Gizli nikah yapmak istiyor.. :(

çoğunluk asker psikolojisi demiş ama bence öyle değil kişilikle ilgili bi durum bu
bende 7 yıl bereberlıkden sonra evlendım 7 ay oldu
hiç bi zaman kıskançlık olmadı o askerdeyken ben ailemle tatilede gittim bikinide giydım
neden ben yokken tatile gidiyosun bikini giyiyosun demedi
bende çalışıyorum bi dernekde çoğunluklada erkek olan bi ortam bunu da kıskanşlık yapmadı hiç bizaaman
belki ilk yıl birbirimizi iyi ölçüp tartık herkes sınırını biliyo eşim beni çok iyi tanıyo böyle bi sorun yaşamadık

ama sizde herşeye he dersenız çok çekersiniz evlenınce kapı dışarı çıkmamayı göze alıyosanız işide bırakın kocanızı karşılarken kapıdan bi oksijen alırısınız galıba
gizli nikaha ise dicek bişe bulamıyorum ailenizi üzmeyi göze alıyosanız onu kabul edin gitsin

yerim onun askerlik psikolojisini yaaa
kendi psikolojisini düzelticek die seninkini nie bozuyo:mymeka:
sakın taviz verme sakın ağzından gir burnundan çık gerekirsede üz
ama eline bu kadar koz verme

TECRUBE KONUSUYO ..

Kesınlıkle ısınden ayrılma...
SSK nı oderım dıyor dedın aynısını banada demıslerdı. Noldu tek maas ancak gecınmeye yetıyor. Cunku oyle kucuk paralarla odenmıyor ssk. Kendı hayatını garantı altına almaya calıs. Hayat bu ne ile karsilacagimiz belli degil..

çok yanlis yapiyorsun sevgili konu sahibi
duygularinla hareket ediyorsun
aman Allahim bu nasil sevgi boyle
Sevgini, ve duygularini kullaniyor bence
Gizli nikah istemesi bile ne kadar saçma ve ailene çok buyuk br terbiyesizlik bu
asker psikolojisiymis...himm...
kendine dikkat et bence...o senin psikolojine zarar veriyor
bir aylik ile geçinilmiyor artik
ustelik suan ki verdigi sozlerin hepsini tutacagindan fazla emin olma
çok guzel sozler veriliyor evlenmeden once bi bilsen
neyse...
umarim hakkinda hayirlisi olsun.
ama hiç bir erkek için sosyal hayattan kopmaya degmez bunu bil
hele isten çikmak gibi ...bu kadar guvenme bence

insanlar sadace para kazanmak için çalışmazlar.. üstelik benim burada 6 yıllık emeğim var. bu tazminat emeğimin karşılığı eder mi ? bence etmez. nişanlım zaten boşver parayı bugün çık diyor. ben bu bahane ile biraz daha çalışmak istiyorum. ama madem işten çıkma gibi bir durumum var ve kanun bana böyle bir hak vermiş, bu durumda bende emeğimi ssk ya bağışlayamam kusura bakmayın.. ben alacağım tazminat için işten çıkmıyorum. 6 sene için 6 aylık maaş verecekler sadece ve bu 6 aylık maaşta beni zengin etmez.. işten çıkacaksam emeğimin karşılığını da sskya bağışlayacak kadar zengin değilim..!
ssk için dünyanın parası kesiliyor maaşımdan. acaba o sistemsiz tıklım tıkış hastanelerinden,ilgisiz doktorlarından yada doktor diye muhatap olduğumuz hasta bakıcılardan mı faydalanıyorum? hayır tabiki..
ALlah kimseyi ssk hastanelerine düşürmesin diye dua ederim hep.!!
ama bir güvence diyoruz emeklilik için.. oda yaşı görmek kısmet olursa tabi..

Son düzenleme:
konu ile ilgili yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. ben baskı ile değil ikna ederek ulaşmak istiyorum sonuca genelde. baskı bence en kolay yöntem. bunun yanlış olduğu göstermek istiyorsak bu yanlışa da düşmemeli.. işte bende son noktaya geldiğim bir andaydım ki hepinizin desteği yol gösterdi bana..
ailemize ve bize yakışmayacağını ve bunun mutlaka ortaya çıkacağını güzel güzel anlattım.
insanlar öğrenirse sanki başka bi nedenden mecbur kaldık sanırlardı.. herkese sebepmi anlatacağız.. bizi büyüten, güvenen insanlara bu haksızlık olurdu gerçekten..
oda ikna oldu sonunda..

bu konuda bana yol gösteren, sabır aşılayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

hepinize sevgiler.

cnmmm cidden sevgilin üzerine çok düşüyorr..herşeyin fazlası zararrr..sonucta senin çalışmaman için mantıklı bi sebebde öne süremiyorrr.neymiş yoruluyormuşsun.insan evde oturdukcada yoruluyor inan..zaten sen halindende memnunsun..ben şuanda işsizim sevgilim onca yıl emek vermişsin çalış her açıdan sana iyi olur diyorr..maddi manevii çok etkiliyor çalışmak..erkek arkadaşın askerde olmanın verdigi pskioloji ile mantıklı olamıyor sanırım..üzülmeee amaaa iştende çıkma lütfen..evli deilsiniz henüzz çalışmaman için bi sebeb yok cnm..hadi belki evlenincee çocukta yaparsan:)bebişinle ilgilenirsin kocanla ,evle ilgilenirsin belki ozaman zaman geçerr.ama bekarken ugraşacak sadece işin oluyoo

Sevgili arkadaşım, çooook yumuşak davranmışsın nişanlına çook. Erkek kısmına bu kadar vermeye gelmez.sengözlerimebaksanab Bugün bunları isteyen yarın birgün evden de çıkarmaz seni. Bu kadar sık boğaz etmesi iyi değil. Accuk rahat olun, her ikinizde. Hem işten niye ayrılıyorsunki güzel kardeşim. Mis gibi işin var, çalış işte. evde oturup napıcan.

İşten ayrılırsan ve gizlice nikah kıyarsan en büyük hatayı yapmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…