gizli para

Babaannen ve deden mi? O yaştan sonra bile takılıyor mu böyle şeylere? Yanlış anlama ama sevimli geldi

2000 tl

Babaannen ve deden mi? O yaştan sonra bile takılıyor mu böyle şeylere? Yanlış anlama ama sevimli geldi
Ay sorma valla neler çektik En baştan beri dedemin para saklama, babaanneminde onun sakladığı paraları çalma huyu var... En son 2 lira yüzünden kıyamet koptu Dedem evi terketti hatta. Neyse ki barıştılar

Heray için ayrı satır var orda da kaç gün sigortalı olduğu kaç para aldığı brüt olarak yazar
Meyi anlamadın ?
Dönem diyo 2.ay için 3 satır 1. Ay için 3 satır şeklinde gösteriyo.
Para olarakta eşimin aldığının nerdeyse 1000 lira hatta 1500 fazlası görünüyo
Gerçekten bukadar para alıyosa ben boşa sürünüyorum al sana boşanma sebebi

Öncelikli ailesinin sen ve çocukları olduğunu anlayamamış eşiniz.

O bürüt

Nette bürütten net maaş hesapla da vardır

Ben eşimin tam maaşını bilmem
Ailesine yardım edebilir.
Evimizi geçindirdikten sonra gerisi önemli değil.

E-devletin bordro uygulamasından net maaşı görüşebilir, bir şekilde şifresini edinmeye bakın bence.

bakın ben de evliyim. ben de çalışıyorum eşim de. maaşlarımızı aşağı yukarı biliyoruz. kuruşu kuruşuna bilmeye çok da gerek yok. kötü yerlere gitmiyorsa para sorun da yok. yani adam kendi maaşını istediği gibi kullanamıyor ki saklama gereği duymuş. biraz özeleştiri yapın bence.

500 lira ailesi yada kendisi için ayırmasi bu kadar sorun olmamalı siz de kendinize ayırın hiç yok sayacaginiz bir miktar para

Eşim bana aynısını yapsaydı maaşımı onunla paylasmazdim hepsini değiştiridim.

eski konulara bakarak eşine aile düşkünü diyebiliriz. kv kp kayın elti ilişkileri çok iç içe. bu seni rahatsız etse de kimse seni kaale almıyor maalesef.
eşin kendine güveni olmayan biri galiba. aşırı kıskançlığı, ailesine sana rağmen hayır diyememesi, senden gizli şeyler yapması falan özgüven sorunu yaşadığını gösteriyor bence. ailesine hayır dese belki kılıbık diyorlar, seni dinlese senin üstünlüğünü kabullenmiş olmak istemiyor sanırım.
eşin belki de destek almalı.

eşimin ne kadar maaş aldığını net olarak bilmem o da benimkini net bilmez hiç merak etmedim de bence güvenle alakalı , eğer ki evin sorumluluklarını yerine getiriyorsa maddi anlamda sizi sıkıntıya sokmuyorsa ailesine de verebilir siz de ailenize verebilirsiniz bence ,ama sanırım başka sorunlar da var demekki ayrılık ismi geçmiş tartışmada , bence önce diğer sorunlarınızı halledin para kısmı bir şekilde halolur

tabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdim
Bence de bir tuhaflık var bu işte. Hem ev kredisi ödediğinizi bilip hem her ay 500 TL'yi nasıl almış eşinizin ailesi hayret birşey. Bir de şimdi eşinizle aranız nasıl

O paraların ailesine gittiğinden emin olun.
Ya da biriktirdiğinden..

Bence en önemli ayrıntı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…