--------------------------------------------------------------------------------
ben önceden toprak kokusu alıyorum erken öleceğim ben derdim.. çok bunaldığım zamanlar da ölmek istiyorum derdim.. çok kızardı bu lafıma sevdiğim.
bir gün arabadayız nişanlımla.. hava yağmurlu. toprak kokusu geliyor bak yine dedim..
ölmek mi istiyorsun dedi.. o zaman gel beraber ölelim dedi. ani frene bastı. hava yağmurlu. araba etrafında hızla dönerek karşı yola geçti. sonra bariyerlere çarpıp durduk. araba enkaza döndü.. karşıdan araba tesadüfen gelmediği için şanslıydık.. çok korkmuştum. iki gün konuşamadım.
o sırada "yaşamak istiyorum ben, gencim daha" demişim şoktan.. bir daha da demem ölmek istiyorum diye.. Dersimi aldım.
--------------------------------------------------------------------------------
bir konuya yazdığınız mesajınız bu. okuduğumda şoka girmiştim. ve sormuştum. nişan hala devam ediyor mu diye.ve cevap vermediniz.. anlaşılan ediyor ve başka şeylerde varmış.. üstteki olay nişanlınızın bana çokta normal bir ruh durumunda olmadığını gösterdi. ve bu anlattıklarınız da üstüne tuz biber ekledi.
ne diyeyim hayat sizin hayatınız ama bence bir düşünün derim...
ha bu arada dersinizi almışsınız ya..
belki ölebilirdiniz de. bu ders oldukça acımasız ve vahşi bir dersmiş. sonunda ölüm olabilen.
ne diyeyim
Allah böyle ders veren insanlardan korusun hepimizi.

..