- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi Delifissek
-
anlamadım yaa kusura bakmaEvet eşimden için tayin durumu var gitmesin ben burada okuyorum nikah yapmamız lazım gibi basit bir yalanla evlendik
Bilmiyorum nasıl söyleyebileceğimi, bir aklım diyor söyle al başını git , bir aklım 1 sene daha sabret okulun bitsin mesleğini eline al öyle git diyorIste boyle koca varken düşmana gerek yok...buyumemis...
Fakat soylemelisin ailene...bosanmis cocuklu halinle ogrenmelerinden iyidir...cunku evli cocuklu halini olay haline getirecek aile bosanmis cocuklu halini hic kabullenmez...soyle kurtul
Hiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız haltlar yemeyin. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız tedbirinizi.
Ee nikahta kimse yok muydu? Düğünden sonra 2 ailedende kimseye gitmediniz mi ya da kimse gelmedi mi?Evet eşimden için tayin durumu var gitmesin ben burada okuyorum nikah yapmamız lazım gibi basit bir yalanla evlendik
Evet şimdiye kadar olmadım bilmiyorum 4 aylık oldu bebeğim. Ama ben çok yalnız kaldım bu yüzdendir ki üstüme gelmeleri
Çocukla kapılarını çalacaksınız. Bebeğin yüzü onları yumuşatacaktır.Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misiniz
Üslubum kötü değil. İnsanlar arkasında duramayacağı şeyler yapıp sonra ah vahh ediyor.üslubunuz çok kötü, söylemek istedim.
Şöyle ki ben x şehrinde üniversite okuyorum o zamanlar sevgilim olan kişide aynı şehirde çalışıyor. Ben aileme evlenmek istiyorum dedim hamile kaldığımı öğrenince istemediler şimdi okulun bitsin dediler. Bizde bir yalan söyledik kendimizde dedik ki sevgilimin tayini çıkabilir ben burada okuyorum diye nikah yaparsak kalabilecek saçma bir yalandı ama bu sayede evlendik.anlamadım yaa kusura bakma
aynı şeyimi düşünüyoruz acabaEe nikahta kimse yok muydu? Düğünden sonra 2 ailedende kimseye gitmediniz mi ya da kimse gelmedi mi?
Sanırımaynı şeyimi düşünüyoruz acaba
Aileme nasıl söylemem gerektiği bir sorun evet ama şu an ne yapabileceğimi sordum farkındaysanız. Ayrıca bana tecavüz etti zorla doğum yaptırdı da demedimKusura bakmayın cahıllıgınızın bedellini büyük ıhtımal aılenız ve cocugunuz çekecek ılerde evlenırken aıle umrunuzda degıl cocuk yaparken yatağa sızı zorla sokmadı o işi yaparken aılenızde umrunda degıl sımdı adam sızı tehtıt edınce aılem de aılem napacam mı dıyorsunuz
arkadaşım hamile kaldığınıda öğrenmişler.valla kafa gitti bendeŞöyle ki ben x şehrinde üniversite okuyorum o zamanlar sevgilim olan kişide aynı şehirde çalışıyor. Ben aileme evlenmek istiyorum dedim hamile kaldığımı öğrenince istemediler şimdi okulun bitsin dediler. Bizde bir yalan söyledik kendimizde dedik ki sevgilimin tayini çıkabilir ben burada okuyorum diye nikah yaparsak kalabilecek saçma bir yalandı ama bu sayede evlendik.
Hayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştümHamilelik ve bebek süresince tahmini 1,5 yıl ailenizle hiç yüzyüze gelmediniz mi?
Bence simdiden soyle ...dedigine gore zaten anca sindirirler...vhalla lap diye soyleyeceksin bu isin dolambacli yolu yok...hem belki torunlarini gormek isterler yahuBilmiyorum nasıl söyleyebileceğimi, bir aklım diyor söyle al başını git , bir aklım 1 sene daha sabret okulun bitsin mesleğini eline al öyle git diyor
Hayır hamile kaldığımı öğrenmedilerarkadaşım hamile kaldığınıda öğrenmişler.valla kafa gitti bende
Bakın bu dedikleriniz normal aile yapısına uymuyor zaten. Çok mantıksız. Aileniz bu kadar ilgisizse zaten sizin gizli hamileliğinizide çok umursamazlarHayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?