- 29 Temmuz 2013
- 307
- 72
- 53
- Konu Sahibi majestecik
-
aynından 3 tane var bende..Kızlar selam beğendiğim ayakkabı bu :
boyutu biraz büyük oldu kusura bakmayın
bu tarz ayakkabı kullanan var mı sneakers diye geçiyor sanırım nette bi sitede bulduk 169 lira 3 taksit yapıyorlar birkaç sorum olacak :
- fiyat konusunda daha düşük ve aynı tarzda ayakkabı bulabılecegım bir site var mı ?
- benim ayaklarım 35 numara fakat en küçüğü 36 dan başlıyor kimi ayakkabıya göre 36 da oluyo mesela şu spor topuklularla içine zaten bunun kalın bi çorap giyerim
- Ankara da bu tarz ayakkabı satan yer var mı bildiğiniz deneyebileceğim ?
- kalıp ile 1 numara küçültmek mümkün mü ayakkabıya zarar vermeden ?
cevaplarınızı bekliyorum kızlar :)
Bende de siyah ,yeşil ve kremi varaynından 3 tane var bende..
resmin aynısı var. siyah olanı. lacivertli var. birde pudra rengi
35 numara giyorum bende.bershka ve bambiden aldım ben. feci rahatlar..
ahada ben. kışın ayağımdan çıkmadı. ben görünümünüde çok seviyorum. pudrayıda berchkadan yazlık olanı almıştım..Bende de siyah ,yeşil ve kremi var
Ben hepsini bambiden aldıydım.
Benden başka varmıdır habire bunlardan giyen diyodum,varmış
Bende çok seviyorum,ve çok rahatlar.ahada ben. kışın ayağımdan çıkmadı. ben görünümünüde çok seviyorum. pudrayıda berchkadan yazlık olanı almıştım..
marmariste varmıdır ki ?Daha 2 gün önce kardeşim aldı colinste görmüş 50 liraya 2 çift veriyorlar. Aynı bu model gizli topuk deri süet karışımı.
yaş 20 canım da erkek arkadaşım dar paça pek begenmiyo bende ya üst dar alt bol giyiyorum bende bacakların bi tuhaf duruyo diyoYaşın küçükse bilemiyorum ama ben ayakkabıyı pek beğenmedim bence değmez,arkadaşımda vardı aynısından onda da pek güzel durmuyordu
Ben geçen yıl aldım canım.bana fiyat olarak ta alırsam biraz uygunu lazım en fazla 75 felan malum ogrencılık işte çok fazla yük olmak istemiyorum aileme ablama felan aslında o yuzden almayadabilirim
trendyol canım daha ucuz hemde güvenilir bir siteKızlar selam beğendiğim ayakkabı bu :
boyutu biraz büyük oldu kusura bakmayın
bu tarz ayakkabı kullanan var mı sneakers diye geçiyor sanırım nette bi sitede bulduk 169 lira 3 taksit yapıyorlar birkaç sorum olacak :
- fiyat konusunda daha düşük ve aynı tarzda ayakkabı bulabılecegım bir site var mı ?
- benim ayaklarım 35 numara fakat en küçüğü 36 dan başlıyor kimi ayakkabıya göre 36 da oluyo mesela şu spor topuklularla içine zaten bunun kalın bi çorap giyerim
- Ankara da bu tarz ayakkabı satan yer var mı bildiğiniz deneyebileceğim ?
- kalıp ile 1 numara küçültmek mümkün mü ayakkabıya zarar vermeden ?
cevaplarınızı bekliyorum kızlar :)
aha marmariste varmış Allaah insallah bulurum pazar bi bakayım :) bura sıcak kesin yoktur ha benım şansımamarmariste varmıdır ki ?
ya da ankadrada kalmıs mıdır ay çok heyecanlandım :)
saol kuzum bi bakayım 36 inş bişeyler bulurum olurtrendyol canım daha ucuz hemde güvenilir bir site
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?