorsa ama olan olmus...yalniz esine cok gicik oldum, bi halt ettiyseniz ikiniz ettiniz niye bunu kullaniyor ki? Cok cirkin
Evet bende bunu anlamıyorum sadece benim yaptığım bir şeymiş gibi, yada ben ona yamanmışım gibi tehditler savuruyor bana. Ailemede söyleyebileceğimi düşünmüyorum. Düğün yapıp 2-3 sene sonra ortaya cıkarmayı düşünmüştük ama ben katlanamıyorum

Çok zor bir durum. Yine de annesi babası tarafından istenen bir çocuğun sırf 'ailem ne der' diye aldırmasından daha iyi bir çözüm yolu bulmuşsunuz...
Ama bu işin aileye açılmaktan başka çözümü yok. Bizim bir akraba silahına ruhsat çıkartmak için aile kagidi-ikametgah vs almıştı. Orada bekar sandığı çocuğunun gizli gizli evlendiğini öğrenmişti. Kaldı ki artık e devlet var, hiçbir yere gitmeden iki tıkla öğrenebilir
Hatta geçen sene 'nerelisin-yuz elli yıllık soy dökümü' geyiği vardı. Orada mesela torunu görünüyordu annemde.
Bunca zaman gizlenmiş ama yarın bir gün ortalığa çıkar. En iyisi sizin söylemeniz
Zaten olan olmuş biten bitmiş ..bu saatten sonra en kötü sizi reddederler, birkaç bayram sonra barişirsiniz

Tamam da bu kadarını biliyorlarsa gerisi de çok garip gelmese gerek.
Söyleyin ayıp değil günah değil.

Çok hatam var demişsiniz merak ettim ?

Hiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız şeyler yapmayın. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız keşke tedbirinizi.

Son düzenleme:
Evet şimdiye kadar olmadım bilmiyorum 4 aylık oldu bebeğim. Ama ben çok yalnız kaldım bu yüzdendir ki üstüme gelmeleri

Hiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız haltlar yemeyin. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız tedbirinizi.
Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misiniz

Evet zor bir durum belki ama neticede evlisiniz evli olmasaniz belki sorun olabilir diyecegim de. Ayrica pek sevgili esiniz bu durumda size destek olacakken utanmadan nasil tehditler savurabiliyor cocuk da es de onun bu nasil bir psikoloji ki ustune tehdit ediyor. Evliligi de cocugu da tek basiniza yapmadiniz.

Üniversite için buraya geldim ben 3 yıl önce

Iste boyle koca varken düşmana gerek yok...buyumemis...
Fakat soylemelisin ailene...bosanmis cocuklu halinle ogrenmelerinden iyidir...cunku evli cocuklu halini olay haline getirecek aile bosanmis cocuklu halini hic kabullenmez...soyle kurtul

Sürekli böyle ben düşünmekten uyuyamıyorum çok gerginim en ufak bir şeyde patlayasım var ama eşim hiç kendimi tutayım demiyor direk patlıyor

Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misiniz
Asabi değilim. Ben mesela ailemin çizgilerini sınırlarını bilirim ona göre hareket ederim. Ailenizi bile bile böyle işlere kalkışmasaydınız sizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…