- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
ayrılalım ozaman ben bu şekilde kabul edemem seni de belki yola gelir.birsüre açma telefonlarını ama görüyorumki aslında sen halinden memnunsun...
Canim sen zaten kabullenmissin durumu her halukarda ne olacagini kendine biliyorsun cevabinida veriyorsun
bize ne soruyorsun ki fisfisfis
yani ne duymak istiyorsun bizden :uhm:
işten nikahım olmadan çıkmam dedim.. sskdan evlilik tazminatımı almak isterim benim şuanda 5.5 yıllık emeğim var sonuçta dedim.. beklemiyor.. 7 ay dayanmış 7 ay daha dayanazmış.. üstüme geldiğini de farkındaymış ama benim rahatım ve huzurumuz içinmiş sadece.. ne yapıp edip geleceğim diyor
gizli nikahımızı yapacağız sonra geldiğimde düğünümüzü yapacağız diyor.
onun ailesi de benim ailemde durup dururken hadi bu kadar beklediniz nikahınızı yapalım demez biliyor bunu. hem bence de yanlış. o yüzden gizli gelmeyi planlıyor.. kafayı taktı..
ellerim titriyor şuanda
mesajlaşıyoruz şimdi... anlatıyorum durumu.. braz daha ılımlı gibi.. annesine düğün hazırlıklarına başlayın demiş bugün. işimle ilgili düşüncelerini de söylemiş.. rahatsa bırak oğlum çalışsın canı sıkılır evde, hem zaman geçer işyerinde dedi annem diyor.
benim işim gereği şehırdışı gezilerim oluyor bazen.. ankara, mardin, diyarbakır, izmit, yada istanbulda.. vs. vs.eğitimler veriyoruz.. toplantılar düzenliyoruz.. vakıfa bağlı yuva açıyoruz, kadın kooperatifi açıyoruz.. . meğer bunları sorun ediyormuş kafasında.. iyice kurmuş orada da.. seni kimse yoramaz koşturamazsın kimse için diyor.. ben evlendikten sonra çocuk yuvası kurmayı planlıyordum.. o da destek vermişti bu düşünceme. şimdi işimle nişanlım arasında kaldım işte.. haklı çünkü.. işim gereği ziyaretler yapmam gerekiyor bazen.. bunu biliyor.. beraber yaşadık buradayken.. şimdi de hadi şehırdışına çıkmamak için gayret etsem bile istanbulda belli nokta ziyaretleri yapmam gerekiyor.. mesailerden kaçıyorum.. öyle de zor, böyle de.. oofff
Canim o bu kadar kararliysa, sende kararli ol.Yani gizli nikah yaptiktan sonra sen ailene karsi cok zor durumda kalirsin.(oyle demi) Nikahi kesinlikle dugunden 1 hafta once yada dugunde yaptir.Istende sen geldiginde ayrilir tazminatimi alirim de.Bence o senin calismani askerlikteki kiskanclik psikolojisi yuzunden istiyor.Cunku erkekler kizlarin onlari askerdeyken beklemez korkusu yasiyor.Benden sana abla tavsiyesi simdiden dediklerini yaparsan arkasi gelmez.Tecrubeyle sabittir.
askerde olmasa daha rahat tavır koyabilirdim. ama oradayken ne desem anlamıyor.. ters anlıyor.. onu üzmekte istemiyorum. orada psikolojisi çok hassas.. şimdi nikah istemiyorum desem yanlış anlayacak diye endişe etmekteyim. sonuçta biz bu yüzden beraberiz niye korkuyorsun birinden mi çekiniyorsun şu bu.. der o.şimdi orada sağlıklı düşünemiyor.. birde o kadar sabit fikirli bir adam ki anlatamam.. saatlerce dil döktüm bu konuda.. anlamadı.. kıbrısta zaten.. tamamen bozulursa psikolojisi nasıl gidipte düzeltirim sonra..
arada kaldım..(
geçen ben burada ölürsem başkasıyla evlenirmisin diye mesaj atmıştı.. psikolojisi çok bozuldu orada..
ozlemcim simdi biraz urktum ben daha evlenmeden bukadar bogan bunaltan adam evlenince depresyona sokar seni. sevsin seni dusunsun ona lafimiz yok ama herseyin asirisi zarar
hayır kabullenmiyorum.. gizli nikah yapmak istemiyorum.. askerden dönene kadar vakıfta çalışmak istiyorum.. (evlendikten sonra yuva işini deneyeceğim bakalım) inanın buraya ilk yazdığımda ellerim titriyordu. o kadar üzgündüm ki.. herkesin görüşü benim için çok değerli.. ben bugün bir karara kendimi teslim edebilirdim.. önce sizlerle paylaştım.. o kadar hızlı yetişniz ki.. aldğım destek ve güç ile mantıkla konuşmaya devam ettim, kendimi sorguladım ve pes etmedim.. kendime inandım.. herşeyin sonuna geliyor insan bazen.. düşünemiyor.. son noktadaymışım gibi hissetmiştim.. hepiniz o kadar iyisiniz ki ama.. sayenizde soğukkanlılığımı korumaya devam ediyorum.. beynim durmuştu.. acaba pesmi etmeliyim kabul mu etmeliyim çizgisinde kalmıştım inanın.. onu kırmak istemiyordum, öfkeyle hareket etmek istemiyordum..
çok teşekkür ediyorum derdimi bu sıkıntımı paylaşan tüm arkadaşlarıma..
dilerim gönlünüzce güzellikler ile karşılaşırsınız..
hepinize sevgiler.. a.s.
aynen katılıyorum canım benim daha hayatı birleştirmeden kendinizden bu kadar ödün vermeyin yavrum sonra çok pişman olursun ah ah bukadar yumuşak olma bak onu nekadar sevip düşünüyosun ama o bunu anlayamıyo işte neden hadi seni bırak kendinedemi güvenemiyo bu nişanlın bu kadar güvensizlik hastalık ve bu geçmiyor canım kolay kolay bunun altında yatan kendine güvensizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?