- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 53
- 35
Okudumda gene engeli kaldirdiginizi ve 10 15 kere aradigini ve actiginizi da okudum![]()
Engeli kaldirmadimki yanlis okumussunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudumda gene engeli kaldirdiginizi ve 10 15 kere aradigini ve actiginizi da okudum![]()
Aynen bu kadar konusmasi ENGELLI OLSA NOLACAK KULUBEDEN ARARIM diyo falan demesinden belli hosnut durumdan. Normal evli bi kadin boyle durumda adama kufru tehditi basar ortaligi ayaga kaldirirOkudumda gene engeli kaldirdiginizi ve 10 15 kere aradigini ve actiginizi da okudum![]()
Hakkınızda birçok şeyi bidiğini söylemişsiniz benimde aklıma sizi tanıyan biri gibi geldi..rasgele arayan biri bir arar iki arar karşılık alamayınca bırakır başkasını arar,ama bu kişi siz karşılık vermediğiniz halde usanmadan sıksık arıyo,Sabah ilk iş eşinize anlatın ve savcılığa vereceğinizi söyleyin,seninde haberin olsun istedim diyin eşinize...Eşim kıskanç değil o yapmaz biliyorum .bende bilmiyorum.. ya rastgele bi numara çevirdi bana denk dalga geciyor
Aynen bu kadar konusmasi ENGELLI OLSA NOLACAK KULUBEDEN ARARIM diyo falan demesinden belli hosnut durumdan. Normal evli bi kadin boyle durumda adama kufru tehditi basar ortaligi ayaga kaldirir
Ben kocasini seven, evliliginden hosnut bi kadinin KIZLAR BIRI BANA TELDE ILANI ASK EDIYOO NAPIIM diyecegini dusunmuyorum. Adamla uzun uzun konusmussun resmen. O kim oluyo da yok engellesen bile ararim onu yaparim bunu yaparim diyo? Ask der demez halledecektin sen o isi.Engeli kaldirmadim küfür etmediğini nerden biliyorsun savcılığa veririm arasan dedim kapattim direk .hoşnut olsam burayayazipta cçare aramam dikkatli konusun lütfen
Ben kocasini seven, evliliginden hosnut bi kadinin KIZLAR BIRI BANA TELDE ILANI ASK EDIYOO NAPIIM diyecegini dusunmuyorum. Adamla uzun uzun konusmussun resmen. Hosuna gidiyo dedim kotu bi sey de soylemedim dikkat edecek bi sey yok sozlerimin arkasindayim.
Bu isin normali adami tehdit edip aninda engeli basip kocaya anlatmak bir daha ararsa da savciliga vermektir yani fazlasi degil
Sizde ilanı aşk demeyin sadece rahatsız ediyor diyin. Gerekirse savcılığa verin
Ok o zaman esine "tanimadigim bi numara beni rahatsiz etti sacma sapan konustu ben engelledim gectim senin de haberin olsun bi daha ararsa savciliga verecegim" de gec dert etmeKocami sevmedigimi evliligimden hoşnut olmadigimi nerden cikardiniz ben evliligime sahip çıkıp mutlu yuvam huzurun bozulmasın diye uğraşıyorum tehditimide ettim kufurumude ettim engellide bastım yapacagimi yaptım zaten hoşuma gitse burda yazma gereği duymam rahatsız olduğum için çare arıyorum
O zaman sizi gizliden nasil ariyo engellersen diye tehdit ediyo.Engeli kaldirmadimki yanlis okumussunuz
O zaman sizi gizliden nasil ariyo engellersen diye tehdit ediyo.
Ha bu arada numarayi sorgulattin mi belki
kayitli bi numaradir kim oldugu cikar
Engellemissin ya o numarayi. Telefonun akilli telefonsa CIA APP indir ordan bakGizli numarayı sorgulatabiliyormuyuz ki
Belki aile içinden husumeti olan bi akraba yaptırıyordur, açığını aramak için.. Ayrıca aramasını istemiyorsan bazı telefonlarda sadece rehberden gelen aramaları kabul et diye seçenek vardı, gelen aramalar kısmında.. Yani arama aktarma seçeneklerindende çıkabiliyor .. Bu arada eşine söylemeliydin.. Zaman kaybetmeden eşine yada babana söyle..
E tamam sorun kalmamis esinize yarin soyleyin boyle oldu tehtid etti bende kapattirdim ama telefon kulubesinden ariyacagini soyledi de.Telefon kulubelerinin numaralarida normal ev telefonu numarasi.Sabah aradı bende gizli engelleme bilmiyordum aksam telefoncuya gidip kapattirdim