- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Günaydın kano halledildi teşekkürler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama benim ailem böyle değildikiiHerşeyimi bilirler hep yanımda olurlardı. İŞe girdikten sonra değiştiler...
Günaydın kızlar.. Ben sizden gene bir akıl almak istiyorum.. 22 yaşındayım çalışıyorum ve bu sende allahın izniyle açık öğretime başlayıp okulumuda tamamlamayı düşünüyorum. İşimde parmakla gösteriliyorum, işimi severek yapıyorum ve ailemde bunun farkında. Bu işe gireli 4 ay olucak yarın.. Şükür Rabbime.. Ama sorun şu ki; işe girdiğimden beri çalıştığım cadde üzerinde olsun, kendi iş yerimden olsun bi çok kişiden teklif aldım ve kabul etmedim tabiki.. Gelen tekliflerden aileminde haberi var ki bişey saklamam onlardan zaten.. Annemle arkadaş gibiyiz yani öyleydik... Gelin görün ki benim gönlüm birine akıverdi işte.. Sevgilim aynı zamanda iş arkadaşım... Şükür Allaha şimdilik iyiz.. Onun ailesi biliyo beni daha en baştan.. Bense bu sefer anneme anlatamadım çnkü işimden olmamdan korkuyor kendisi.. Bense asla işime yansıtmıyorum bu durumu. Ne o ne de ben... Bunu gerekli bir şekilde 2 gün önce anneme anlattım.. Taş taş üstünde koyadı desem yeridir... Vay efendim ben nasıl böle bişey yaparmışım, ayıpmış... Ayıp bunun neresinde? Hoşlanmak, birini beğenmek ayıp mı? Kaldıki küçüklüğümden beri annemin bana dediği sözde aynen şu: Kıızm büyüyecek bir işe girecek ve hayat arkadaşını ordan bulacaksın derdi.. Yani bu sözlere karşılık bu tavrı neden? Birde o yetmezmiş gibi ona verdiğim sırları abimle paylaşıyo bu konu dahil!!! Ben zaten konuşacaktım abimle bu durumu... Ama vakti zamanı vardı elbette ki.. Şimdi zorla bu ilişkimi bitirmemi istiyolar bense istemiyorum. Onlara kalsa 30 umda mali müşavir olduktan sonra ancak erkek arkadaşım olabilir.. Halbuki yaşım en deli zamanlarım ve ben mutluyum... Tabiki bu durumu şuan ailemden gizliyorum.. Ama ne yapmam lazım onları ikna etmek için? Ben gizli saklı film çevirir gibi bi ilişki yaşamak istemiyorum. Haberleri olsun içim rahat olsun istiyorum.....