Gizli çocuk

Boyle sacma ve basit bir yalanla evlenmenize izin veren aile cocuga da bir sey demez bence. Ayrica esinizin ailesi biliyor mu? Siz kendi ailenizle bunca zaman nasil hic gorusmediniz? Kafamda deli sorular

Üslubum kötü değil. İnsanlar arkasında duramayacağı şeyler yapıp sonra ah vahh ediyor.
evet ama konu sahibesi hatasının farkında zaten, evet büyük yanlışlar yapmış. sizin o haltlar dediğiniz şeyin de farkında.. ama bunları konuşmak neyi değiştirir ki bu tür konuların çoğunda bi azarlama , hakir görme yorumu var zaten o yüzden buraya özel yazmıyorum

aynı şeyimi düşünüyoruz acaba
Nikah oldu, ama düğün olmadı işte sorun orda. Biz nikah yapmak istediğimizi söyledik ama o zaman zaten 6-7 aylık hamileydim. Nikahıda sadece annem babam bilmek şartıyla yaptık akrabaların haberi yok yani evlilikten de

Teşekkür ederim düşünceniz için evet ben hatamın farkındayım. Bebeğide aldıramadım çünkü kalp atışlarını duydum. Tüm ailemi silmek pahasına bebeğimden vazgeçmedim

Mantık hatası dolu konu zaten. Ailesi ana haberlere çıkaracak kadar tepki verir diye korkuyor ama kızlarının evlendiği adam kimmiş diye görmeye bile gelmiyorlar 1 yıldır. Mantıklı mı sizce?

Hayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştüm

Entresan başka şehirde olmanız ailenizle görüşmenize engel değil. siz gitmeseniz bile anne babanın gelmemesi garip geldi şahsen.

Bu çocuk ne yapar.ne eder aileniz nasıl sizi görmeden bu kadar süre durdu.

Yurt dışı desen bi nebze anlarımda.

Kusura bakmayın pek inandırıcı gelmedi açıkcası.

Mantık hatası dolu konu zaten. Ailesi ana haberlere çıkaracak kadar tepki verir diye korkuyor ama kızlarının evlendiği adam kimmiş diye görmeye bile gelmiyorlar 1 yıldır. Mantıklı mı sizce?
Tanıyolardı yazmıştım mesajımda ama okumadınız sanırım

Evlendiğinizde kaç haftalık hamileydiniz?

Ailenize nikah yapmamız lazım deyip direk yıldırım nikahı mı yaptınız?
Hiç kimse gelmedi mi o nikaha? Yani formalite bile olsa evlatları evleniyor yahu.
Anlamadım şahsen..

Kuzenim eşinin şehrine tayin isteyecekti memleketinde düğün yaptı. Burada da sadece nikah yaptı. Ama biz ilk merasimmiş gibi evden gelinlikle davulla zurnayla uğurladık nikaha.

ozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yani

ne yaşandıysa yaşandı artık evlisiniz ve çocuk sahibisiniz. ana haberlere konu mu kalmadı da bu haber değeri taşısın. bence biraz abartıyorsunuz.
zaten ailenizden evlilik için izin almanız bile abes. reşit ve kendi ayakları üzerinde duran insanlar için çok manasız da neyse hadi herkesi kendi özeli.
kocanın bunu tehdit sebebi yapması zaten karaktersizliğinin dik alası. en kısa zamanda evliliğinizi ve çocuğunuzu her yerde paylaşın. hazmeden hazmeder edemeyeni de sallamayın. baktınız hala manasız mevzular yaratıyor kocan koyarsın kapının önüne.

Anlayamıyorum, tüm yorumları okudum ama anlayamadım.

Şimdi siz anne ve babanızın bilgisi dahilinde nikah yaptınız değil mi?
Nikah yapma kararını hamile olduğunuz için verdiniz değil mi?
Bebek 4 aylık, siz ne kadarlık evlisiniz?
Ailenizle 1.5 yıldır konuşmuyorsunuz ama evli olduğunuzu biliyorlar.
E şimdi siz kafanıza ailenize bebeği nasıl açıklayacağınızı mı düşünüyorsunuz yoksa eşim kötü davranıyor ne yapacağım konusunu mu kafanıza taktınız?
Ayrıca adam madem kötü bırakın gidin, bunu neden çekiyorsunuz ki?
Okul bitecekse bitsin gidin ailenizin yanına yeni bir hayat kurun dayanamayacaksanız.

Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık
Bebek ufak tefekse ayını ufaltın.

Israrla bana cevap vermiyorsunuz ama aileniz zaten sevgilinizle aynı şehirde olun diye formalite evliliğe okey verecek kadar rahat. Biz gerçekten evlendik çocuk yaptık demenizin onları pekte şoka uğratacağını sanmıyorum.

2 ay sonra gidecek gibi ayarlanın, 3-4 aylık diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…