• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gizli İlişki Yaşamak istemiyorum

İşe girdiğin daha 4 ay olmuş bahsettiğin kişiyle ne kadar süredir görüşüyosunuz
Neden hemen ailene bahsetme gereği duydun
Bir de ailen erkek arkadaşın olmasını mı istemiyor
Yoksa söylediğin kişi uygun olmadığı için mi karşı çıkıyor
O kısmını anlamadım

Karşındakikişiden önce emin olmaya çalış her konuda ve zamana bırak nice kabul etmem diyen aileler kabul ediyor fakat bu aşamada aileni incitmeden güzellikle sabırla anlat.. Elbet anlayacaklardır seni.. Tabi birde bol bol dua et hayırlısı ne ise ou ver Rabbim diye :)

keşke hemen anlatmasaydın canım....
ayrılmayı düşünmüyorsan eğer gizlemekten başka şansın kalmamış....
biraz daha zaman geçsin bakalım ilişkiniz ilerledikçe belki sıcak bakmaya başlar ailende...
hayırlısı olsun hakkında....

Hadi eşler birbirine anlatır da abine ne demeye anlatmış ki çok sinir oldum şimdi...Bu arada genelde gözlemlediğim için soruyorum..Maaşını napıyosun canım ailene mi veriyorsun???Böyle çalışan ve ailesiyle yaşayan kişilerde hiç bir sebep gösterilmeden evliliğe karşı çıkılıyorsa sebep para olabiliyor...

yaşınız kaç acaba çok mu küçüksünüz..belki yaşınızdan dolayı karşı çıkabiliyor olabilirlen bende 18-19-20 li yaşlarımda dahi ailem istemezdi karşı çıkarlardı erkek arkadaşım olmasına bana anormal gelmedi..çoğu aile böyle istemez nedense..

yaşım 22 abimin daha önce söz verdiği gibi izin vericeği yaştayım... Ben onlarla tanıştırmak istiyorum ama onlar çok ön yargılı..

tahmin ettiğim bende sizin yaşınızdayken ailem çok baskı yapardı hiç istemezlerdi hoşlandığım biri olsa dahi söyleyemezdim kesinlikle çünkü çok tepkiliydiler...insan anlam da veremiyor sanırım bize zarar gelecek diye herhalde

gecler niye böyle hemen her sey olsun istiyorsunuz her seyi zamana birakinnn
cocugu biraz daha taniiii ne bu aceleeee
ailenize zaman verinn cocuga güvenince seni mutlu edebilecegine inanirlarsa olur derler
acele etmeee daha 4 ay olmus tanisali biraz zaman her seyin ilaciiiii

Günaydın kızlar.. Ben sizden gene bir akıl almak istiyorum.. 22 yaşındayım çalışıyorum ve bu sende allahın izniyle açık öğretime başlayıp okulumuda tamamlamayı düşünüyorum. İşimde parmakla gösteriliyorum, işimi severek yapıyorum ve ailemde bunun farkında. Bu işe gireli 4 ay olucak yarın.. Şükür Rabbime.. Ama sorun şu ki; işe girdiğimden beri çalıştığım cadde üzerinde olsun, kendi iş yerimden olsun bi çok kişiden teklif aldım ve kabul etmedim tabiki.. Gelen tekliflerden aileminde haberi var ki bişey saklamam onlardan zaten.. Annemle arkadaş gibiyiz yani öyleydik... Gelin görün ki benim gönlüm birine akıverdi işte.. Sevgilim aynı zamanda iş arkadaşım... Şükür Allaha şimdilik iyiz.. Onun ailesi biliyo beni daha en baştan.. Bense bu sefer anneme anlatamadım çnkü işimden olmamdan korkuyor kendisi.. Bense asla işime yansıtmıyorum bu durumu. Ne o ne de ben... Bunu gerekli bir şekilde 2 gün önce anneme anlattım.. Taş taş üstünde koyadı desem yeridir... Vay efendim ben nasıl böle bişey yaparmışım, ayıpmış... Ayıp bunun neresinde? Hoşlanmak, birini beğenmek ayıp mı? Kaldıki küçüklüğümden beri annemin bana dediği sözde aynen şu: Kıızm büyüyecek bir işe girecek ve hayat arkadaşını ordan bulacaksın derdi.. Yani bu sözlere karşılık bu tavrı neden? Birde o yetmezmiş gibi ona verdiğim sırları abimle paylaşıyo bu konu dahil!!! Ben zaten konuşacaktım abimle bu durumu... Ama vakti zamanı vardı elbette ki.. Şimdi zorla bu ilişkimi bitirmemi istiyolar bense istemiyorum. Onlara kalsa 30 umda mali müşavir olduktan sonra ancak erkek arkadaşım olabilir.. Halbuki yaşım en deli zamanlarım ve ben mutluyum... Tabiki bu durumu şuan ailemden gizliyorum.. Ama ne yapmam lazım onları ikna etmek için? Ben gizli saklı film çevirir gibi bi ilişki yaşamak istemiyorum. Haberleri olsun içim rahat olsun istiyorum.....

doğru düzgün tanımadıgınız emin olamadıgınız kişilerle ilgili şeylerı aileyle paylaşmayın çunku o zaman kafalarında bunlar evlenecekler diye bir düşünce oluyor sonra ayrılık olunca sorun oluyor belkı hemen evlenecegını dusunup kızmıstır sonucta yasında kucuk yanı

biraz erken davranmışsın canım...tanıştırmak için çok erken..işin otursun,ilişkin otursun o zaman ailene tekrar söylersin..ilişkinin işine engel olmadığını onlarda anlayınca onay vereceklerdir..biraz zamana bırak...

Yasin gencmis canim nereden bileceksinki boyle tepki alacagini. Ben olsam bende anlatirdim kankim anneme. Ama ben bile bazi seyleri anlatmasaydim keske diyorum. Bu sana ders olsun bazen anlatmamak en iyisi.

Yasin ask icin gayet uygun dedigin gibi bu yasta olmiycakta ne zaman olucak. Ne olmus is yerinden biriyse. İkinizde kontrollu olursaniz sorun cikmaz anlamazlar bile. Ayrica is yerinde tanimiycaksin askinida nerde bulacaksin sokaktami. Koseyi donunce carpisip asik olmak turk filmlerinde kaldi. Kime guveneceksin bu devirde.

Bence gerekirse sert dili kullan rica et saygi duysunlar. Hayat tecrubesidir bunlar iyiyide goreceksin kotuyude. Birak aşkin keyfini cikar. Mutluluklar....

Canim, 17 yasimda evlenseymisim senin yasinda olabilirmisim. Yani sana anne gibi yaziyorum.

Bir kere yasin ciddi bir beraberlik icin cok kucuk. Bir suru kisi ile cik falan demiyorum. Su anlamda; daha 4 ayda eger ailenle tanistirmayi dusunursen 1 sene sonra nisanlanmak isteyeceksin. Ailemle ben de arkadas gibiydim. Ciktigim, gezdigim kisileri bilirlerdi ama tanistirdigim tek kisi esim oldu. Cunku aileye girerse, tanismak anlaminda bile olsa o is hemen ciddi bir hal aliyor ister istemez. İliskinin boyutu degisiyor hemen.

Sen daha cocugu tanimamisin ki, o kadar yenisiniz ki, o kadar cicim aylarindasiniz ki. Bekle tani, gez, dolas, sosyal ortamlara girin beraber. İs ortaminda taninmaz bir insan. Su asamada ailene bahsetmene cok gerek yokmus. Bazen fazla seffaf olmak da iyi degil. Zamana birak birak ve relax ol biraz. Gencliginin tadini cikar.

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım ablalarım yardımlarınız için.. Ben anlatmama taraftarıydım ama olaylar böyle gelişiverdi işte.. Sıkıştırıp duruyolardı cansu devam ediyo musun diye.. Bende en sonunda hayır bitti dedim ve konuyu mecburen onlara karşı kapadım.Ama ayrılmadık ve çok mutluyuz şuan için. Onu tanımaya çalışmak, yavaş yavaş keşfetmek çok hoşuma gidiyo.. Zaten kendisiylede konuştm iş ortamında eskiden nasılsak şimdide öyleyiz. Göze batıcak tek bi davranışımız var o da kahvaltıya ve yemeğe birlikte çıkmamız :) Bukadarcıkta olsun artık demi :)

Back
X