• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizli para biriktirmek

Annem her zaman esının bılmedıgı bı mıktar paran olmalı kenarda der.Ne olur ne olmaz.Ben de anneme katılıyorum.Vadelı hesabım var.Ayrıyetten de bozuk para fılan derken evde de bırıktırdıgım param var.Sıkısınca meydana cıkarıyorum esım "sasırıyorum hangı ara bırıktırdın" dıyor ama ılac gıbı gelıyor gercekten de.

insanın durumu nasıl olursa olsun mutlaka köşede üç beş kuruşu olamalı hayat bu ne olacağı
belirsiz zora düşüp muhtaç olmakdansa ...

esimle hesabimiz ortaktir calistigim dönemdede simdide ayrimiz gayrimiz olmadi ne zaman neye ihtiyac olsa cikarir verir sagolsun ama yapilan yorumlari okuyunca gaza geldim vallahi bende biriktiricem artik sositososito

biriktiririm ama gizli degil esim miktarini bilir ihtiyacimiz oldugunda cikarir kullaniriz zaten biz oyle buyuk birikimler yapamiyoruz malesef

yeri geldiğinde marketegidip 10liralık bişey alıcaksan 9.75 kuruş versen dahi nasıl ürünü alamıyorsan evindede bozuk üç beş kuruş u göz ardı etmeden damla damla bir araya toplarsan okyanus bişle yaratabilirsin:lepi:

bende biriktiriyorum alışkanlık beni bıraksınlar ev araba parası biriktirim yeterki dokunmasınlar.eşimde bilir biriktirdiğimi.daha iyi hissediyorum kendimi

Back
X