- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Delifissek
-
ben seni tanıyorum galiba ya.ciddiyim.kötü oldum bakHayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştüm
Şöyle ki ben x şehrinde üniversite okuyorum o zamanlar sevgilim olan kişide aynı şehirde çalışıyor. Ben aileme evlenmek istiyorum dedim hamile kaldığımı öğrenince istemediler şimdi okulun bitsin dediler. Bizde bir yalan söyledik kendimizde dedik ki sevgilimin tayini çıkabilir ben burada okuyorum diye nikah yaparsak kalabilecek saçma bir yalandı ama bu sayede evlendik.
evet ama konu sahibesi hatasının farkında zaten, evet büyük yanlışlar yapmış. sizin o haltlar dediğiniz şeyin de farkında.. ama bunları konuşmak neyi değiştirir ki bu tür konuların çoğunda bi azarlama , hakir görme yorumu var zaten o yüzden buraya özel yazmıyorumÜslubum kötü değil. İnsanlar arkasında duramayacağı şeyler yapıp sonra ah vahh ediyor.
Nikah oldu, ama düğün olmadı işte sorun orda. Biz nikah yapmak istediğimizi söyledik ama o zaman zaten 6-7 aylık hamileydim. Nikahıda sadece annem babam bilmek şartıyla yaptık akrabaların haberi yok yani evlilikten deaynı şeyimi düşünüyoruz acaba
neticede evli olduğunuz biliyorlar dımıHayır hamile kaldığımı öğrenmediler
Teşekkür ederim düşünceniz için evet ben hatamın farkındayım. Bebeğide aldıramadım çünkü kalp atışlarını duydum. Tüm ailemi silmek pahasına bebeğimden vazgeçmedimevet ama konu sahibesi hatasının farkında zaten, evet büyük yanlışlar yapmış. sizin o haltlar dediğiniz şeyin de farkında.. ama bunları konuşmak neyi değiştirir ki bu tür konuların çoğunda bi azarlama , hakir görme yorumu var zaten o yüzden buraya özel yazmıyorum
Mantık hatası dolu konu zaten. Ailesi ana haberlere çıkaracak kadar tepki verir diye korkuyor ama kızlarının evlendiği adam kimmiş diye görmeye bile gelmiyorlar 1 yıldır. Mantıklı mı sizce?evet ama konu sahibesi hatasının farkında zaten, evet büyük yanlışlar yapmış. sizin o haltlar dediğiniz şeyin de farkında.. ama bunları konuşmak neyi değiştirir ki bu tür konuların çoğunda bi azarlama , hakir görme yorumu var zaten o yüzden buraya özel yazmıyorum
Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylıkneticede evli olduğunuz biliyorlar dımı
ben seni tanıyorum galiba ya.ciddiyim.kötü oldum bak
Hayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştüm
Tanıyolardı yazmıştım mesajımda ama okumadınız sanırımMantık hatası dolu konu zaten. Ailesi ana haberlere çıkaracak kadar tepki verir diye korkuyor ama kızlarının evlendiği adam kimmiş diye görmeye bile gelmiyorlar 1 yıldır. Mantıklı mı sizce?
ozaman sadace coçuk sıkıntı bu durumda.ee nikahlı olup aynı şehirde olmak ve çocuk yapmak normal.özellikle babanın bilmesi lazım ateş barut meselesini geçtim koskoca resmi cüzdan var.kardeş kardeş duramazdınız yaniNikah oldu, ama düğün olmadı işte sorun orda. Biz nikah yapmak istediğimizi söyledik ama o zaman zaten 6-7 aylık hamileydim. Nikahıda sadece annem babam bilmek şartıyla yaptık akrabaların haberi yok yani evlilikten de
Evlendiğimden annemin babamın haberi var. Ama oda şöyle yani tanıyorlardı zaten biliyorlardı yalan söyleyerek evlilik için izin aldım tayin yüzünden nikah yapmamız lazım dedim Ama çocuktan yok, korkuyorum karşılarına geçip ben evlendim üstüne bebeğim oldu diyemem ana haberlere konu olabiliriz.
Ya hu benim ailemde tanıyordu eşimi. 2 ailede nasıl gelmez evinize bunca zaman?Tanıyolardı yazmıştım mesajımda ama okumadınız sanırım
Nasıl yaniben seni tanıyorum galiba ya.ciddiyim.kötü oldum bak
Bebek ufak tefekse ayını ufaltın.Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık
Evet ama yaklaşık 8-9 aydır evliyim ama benim bebeğim 4 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?