• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli gizli yurtdışı tatili?

bende öyleyim?
edit 7000 se iyiymiş bizimki daha küçük :KK70:
edit2: kardeş anam babam beni bilmem kaç yaşına kadar xxx lojman bahçesinden çıkarmadı g.t kadar yerdi
Anlatamıyorum sanırım, küçük yerde yaşadığımdan bahsetmiyorum,nüfusu bu kadar kalabalık bi yerde üniversite mezunu 10 kadın diyorum?10?

Bir tanidigin kapisina polis geldi oglunuzu katbettiniz dedi. Kadin benim oglum icerde uyuyor demis gidip bakiyor yok. Oglan gizlice disari cikmis trafik kazası geçiriyor ölüyor. Ben kendi anneme babama bunu yapmak istemem.
Ister begensinler ister begenmesinler soyleyin gidin. Sizi evemi kitleyecekler sanki
Çocuk ölmüş, annesinin dışarı çıktığından haberi olsa ne oluuur olmasa ne olur.Çocuk niye gizlice dışarı çıkmak zorunda kalmış bu kısmıyla ilgilenen yok..Aileler de çıldırtıyor bazen çocukları..

Ne zaman gizli bir is yapsam ya basima bir sey geldi ta da sonradan kokusu cikti. Hicbirsey gizli kalmiyor onu ogrendim. Durust olmak en iyisi.

Ailene ben kızamam yani demek ki öyle gördüler.
Lütfen sende kızma.
Annen baban sen kötü ol istemez öyle değil mi?
Benim annemde aşırı sıkardı beni.
Hep bir yere gidecek olsam istemiyorsa,
Hassas yerimden vururdu.
Başta baba yok sana bir laf gelse birşey gelse
Ben ölürüm. Zaten hem annelik hem babalık yapıyorum. V.s diye diye hep söylerdi.
Şimdi düşünüyorum kızamıyorum.
Şuan kız kardeşim bana göre daha özgür.
Annemin görüşleri değişti iş ortamı dışarı felan görünce oda biraz geniş bakıyor artık.
Kardeşime kısmet oldu :KK70:

Demem o ki; illa tam anlamıyla gerçeği söylemesen bile bir şekilde nereye gideceğini bilsinler.
Böyle böyle sen git gel yaparken ailen biraz daha
Genişleyecektir.

İngiltere'de yaşıyorum şuan :)
Yarım dönem felan bu tarzda eğitim v.s
Yok mudur? Bu şekilde gerekçe göstersen?
Hem sende uzun uzuna hem iş hem eğlence
Yok mu böyle bir imkan?

Bu yaştan sonra artık ikna izin vs le uğraşmak gerçekten zor gelir artık.
Sadece bilgi veriyorum deyin ve gidin. Asla gizli olmasın çünkü hiçbir şey gizli kalmaz.
Ortaya çıktığında güvenlerini ebediyen kaybedeceksiniz.
Her şeyin bir ilki vardır ondan sonra alışırlar artık.

Dışarıdan eleştirmesi çok kolay, ama içinde bulunduğum durumun detaylarını bilmiyorsunuz.Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz evet haklısınız, ama içinde yaşadığımız yüzyıl burasının Türkiye olduğunu, ataerkil aile yaşamının hakim olduğunu, köylerde kasabalarda insanlarının özellikle kadınların nelere maruz kaldığı gerçeğini değiştirmiyor malesef.Okudum, öğretmen oldum binbir zorlukla, 7000 kişilik kasabada üniversite okuyabilen 10 kızdan biriyim ben, düşünün insanların kafa yapılarını...Sonra tekrar eleştirin beni.
Duzenlerine baskaldiracagiz, baska yolu yok. Kendimiz icin degilse kiz cocuklarimiz icin, yoksa baskalarinin kiz cocuklari icin.

Çocuk ölmüş, annesinin dışarı çıktığından haberi olsa ne oluuur olmasa ne olur.Çocuk niye gizlice dışarı çıkmak zorunda kalmış bu kısmıyla ilgilenen yok..Aileler de çıldırtıyor bazen çocukları..
17 yasindaki cocuk mantikli bir isi ne olabilir gecenin yarisinda. Tamam da annesi ne kadar uzun sure kizgin kaldi. Ben kendi anne babama bunu yasatmak istemem, cocuklarimiza ne olursa olsun dogruyu soylemeyi ogretmeliyiz.

Back
X