Gizli çocuk

Kusura bakmayın cahıllıgınızın bedellini büyük ıhtımal aılenız ve cocugunuz çekecek ılerde evlenırken aıle umrunuzda degıl cocuk yaparken yatağa sızı zorla sokmadı o işi yaparken aılenızde umrunda degıl sımdı adam sızı tehtıt edınce aılem de aılem napacam mı dıyorsunuz

Iste boyle koca varken düşmana gerek yok...buyumemis...
Fakat soylemelisin ailene...bosanmis cocuklu halinle ogrenmelerinden iyidir...cunku evli cocuklu halini olay haline getirecek aile bosanmis cocuklu halini hic kabullenmez...soyle kurtul
Bilmiyorum nasıl söyleyebileceğimi, bir aklım diyor söyle al başını git , bir aklım 1 sene daha sabret okulun bitsin mesleğini eline al öyle git diyor

Kaç yaşındasınız?

Ayrılmak istiyor, ailenize açılamadığınız için mi adım atamıyorsunuz?

Okulunuzu okuyabildiniz mi?

Hiç anlamıyorum sizin gibileri. Madem ana haberlere konu olacak kadar korkuyorsunuz arkasında duramayacağınız haltlar yemeyin. Kendi kendine olmadı o çocuk. Alsaydınız tedbirinizi.

üslubunuz çok kötü, söylemek istedim.

Evet şimdiye kadar olmadım bilmiyorum 4 aylık oldu bebeğim. Ama ben çok yalnız kaldım bu yüzdendir ki üstüme gelmeleri

Olan olmuş artık. Bence torun sevgisi her şeyin üstünü örter. Hata kullar için..

Daha fazla işkence çekmeden, çocuğunuzun da psikolojisi bozulmadan aile desteğini alın arkanıza.
Bir gün bebeğinizle çat kapı gidin açıklayın.

Ailenizden değil sizi tehdit eden adamdan korkun..

Korunarak hamile kalan insanlar size ne anımsatıyor? Yada neden bu kadar asabisiniz? Korundum yada korunmadım bir bebeğim var aldırmaya kıyamadım. Neden değilde çözüm sunmak ister misiniz
Çocukla kapılarını çalacaksınız. Bebeğin yüzü onları yumuşatacaktır.
Eşinizin ailesi biliyor mu onlar be durumdalar?

anlamadım yaa kusura bakma
Şöyle ki ben x şehrinde üniversite okuyorum o zamanlar sevgilim olan kişide aynı şehirde çalışıyor. Ben aileme evlenmek istiyorum dedim hamile kaldığımı öğrenince istemediler şimdi okulun bitsin dediler. Bizde bir yalan söyledik kendimizde dedik ki sevgilimin tayini çıkabilir ben burada okuyorum diye nikah yaparsak kalabilecek saçma bir yalandı ama bu sayede evlendik.

Aileme nasıl söylemem gerektiği bir sorun evet ama şu an ne yapabileceğimi sordum farkındaysanız. Ayrıca bana tecavüz etti zorla doğum yaptırdı da demedim

arkadaşım hamile kaldığınıda öğrenmişler.valla kafa gitti bende

Bilmiyorum nasıl söyleyebileceğimi, bir aklım diyor söyle al başını git , bir aklım 1 sene daha sabret okulun bitsin mesleğini eline al öyle git diyor
Bence simdiden soyle ...dedigine gore zaten anca sindirirler...vhalla lap diye soyleyeceksin bu isin dolambacli yolu yok...hem belki torunlarini gormek isterler yahu

Yahu resmi nikahın var mı? Var.
Çocuğunun babası belli.
Sonuçta gayri meşru bi çocuk değil gayri meşru bi ilişki yaşamıyosun.
Korkacak ne var?

Hayır başka şehirde olduğum için yaz okulu falan derken görüşmedik hep telefonla görüştüm
Bakın bu dedikleriniz normal aile yapısına uymuyor zaten. Çok mantıksız. Aileniz bu kadar ilgisizse zaten sizin gizli hamileliğinizide çok umursamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…