- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Babaannen ve deden mi? O yaştan sonra bile takılıyor mu böyle şeylere? Yanlış anlama ama sevimli geldiBence eğer gerçekten ortada büyük bi sebep yoksa(ayrılmayı düşünmek gibi) eşten para saklamak hiç hoş değil. Daha 2 ay önce babaannem ve dedem bu yüzden ayrılık noktasına geldi. Ben evlilikte maddi manevi herşeyin şeffaf olmasından yanayım. Zor bi durum gerçekten ama sakin davranmak lazım.
Ben şimdi girdim hizmek döküm kısmı var bakıyorum ama hiçbişey anlamadım.Evet orda brüt olarak aldığı maaş yazar fazla görüp sinirlenme :)
Ben şimdi girdim hizmek döküm kısmı var bakıyorum ama hiçbişey anlamadım.
2000 tlTekrar soruyorum maaşı nekadar ?
Bundan sonra rahat harca 500 liranız daha oldu.
Arkadaşımın doğum zamanı evi temizlerken bi tomar para bulduk sigortası yoktu eşinin kızda 6. mı 7. mi ayda ne işi bırakmıştı sorduğunda doğum için biriktiriyorum demişti . Bizim kız çok kızdı ama ben eşini haklı bulmuştum . 1 lira varsa onu 3 lira gibi harcardı çünkü . Maaşı aldığı gün kartı öder kendine alışveriş yapar yol parası kaldırdı öyle savruktur .
Ama sizde durum farklı sen hem kısıyosun hem senden saklanıyo nedesem bilemedim
2000 tl
Ay sorma valla neler çektikBabaannen ve deden mi? O yaştan sonra bile takılıyor mu böyle şeylere? Yanlış anlama ama sevimli geldi
Dönem diyo 2.ay için 3 satır 1. Ay için 3 satır şeklinde gösteriyo.Heray için ayrı satır var orda da kaç gün sigortalı olduğu kaç para aldığı brüt olarak yazar
Meyi anlamadın ?
Dönem diyo 2.ay için 3 satır 1. Ay için 3 satır şeklinde gösteriyo.
Para olarakta eşimin aldığının nerdeyse 1000 lira hatta 1500 fazlası görünüyo
Gerçekten bukadar para alıyosa ben boşa sürünüyorum al sana boşanma sebebi
Dönem diyo 2.ay için 3 satır 1. Ay için 3 satır şeklinde gösteriyo.
Para olarakta eşimin aldığının nerdeyse 1000 lira hatta 1500 fazlası görünüyo
Gerçekten bukadar para alıyosa ben boşa sürünüyorum al sana boşanma sebebi
eski konulara bakarak eşine aile düşkünü diyebiliriz. kv kp kayın elti ilişkileri çok iç içe. bu seni rahatsız etse de kimse seni kaale almıyor maalesef.kocam maaşının yaklaşık 500 tl söylemiyormuş bana gizliyormuş...kimbilir ne kadar zamandır kimlere gitti benim kısıp kıtkanaat biriktirmeye çalıştığım para?akşam sordum önce kabul etmedi sonra kabul etti bağırarak küfür ederek üste çıkmaya çalıştı..üste çıktı başardı belki ama gözünde gitti..şimdide aramış bıktım diyor arabayı satıp ev alıp ayrılıcam diyor keşke yapsa öyle bişey...nankör utanmıyorda ailesine bişey yapamıyormuş o yüzden böyle para biriktiriyormuş..yazık..oysaki biz onlara neler neler....canım çok sıkkın çalışmaya çalışıyorum ama kafam allak pullak gerek varmıydı diyorum herşeyi paylaştığın eşine yalan söylemeye...en kötüsü de farkına varmasam ömür boyu böyle yalanla devam edecektim..ne yapmak lazım ne düşünmek bilmiyorum
Bence de bir tuhaflık var bu işte. Hem ev kredisi ödediğinizi bilip hem her ay 500 TL'yi nasıl almış eşinizin ailesi hayret birşey. Bir de şimdi eşinizle aranız nasıltabiki kızar vermezdim ev kredisi yeni bitti ben rahat rahat harcayamazken onlara 500 veremezdim
Evet hesaplayınca doğru çıkıyo teşekkür ederim sayende bunuda öğrendimCanim bastan fazla gorup sinirlenme orda brut gosteriyo dedim .
http://www.verginet.net/dtt/0/MaasHesaplama.aspx burdan cevirebilirsin net ucrete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?