Gizli nikah yapmak istiyor.. :(

çok garip sizin kişiliginiz yokmu ona hayır diyemiyormusunuz nedemek gizli nikah okadar cesareti varsa ailenize ve ailesine ben çalışmasını istemiyorum şimdiden nikahı kıyacagım desin.ben art niyetli oldugunu düşünüyorum nişanlınızın.ve sizde herşeyi kabullenmişsiniz agırlıgınızı koyamamışsınız..herkes askerlik yapıyor bence o asker de olmasını size karşı kullanıyor.o 7 ay boyunca size her ay maaşınız kadar para verecekmi?
bilmiyorum bana kötü niyetli gibi geldi nişanlınız..benimde bi arkadaşım sizin gibiydi ailelere söylediler nikahı yaptılar tazminatını aldı çıktı işten.
sizin gizli nikah yapmanız ilerde siizn için sorun olur.ve ailenizi gerçekten üzmüş olursunuz herkes sizi suçlu zanneder belkide....

ayrılalım ozaman ben bu şekilde kabul edemem seni de belki yola gelir.birsüre açma telefonlarını ama görüyorumki aslında sen halinden memnunsun...

ayrılalım ozaman ben bu şekilde kabul edemem seni de belki yola gelir.birsüre açma telefonlarını ama görüyorumki aslında sen halinden memnunsun...

şimdi bugün yaşadık bu durumu. 4 sene boyunca yalnızca beni düşündü hep.. güvenim de sonsuz.. sorunlarımız oldu ama hep aştık bunları.. isteyerek üzmüyor beni biliyorum bunu kendi de söylüyor, gönül almasını da çok iyi biliyor.. ben onu seviyorum.. üzülmesini istemiyorum. şmdi benimle işten çıkmam için nikah yapmak istiyor yoksa sıkıştırmazdı.. çok anlayışsız değildir.. ne istesem yapar.. ama çok kıskanç.. bundan oluyor ne oluyorsa.. evledikten sonra kıskançlığı düzelir diye umut ediyorum bende..
tartışmalarımız oldu.. giderim dedim ona korkuttum.. ama şimdi askerde.. zarar görmesini de istemiyorum. hassas bir dönemde.. ve taa kıbrısta.. bu durumu kullanıyor mu.. ben kök söktürsem ters tepermi.. riskmi alayım değermi bilmiyorum?? işimde çok rahat.. ve işimi de severek yapıyorum.. nişanlımı da çok seviyorum. evlendikten sonra işten çıkarım dedim.. ama şimdi 7 ay için fedakarlık yap diyor.. ne için fedakarlık? git tatil yap memleketinde diyor işte.. tazminatını al harca diyor. en ufak çeyiz alma sakın diyor.. ne desem kılıf buldu.. kafası rahat etmiyormuş. ben kimsenin yanında çalışamazmışım.. kendisi kendi işini yapıyor burada.. hiç kimsenin yanına çalışmamış.. bende özel sektörde değilim. stk'da çalışıyorum bir vakıfta.. rahatım. ama anlamıyor ki.. sonuçta üstlerim var iş sorumluluğum var. hele mesaiye kalma ihtimalime sinir oluyor.. kimseyle muhatap olmanı, yorulmanı istemiyorum diyor.. şimdi ona bu düşüncenden ötürü seni bırakırım demekte istemiyorum.. sonuçta evlenince ayrılmayı düşünüyorum demiştim.. oda yönlendirmelerinden dolayı tabiki..
arada kaldım yardan da geçemiyorum serden de..

Son düzenleme:
evlendikten sonra ayrılıcam işimden diye söz vermişsin zaten ama keşke vemeseydin. ben beş senelik evliyim iş arıyorum diyelimki evlendin ayrıldın napıcaksın güzelim evde yemekle temizlikle günmü geçer. ne zamana kadar dantel öreceksin kitap okuyacaksın gezmeye gideceksin. hem nişanlının durumu iyi olabilir ama bakalım hep öylemi kalacak.dünya hali bu hiç istemem ama bi bakmışsın işleri ters dönmüş. geleceğini düşün ayrıca hepimiz herkes asker gördü oturduğu yerden şunu yapacaksın bunu yapacaksın denmesi hoş değil. özür dileyerek nişanlında despotluk sezmiş durumdayım nası dayanacaksın sen bu adama bi ömür boyu eminmisin diye sormaktan kendimide alamıyoruma.s. (ha illede ayrılıcam diyosan işinden ben talibim bak aklında olsun kalkar gelirim istanbula üşenmem :dance:)

burası türkiye canım işin varsa evlensen bile bırakma çalış...benim babamın da işleri çook iyidi ama bu krizde çok vahim olduk..allahtan annem zamanında emekli olana kadar çalışmışta emekli maaşı var yoksa nolurduk bilmem...kadının ekonomik özgürlüğünün olması çok önemli..bence nikah olsa bile ayrılma..ben olsam ayırlmazdım..şahsen bana çok koyar devamlı bir erkekten para beklemek...hele hele kendi parasını kazanmaya alışmış bir insan için daha zor...

mesajlaşıyoruz şimdi... anlatıyorum durumu.. braz daha ılımlı gibi.. annesine düğün hazırlıklarına başlayın demiş bugün. işimle ilgili düşüncelerini de söylemiş.. rahatsa bırak oğlum çalışsın canı sıkılır evde, hem zaman geçer işyerinde dedi annem diyor.
benim işim gereği şehırdışı gezilerim oluyor bazen.. ankara, mardin, diyarbakır, izmit, yada istanbulda.. vs. vs.eğitimler veriyoruz.. toplantılar düzenliyoruz.. vakıfa bağlı yuva açıyoruz, kadın kooperatifi açıyoruz.. . meğer bunları sorun ediyormuş kafasında.. iyice kurmuş orada da.. seni kimse yoramaz koşturamazsın kimse için diyor.. ben evlendikten sonra çocuk yuvası kurmayı planlıyordum.. o da destek vermişti bu düşünceme. şimdi işimle nişanlım arasında kaldım işte.. haklı çünkü.. işim gereği ziyaretler yapmam gerekiyor bazen.. bunu biliyor.. beraber yaşadık buradayken.. şimdi de hadi şehırdışına çıkmamak için gayret etsem bile istanbulda belli nokta ziyaretleri yapmam gerekiyor.. mesailerden kaçıyorum.. öyle de zor, böyle de.. oofff

Son düzenleme:
tamam şehir dışı iş gezilerini her erkek anlayışla kabul etmeyebilir ama kolay işmi var bu devirde. madem çocuk yuvası planın var ona yoğunlaş ama işini bırakma yazıktır. nişanlın kıskanıyo olabilir ama bu kadar zaman devam etmişse ilişkiniz güveni olması lazım sana ona bunu hatırlat. kötü niyetli insan evdede yapar yapacağını çalışması gerekmiyoki. dediğim gibi evde oturmayla gün bitmez hayat şartlarıda hep aynı kalmaz bugün güllik gülistanlık olabilia ama mevlam korusun evlendiniz ayrıldınız yada eşine bişey oldu napıcaksın sen. babandan harçlıkmı alacaksın bu yaştan sonra yeniden iş bulmak kolay değil bu devirde. yanlış anlama lütfen kırmak istemem seni bunlar benim düşüncelerim a.s.

Canim sen zaten kabullenmissin durumu her halukarda ne olacagini kendine biliyorsun cevabinida veriyorsun

bize ne soruyorsun ki fisfisfis

yani ne duymak istiyorsun bizden :uhm:

Canim sen zaten kabullenmissin durumu her halukarda ne olacagini kendine biliyorsun cevabinida veriyorsun

bize ne soruyorsun ki fisfisfis

yani ne duymak istiyorsun bizden :uhm:

hayır kabullenmiyorum.. gizli nikah yapmak istemiyorum.. askerden dönene kadar vakıfta çalışmak istiyorum.. (evlendikten sonra yuva işini deneyeceğim bakalım) inanın buraya ilk yazdığımda ellerim titriyordu. o kadar üzgündüm ki.. herkesin görüşü benim için çok değerli.. ben bugün bir karara kendimi teslim edebilirdim.. önce sizlerle paylaştım.. o kadar hızlı yetişniz ki.. aldğım destek ve güç ile mantıkla konuşmaya devam ettim, kendimi sorguladım ve pes etmedim.. kendime inandım.. herşeyin sonuna geliyor insan bazen.. düşünemiyor.. son noktadaymışım gibi hissetmiştim.. hepiniz o kadar iyisiniz ki ama.. sayenizde soğukkanlılığımı korumaya devam ediyorum.. beynim durmuştu.. acaba pesmi etmeliyim kabul mu etmeliyim çizgisinde kalmıştım inanın.. onu kırmak istemiyordum, öfkeyle hareket etmek istemiyordum..

çok teşekkür ediyorum derdimi bu sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlarıma..
dilerim gönlünüzce güzellikler ile karşılaşırsınız..

hepinize sevgiler.. a.s.

Son düzenleme:
:kızgın: özlem tekrar yazıyorum arkadaşım NE GİZLİ NİKAHI YAA ZATEN NİŞANLISINIZ AİLELERİN RIZASI ONAYI VAR DAHA NE GİZLİ NİKAHI?? AYRICA KRİZ DİYE BİRŞEY VAR TÜRKİYEDE NİŞANLIN BUNDAN HABERDARMI?? SENİN İŞİNDE KONUMUNDA OLMAK İSTEYEN KAÇ KİŞİ VAR SEN BUNU BİLİYORMUSUN?? AYRICA NİŞANLIN GEREĞİNDEN ÇOK FAZLA KISKANÇLIK VE ŞIMARIKLIK YAPMIŞŞ BU SADECE BENCİLCE BİR DAVRANIŞ SADECE KENDİSİNİ ÜŞÜNÜYOR SENİN ÇALIŞMANI DIŞARDA OLMANI İSTEMİYORRR İSTEDİĞİ ŞEY EVDE OTUR TEMİZLİĞİNİ YAP KADIN PROGRAMLARI İZLE VE ASKERDEN GELİCEK TELEFONLARI BEKLE NEYAPTIĞINA DAİR ONA DİPNOT GEÇ OKADAR.. ASKER PSİKOLOJİSİYMİŞ YERİM BEN BÖYLE PSİKOLOJİYİ SENİNKİ FAZLASIYLA ABARTMIŞ DURUMU.. BENDE ASKER GÖNDERDİM ASKER YOLU BEKLEDİM VE BENİMKİ KADAR KISKANCI YOKTURR.. SAKIN OLAKİ O GÜZELİM İŞİNDEN MAHRUM KALMA.. NİŞANLININ DURUMU ÇOK ÇOKMU İYİ GELİNCE HEMEN İŞMİ BULUCAK?? HERŞEY TEPTAKLAK OLUR GÜZELİM HİÇBİR ŞEYE GÜVENME UNUTMA TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ VE KRİZDEYİZ BELİMİZİ DOĞRULTAMIYORUZ İŞ ARAYIPTA BULAMAYAN İNSANLAR VAR... GİZLİ NİKAHA GELİNCE SAKIN OLAKİ BÖYLE BİR HATAYA DÜŞME DERİM BEN...

ne kadar tuhaf bir durum...
yani sırf nişanlınız çalışma dediği için işi bırakmayacaksınız inşallah...
ekonumik özgirlük diye bas bas bağırıyoruz...
işten çıkıp ne yapacaksınız...?
bu arada,nişanlınız ne işle uğraşacak,asker dönüşünde??

benim eşimde askerde,bende çalışıyorum oğlumla tek başıma kalıyorum...aramızda böyle herhangi bir sorun olmadı ...bence güven sorunu var kıskançlık,kaybetme korkusu yaşıyor..bence iyi düşün şuan bu şekilde seni kısıtlamasına izin verirsen ileride önüne geçemezsin sen bence onun kuklası olursun her dediğini yapan kendi isteklerin olmaz hiç bir zaman

işten nikahım olmadan çıkmam dedim.. sskdan evlilik tazminatımı almak isterim benim şuanda 5.5 yıllık emeğim var sonuçta dedim.. beklemiyor.. 7 ay dayanmış 7 ay daha dayanazmış.. üstüme geldiğini de farkındaymış ama benim rahatım ve huzurumuz içinmiş sadece.. ne yapıp edip geleceğim diyor :(
gizli nikahımızı yapacağız sonra geldiğimde düğünümüzü yapacağız diyor.
onun ailesi de benim ailemde durup dururken hadi bu kadar beklediniz nikahınızı yapalım demez biliyor bunu. hem bence de yanlış. o yüzden gizli gelmeyi planlıyor.. kafayı taktı..

ellerim titriyor şuanda :(

topiğini sonuna kadar okuyamadım.dayanamadım.
askerde olduğu için psikolojisinin bozuk olması,her dediğini ters anlaması,abuk subuk isteklerde bulunması normal.
ama sakın hiç birini kabul etme.
çok sert geçişlerde yapma,idare et ama sakın kabul etmez.döndüğünde konuşuruz falan filan de kıvır.
işini niye bırakasın?evlendikten sonrada bırakmana karşıyım bana sorarsan.
erkek milletine nereye kadar güven olur?iyice onun eline kaldığında bu baskılarını artırmayacağını nereden biliyorsun?hem bugün sağ,yarın Allah korusun ama eşine /nişanlına her neyse bişey olursa kimden fayda umacaksın?
ne olursa olsun işini bırakma.
dönüncede onunla konuş.
kusura bakma,seni seviyorum ama işimide çok seviyorum.bırakabilirim diye düşündüm ama anladımki ben çalışmazsam mutsuz olurum.yorulmuyorum,rahatım.sende beni seviyor,mutlu olmamı istiyorsan lütfen bu konuda bana anlayış gösterr.değilse bu gereksiz isteğe evet demeyeceğim.aramız bu yüzden bozulursa sorumlusu sen olursun de.
kararlı olduğunu görsün.
yoksa emin ol böyle gelir ve gider.
hayatın boyunca hep eşine bağımlı hale gelirsin.
benden uyarması.

mesajlaşıyoruz şimdi... anlatıyorum durumu.. braz daha ılımlı gibi.. annesine düğün hazırlıklarına başlayın demiş bugün. işimle ilgili düşüncelerini de söylemiş.. rahatsa bırak oğlum çalışsın canı sıkılır evde, hem zaman geçer işyerinde dedi annem diyor.
benim işim gereği şehırdışı gezilerim oluyor bazen.. ankara, mardin, diyarbakır, izmit, yada istanbulda.. vs. vs.eğitimler veriyoruz.. toplantılar düzenliyoruz.. vakıfa bağlı yuva açıyoruz, kadın kooperatifi açıyoruz.. . meğer bunları sorun ediyormuş kafasında.. iyice kurmuş orada da.. seni kimse yoramaz koşturamazsın kimse için diyor.. ben evlendikten sonra çocuk yuvası kurmayı planlıyordum.. o da destek vermişti bu düşünceme. şimdi işimle nişanlım arasında kaldım işte.. haklı çünkü.. işim gereği ziyaretler yapmam gerekiyor bazen.. bunu biliyor.. beraber yaşadık buradayken.. şimdi de hadi şehırdışına çıkmamak için gayret etsem bile istanbulda belli nokta ziyaretleri yapmam gerekiyor.. mesailerden kaçıyorum.. öyle de zor, böyle de.. oofff

hiç kimse için işinden çıkma.
güvenme kimseye.
dünyanın bin bir türlü hali var.
ayrıca kendine güveni olan ve eşini seven bir erkek,onun çalışmasından,bir şeyleri başarıyor olmasından gurur duyar.gurur duymalı.
yorulursun edersin kısmını geç.hikaye bunlar.
sen nişanlına kondurmak istemeyebilirsin ama ben art niyet seziyorum.
senin aklın fikrin yokmu?yorulup yorulmadığını anlayamazmısın?isteklerinin hiç mi önemi yok?ne yapacağına sen karar veremeyecekmisin?
sevgini kullanıyor,dikkat et:delphin:

aynen katılıyorum canım benim daha hayatı birleştirmeden kendinizden bu kadar ödün vermeyin yavrum sonra çok pişman olursun ah ah bukadar yumuşak olma bak onu nekadar sevip düşünüyosun ama o bunu anlayamıyo işte neden hadi seni bırak kendinedemi güvenemiyo bu nişanlın bu kadar güvensizlik hastalık ve bu geçmiyor canım kolay kolay bunun altında yatan kendine güvensizlik

Canim o bu kadar kararliysa, sende kararli ol.Yani gizli nikah yaptiktan sonra sen ailene karsi cok zor durumda kalirsin.(oyle demi) Nikahi kesinlikle dugunden 1 hafta once yada dugunde yaptir.Istende sen geldiginde ayrilir tazminatimi alirim de.Bence o senin calismani askerlikteki kiskanclik psikolojisi yuzunden istiyor.Cunku erkekler kizlarin onlari askerdeyken beklemez korkusu yasiyor.Benden sana abla tavsiyesi simdiden dediklerini yaparsan arkasi gelmez.Tecrubeyle sabittir.:delphin:

benim bu hayatta öğrendiğim en büyük derslerden biri; o an için ailenizle sorunlarınız bile olsa karşınızdaki aşık olduğunuz insana tüm ayrıntılarıyla anlatmayacaksınız, kendinizi yalnızmış gibi göstermeyeceksiniz ve ailenizi karşınıza almayacaksınız. istisnaların kaideyi bozmadığını hepimiz biliyoruz.

burada da ailem çok kırılır, ömür boyu kendini kötü hissederim diyerek (şu an için hani asker ya, anlayamıyor ya) bu olayı geçiştirin.

askerde olmasa daha rahat tavır koyabilirdim. ama oradayken ne desem anlamıyor.. ters anlıyor.. onu üzmekte istemiyorum. orada psikolojisi çok hassas.. şimdi nikah istemiyorum desem yanlış anlayacak diye endişe etmekteyim. sonuçta biz bu yüzden beraberiz niye korkuyorsun birinden mi çekiniyorsun şu bu.. der o.şimdi orada sağlıklı düşünemiyor.. birde o kadar sabit fikirli bir adam ki anlatamam.. saatlerce dil döktüm bu konuda.. anlamadı.. kıbrısta zaten.. tamamen bozulursa psikolojisi nasıl gidipte düzeltirim sonra..
arada kaldım.. :((

geçen ben burada ölürsem başkasıyla evlenirmisin diye mesaj atmıştı.. psikolojisi çok bozuldu orada..

askerde psikolojisi dediğimiz durumda en büyük etkisi olanlardan biri de oradaki diğer askerler: "oğlum, senin kız ne iş yapıyor? "oo, sen burda silah altında, o o şehir benim bu şehir gezsin!" " yok oğlum, döndüğünde bulamazsan şaşırma, çok gördük böylelerini..." "çalışan kadınla uğraşmak zor koçum, deli misin?! parası oldu mu her lafına karşılık verir." "iş yerine kimler gelir kimler gider, güzeldi di mi yenge, var gerisini sen düşün..." ya da mesela öğrenci olsaydınız "orda erkeklerle yan yana aynı sırada, senden uzakta, oğlum gözden uzak olan gönülden de ırak olur!" gibi saçmasapan birçok konuşma geçtiğini askerden dönen arkadaşlarımdan dinlemişliğim vardır. paylaşmak istedim.

ozlemcim simdi biraz urktum ben daha evlenmeden bukadar bogan bunaltan adam evlenince depresyona sokar seni. sevsin seni dusunsun ona lafimiz yok ama herseyin asirisi zarar

kesinlikle durumu özetliyor "her şeyin aşırısı zarar!"

hayır kabullenmiyorum.. gizli nikah yapmak istemiyorum.. askerden dönene kadar vakıfta çalışmak istiyorum.. (evlendikten sonra yuva işini deneyeceğim bakalım) inanın buraya ilk yazdığımda ellerim titriyordu. o kadar üzgündüm ki.. herkesin görüşü benim için çok değerli.. ben bugün bir karara kendimi teslim edebilirdim.. önce sizlerle paylaştım.. o kadar hızlı yetişniz ki.. aldğım destek ve güç ile mantıkla konuşmaya devam ettim, kendimi sorguladım ve pes etmedim.. kendime inandım.. herşeyin sonuna geliyor insan bazen.. düşünemiyor.. son noktadaymışım gibi hissetmiştim.. hepiniz o kadar iyisiniz ki ama.. sayenizde soğukkanlılığımı korumaya devam ediyorum.. beynim durmuştu.. acaba pesmi etmeliyim kabul mu etmeliyim çizgisinde kalmıştım inanın.. onu kırmak istemiyordum, öfkeyle hareket etmek istemiyordum..

çok teşekkür ediyorum derdimi bu sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlarıma..
dilerim gönlünüzce güzellikler ile karşılaşırsınız..

hepinize sevgiler.. a.s.

bu mesajını okuyana kadar sinir küpü olmuştum itiraf edeyim. içimi rahatlattın açıkçası. sen de aslında normal bir ruh halinde olamayabilirsin şu anda. sevdiğin insan askerde ve sürekli bu konularda senin üstüne geliyor. bir yanda bu yaşa kadar olan hayallerin, sonra orta yolu bulma adına verdiğin tavizler ve sürekli fazlasının istenmesi.

profiline bakmamıştım, yeni üye misin bilmiyorum ama burada bir derdim var bölümünde nice arkadaşımızın en büyük sorunu, ekonomik özgürlüğü olmaması ya da baştan alıştırdım, kendimi ço kezdirdim, ben yaptım kendime bu kötülüğü, ben yüz verdikçe astarını istedi vb şekillerde oluyor.

şunu düşünmeni isterim: sen nasıl onun yanlış anlmasını, üzülmesini istemiyor ona göre kendinden tavizler veriyorsan, onun da sana saygı duyup, hayatını sadece onun istekleri doğrultusunda yaşamanı istememeli. anlaşma anlaşma

sen şu anda çok seyahat gerektiren bir işte olduğun için bu zorlayabilir ama tabii ki tek iş seçeneğin orası değil. kendi işini kurar ya da kurmazsın, koşulları sana uygun bir iş mutlakabulursun. bu derece kıskançlık; kendine ve karşındakine güvenmemektir. lütfen sınırlarını koru, ömür boyu beraber olmayı düşündüğün insanı da eğitmen gerekiyor bunu düşün, işin gereği insan psikolojisi hakkında bilgili olduğunu düşündüm, bu sadece eğtim verdiğiniz insanlara karşı değil, sevdiğin insana karşı da düşünülmesi gereken bir durum.yerimseniben

aynen katılıyorum canım benim daha hayatı birleştirmeden kendinizden bu kadar ödün vermeyin yavrum sonra çok pişman olursun ah ah bukadar yumuşak olma bak onu nekadar sevip düşünüyosun ama o bunu anlayamıyo işte neden hadi seni bırak kendinedemi güvenemiyo bu nişanlın bu kadar güvensizlik hastalık ve bu geçmiyor canım kolay kolay bunun altında yatan kendine güvensizlik

maalesef katılıyorum.

canim sakin nikah falan yapma. ne derse desin. isini de asla birakani tavsiye etmem. cok sveerek evlenenleri gorduk. kadin calisyinca cok eziyorlar. bence seni ezdirmem hikaye.

benim kadinim olacaksin, kafeste yasatacagim demenin baska yollarini bulmus nisanlin. bence sacma sapan dusjnmesin. daha olgunlasmamis. onun kalina uyup da sakin nikah yapayim falan deme. ustelik calismana da ilk basta karsi degilse tavrini koy. emin ol blof yapacaktir ama senden vazgecmeyecektir.

Canım benim!!!
Sırf "seviyorum, bana çok düşkün, üzerime toz kondurmuyor" dediğin biri, işten ayrılmanı istediği için; 5,5 yıllık emeğini hiçe sayman kendine haksızlık olmuyor mu... :delphin:

Sevdiğin bir işe sahipsin, iyi bir konumdasın, maddi özgürlüğün elinde... Sırf "seviyorum" diye, neden işinden ayrılmayı kabul ettin.. CADIARZU

Çalışmamak senin isteğin değil ki.. Böyle biriyle neden evlenme kararı aldın.. Yarın, öbür gün üzülmeyecek misin.. "Ahhhh cahil kafam!!" demeyecek misin...
Seni malı gibi gören bir adamı neden sevdin peki... :mymeka:

Evet işin gereği şehir dışına çıkma durumların oluyormuş. Bu durumu çoğu erkek kabul etmez zaten; ama senin nişanlının asıl istemediği ÇALIŞMAN, yoksa şu anki işin değil...
Bu insanla bir hayat kurduğun takdirde, her halükarda çalışmana izin vermeyecektir.. Kendini kandırma lütfen.

Eğer gerçekten bu insandan vazgeçemeyeceğini düşünüyorsan, en kısa zamanda yuva kurma çalışmalarına başlamalısın.
Kredi mi çekersin, ailenden destek mi alırsın bilemem... Evlenmeden önce bitir şu işi... Baktın yuvada da çalışmana izin vermiyor, o zaman sen yolunaaa, ben yolumaaa.... :a015:
Aklını başına al... Evlendikten sonra yuva muva kuramazsın, iş işten çooktaaannn geçmiş olur.
Bu adam sana yuva muva kurdurmaz çünkü...

Bu gün yediğine, içtiğine, giydiğine, işine karışır; yarın öbür gün tuvalete gitmek için bile izin istemek zorunda kalırsın. Çoook iyi düşünmen lazım...
Ne diyelim, hayırlısı olsun...
:delphin:

Gizli nikahmis nekadar sacma...Bence isinizi filan birakmayin pisman olursunuz.Evlenincede baya bir dikdator bir:oklava:isi olacak gibi nisanliniz Allah yardim etsin....

--------------------------------------------------------------------------------

ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlar da ölmek istiyorum derdim.. çok kızardı bu lafıma sevdiğim.

bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba etrafında hızla dönerek karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp durduk. araba enkaza döndü.. karşıdan araba tesadüfen gelmediği için şanslıydık.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.

o sırada "yaşamak istiyorum ben, gencim daha" demişim şoktan.. bir daha da demem ölmek istiyorum diye.. Dersimi aldım.

--------------------------------------------------------------------------------
bir konuya yazdığınız mesajınız bu. okuduğumda şoka girmiştim. ve sormuştum. nişan hala devam ediyor mu diye.ve cevap vermediniz.. anlaşılan ediyor ve başka şeylerde varmış.. üstteki olay nişanlınızın bana çokta normal bir ruh durumunda olmadığını gösterdi. ve bu anlattıklarınız da üstüne tuz biber ekledi.
ne diyeyim hayat sizin hayatınız ama bence bir düşünün derim...
ha bu arada dersinizi almışsınız ya..
belki ölebilirdiniz de. bu ders oldukça acımasız ve vahşi bir dersmiş. sonunda ölüm olabilen.
ne diyeyim
Allah böyle ders veren insanlardan korusun hepimizi.:delphin:..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X