- 30 Kasım 2010
- 9.732
- 19.661
- 448
Konu Sahibi nasıl öğrenmiş diyorumMaaşını öğrenmek için sadece bordroya ulaşmasına gerek yok ki. Atm den bile öğrenebilir.
Ya ne bileyim birlikte giderler falan orada adam çekerken görür. Yada eşiyle aynı iş yerinde falan çalışıyordur müdür maaşları yaparken görür falan filan o bakımdan dedim.Konu Sahibi nasıl öğrenmiş diyorum
ATM den nasıl öğrensin
Maaşı adam kendi çekiyor
Konu Sahibi cevap verirse sağlıklı yorum yapacağım da
Aynı yerde değiller.Ya ne bileyim birlikte giderler falan orada adam çekerken görür. Yada eşiyle aynı iş yerinde falan çalışıyordur müdür maaşları yaparken görür falan filan o bakımdan dedim.
Olabilir, eski konularına bakmadım.Aynı yerde değiller.
Ayrıca önceki konularında da eşinin gizli saklı olayları olmuş.
Eşi birlikte maaş çekecek biri gibi durmuyor.
En fazla " sen bekle arabada ben çekip geleyim" cilerden
Bunu duyduktan sonra finansor mu olacaksiniz maasinizla.sizde ayrilmak istiyorsunuz ayrilin tek maasla alsin yatini katini.arabayı satıp ev alıp ayrılıcam diyor keşke yapsa öyle bişey...
çok özür dilerim öğle arasıydı çıkmak zorunda kaldım..nasıl fark ettim hemen anlatayım 6 ay kadar önce internet şifresinden hesabına baktığımda kartında 1500 tl kadar para vardı arkadaşının parası olduğunu falan söyledi o dönem ikna oldum sonra internet şifresini kapattırdı ve bnm içimde hep bir kuşku kaldı..pazar günü bankamatik kartını alıp hesap özetine baktığımda gördüm yine içinde 1000 tl kadar birikmiş para ve maaşı bana söylediğinden 500 tl fazla.e_ve_e
iki sayfa üç sayfa oluyor millet yazıyor ama katılım yok
kendi kendimize konuşuyoruz zaten bir süre sonra arka sayfalara düşüyor konu
konu sahibi kendi konusuna katılımcı olursa daha iyi olur
kocalara acınmaz diyorumda burda kızıyolar benim uyanık kocada aynısını yapardı ailesine yolllamaz ama kendine tutardı bende ne zaman kredi cekse yada bi yerden para alsa yarını elinden alıyorumkocam maaşının yaklaşık 500 tl söylemiyormuş bana gizliyormuş...kimbilir ne kadar zamandır kimlere gitti benim kısıp kıtkanaat biriktirmeye çalıştığım para?akşam sordum önce kabul etmedi sonra kabul etti bağırarak küfür ederek üste çıkmaya çalıştı..üste çıktı başardı belki ama gözünde gitti..şimdide aramış bıktım diyor arabayı satıp ev alıp ayrılıcam diyor keşke yapsa öyle bişey...nankör utanmıyorda ailesine bişey yapamıyormuş o yüzden böyle para biriktiriyormuş..yazık..oysaki biz onlara neler neler....canım çok sıkkın çalışmaya çalışıyorum ama kafam allak pullak gerek varmıydı diyorum herşeyi paylaştığın eşine yalan söylemeye...en kötüsü de farkına varmasam ömür boyu böyle yalanla devam edecektim..ne yapmak lazım ne düşünmek bilmiyorum
tabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdimEşinin maaşı nekadar ?
Sana söylese sen kızar mıydın heray ailesine 500 lira bermek istese ?
Evet bir kadın birikim yapmalı erkekte ama bu birikim değil para kaçırmak .
tabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdim
Bende anlamıyorum bu işten.
Hesap kartından yada internet şifresinden net maaş görünüyomu?
E devletteki hizmet dökümünden görünürmü.Karta gerek yokki maaşı yasal olarak aynıysa sigortada netten bile öğrenilen bişey bu
e devletten öğrenebilirsiniz hatta sigortaya hizmet dökümüne tc kimlikle bile öğreniliyo
Evet maas odemesi ekstra odemeler diyede aciklamalari oluyor.Sgk dokumundede ogrenilir zaten.Bende anlamıyorum bu işten.
Hesap kartından yada internet şifresinden net maaş görünüyomu?
E devletteki hizmet dökümünden görünürmü.
E devletteki hizmet dökümünden görünürmü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?