gizli para

Maaşını öğrenmek için sadece bordroya ulaşmasına gerek yok ki. Atm den bile öğrenebilir.
Konu Sahibi nasıl öğrenmiş diyorum
ATM den nasıl öğrensin
Maaşı adam kendi çekiyor
Konu Sahibi cevap verirse sağlıklı yorum yapacağım da

Konu Sahibi nasıl öğrenmiş diyorum
ATM den nasıl öğrensin
Maaşı adam kendi çekiyor
Konu Sahibi cevap verirse sağlıklı yorum yapacağım da
Ya ne bileyim birlikte giderler falan orada adam çekerken görür. Yada eşiyle aynı iş yerinde falan çalışıyordur müdür maaşları yaparken görür falan filan o bakımdan dedim.

Ya ne bileyim birlikte giderler falan orada adam çekerken görür. Yada eşiyle aynı iş yerinde falan çalışıyordur müdür maaşları yaparken görür falan filan o bakımdan dedim.
Aynı yerde değiller.
Ayrıca önceki konularında da eşinin gizli saklı olayları olmuş.
Eşi birlikte maaş çekecek biri gibi durmuyor.
En fazla " sen bekle arabada ben çekip geleyim" cilerden

e_ve_e
iki sayfa üç sayfa oluyor millet yazıyor ama katılım yok
kendi kendimize konuşuyoruz zaten bir süre sonra arka sayfalara düşüyor konu

konu sahibi kendi konusuna katılımcı olursa daha iyi olur
çok özür dilerim öğle arasıydı çıkmak zorunda kaldım..nasıl fark ettim hemen anlatayım 6 ay kadar önce internet şifresinden hesabına baktığımda kartında 1500 tl kadar para vardı arkadaşının parası olduğunu falan söyledi o dönem ikna oldum sonra internet şifresini kapattırdı ve bnm içimde hep bir kuşku kaldı..pazar günü bankamatik kartını alıp hesap özetine baktığımda gördüm yine içinde 1000 tl kadar birikmiş para ve maaşı bana söylediğinden 500 tl fazla.

kocalara acınmaz diyorumda burda kızıyolar benim uyanık kocada aynısını yapardı ailesine yolllamaz ama kendine tutardı bende ne zaman kredi cekse yada bi yerden para alsa yarını elinden alıyorum

Eşinin maaşı nekadar ?
Sana söylese sen kızar mıydın heray ailesine 500 lira bermek istese ?

Evet bir kadın birikim yapmalı erkekte ama bu birikim değil para kaçırmak .

Birbirinizden çok kopmuşsunuz böyle şeylere gerek kalmışsa. Sanırım bu gizlediğinden başka da veriyormuş zaten.
Ben açıkçası eşim 500 lira vermek istese ver derim. Ama kendimiz zor durumda değiliz. Kendimiz çok zor durumdayken o vermek istese farklı olabilir düşüncem. Siz de herhalde kendiniz zor geçiniyorsunuz ki kızmışsınız.
Yani bu sizin için çok büyük sorunsa, eşiniz de zaten üste çıkıp size kızıyormuş, o zaman siz de ona göre davranın. Kendi paranızı kendinize harcayın vs. Kirayı falan siz ödüyorduysanız bırakın ödesin kendisi. Ben kendimi sıkamam artık, yoruldum kemer sıkmaktan başkaları için deyin.
Ama ailesi çok zor durumda mı, yoksa sadece burada bazı konulardaki gibi yiyici insanlar mı bilmiyorum. Ona göre de değişir. Eğer onlar öyle yiyici insanlar, eşiniz de sizin rızkınızı hiç umursamadan onlara yediriyorsa o zaman ayrılmayı da düşünebilirsiniz.

kadınların çoğu yapıyor bunu ? eşlerine hep eksik söyleyip ya ailesine harcıyor yada kendine.. peki bu durumu erkek yapınca neden bu kadar sorun oluyor ki ?

Eşinin maaşı nekadar ?
Sana söylese sen kızar mıydın heray ailesine 500 lira bermek istese ?

Evet bir kadın birikim yapmalı erkekte ama bu birikim değil para kaçırmak .
tabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdim

Bende anlamıyorum bu işten.
Hesap kartından yada internet şifresinden net maaş görünüyomu?

tabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdim

Tekrar soruyorum maaşı nekadar ?
Bundan sonra rahat harca 500 liranız daha oldu.
Arkadaşımın doğum zamanı evi temizlerken bi tomar para bulduk sigortası yoktu eşinin kızda 6. mı 7. mi ayda ne işi bırakmıştı sorduğunda doğum için biriktiriyorum demişti . Bizim kız çok kızdı ama ben eşini haklı bulmuştum . 1 lira varsa onu 3 lira gibi harcardı çünkü . Maaşı aldığı gün kartı öder kendine alışveriş yapar yol parası kaldırdı öyle savruktur .
Ama sizde durum farklı sen hem kısıyosun hem senden saklanıyo nedesem bilemedim

Bence eğer gerçekten ortada büyük bi sebep yoksa(ayrılmayı düşünmek gibi) eşten para saklamak hiç hoş değil. Daha 2 ay önce babaannem ve dedem bu yüzden ayrılık noktasına geldi. Ben evlilikte maddi manevi herşeyin şeffaf olmasından yanayım. Zor bi durum gerçekten ama sakin davranmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…