Gizliyor...

imtihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2009
147
16
118
Diğer
eşim msn yada hotmaili açınca bilgisayarın başından kalkarken hemen kapatır,şifreleri siler,ileti geçmişini siler.geçenlerde onun adresinden bi mail atmamız gerekiyodu sen bana at ben de o kişiye atarım dedi.birlikte atarız dedim geçiştirdi.şu msn şifreleri nasıl kırılıyo,bide geçenlerde birisi ileti geçmişini geri yükledim yazmıştı bu nasıl oluyor acaba.googledan brz baktım ama şöyle adamakıllı denenmiş bi yol olsun istiyor ve yrdımlarınızı bekliyorum şimdiden tşk.

bu teknolojiden çok çok iyi anlamıyorum. ama pc sistem geri yükleniyor o şekilde ulaşabilirsiniz belki...
yada casus program yüklersiniz.

canım msn şifresi kırabilmen için gizli sorularını tahmin etmen gerekyor başka türlü msnsine giremezsin ama arkadaşın dediği gibi bi casus programı yükleyebilirsin eşin bilgisayardan çok çok anlamıyorsa gizleden gizliye takip etmiş olursun casus programı klavyede bastığın her tuşu kaydeder bence bi dene bende yükleyecektim ama eşim bilgisayar kurdu onun için yükleyemiyorum

ne kadar etik bilmiyorum ama git bi bilgisayarcıya casus programı yüklet canım bu kadar basit
ben şüphelenseydim bişeylerden saniye durmazdım evlilik 2 kişi ile yaşanır ...

msn şifresi kırılırda burdan anlatmak benim için imkansız en azından . birde konuşmaları kayıt altına alabileceğiniz normalda bilgisayarda görünmeen arka planda çalışan bir program var. messenger pro log diye bundan anlayıp kurmanızda gerekli

bu kadar oyun oynayana kadar ne saklıyosun korkacak bişeymi vardiye sorup şifreyi kendisinden neden istemiyorsunuz

windows xp kullanıyorsan ve eşin msndeki konuşmalarının kaydını tutuyorsa hepsini geri yükleyebilirsin ama windows xp yüklüyse tabiki..?

sen ne yapmaya çalışıyorsun diyesordunuz mu kocanıza..

neyse;
bu programları bilgisayara kurup eğer birşey yakalarsanız çekip gidecek güce sahip misiniz?
yoksa gelip burada eşim beni msn de aldatıyor ama çekip gidemiyorum mu diyeceksiniz?

msn şifresi kırılırda burdan anlatmak benim için imkansız en azından . birde konuşmaları kayıt altına alabileceğiniz normalda bilgisayarda görünmeen arka planda çalışan bir program var. messenger pro log diye bundan anlayıp kurmanızda gerekli

bu kadar oyun oynayana kadar ne saklıyosun korkacak bişeymi vardiye sorup şifreyi kendisinden neden istemiyorsunuz

sordum,niye gizliyosun gizlenecek bi şey mi var,böyle yapınca beni daha çok şüphelendiriyosun dedim.o onun özeliymiş...

sen ne yapmaya çalışıyorsun diyesordunuz mu kocanıza..

neyse;
bu programları bilgisayara kurup eğer birşey yakalarsanız çekip gidecek güce sahip misiniz?
yoksa gelip burada eşim beni msn de aldatıyor ama çekip gidemiyorum mu diyeceksiniz?

arkama bile bakmam...aldatıldıktan sonra geriye ne kalıyo bi evliliğin sürdürülmesi için....

windows xp kullanıyorsan ve eşin msndeki konuşmalarının kaydını tutuyorsa hepsini geri yükleyebilirsin ama windows xp yüklüyse tabiki..?

kayıt tuttuğunu sanmam.biz kablosuz ağ kullanıyoruz.casus programlar ücretli görünüyo,bu ücret nasıl ödeniyoki,kablosuz ağı aldığımız yere faturalanıyomu yoksa kartla flnmı satın alınıyo

canım senin msneni aç.seçenekleri tıkla.iletiler var sağ tarafta orda görüşmelerimin geçmişini otamatik olarak sakla var onu işaretle.kaydeder ama şu var eşinin göremeyeceği veya bakmayacağı bi yere kaydet.genelde belgelerimde sohbet günlüklerime kaydeder ordan başka yere taşırsın..

Msn şifresi kırmak yasalara aykırıdır, ahlaka aykırıdır.
Eşiniz bile olsa bir başkasının msn şifresini neden kırmak, görüşmelerini neden okumak istersiniz. Güveniniz yoksa neden hala evli kalırsınız anlamam.
Benim şifremde eşimde değildir, bende msn ni kapatırım. İstesede vermem. Bu onu aldattığım anlamına gelmiyor ama insanın bir özeli vardır. Eşimde olsa her şeyimi ortaya serecek değilim değil mi?
Açıkcası bana ters böyle şeyler. Yapanların yolları açık olsun.

Sende aynısını yap arkadqşım . bir msn adresi al ondan sakla yani sakla derken msn adresini bilsin ama aynen onun yaptığı gibi şifresini falan sakla nasılsa meraklanacak ve sorarsa sende dersin buda benim özelim . bakalım ozman özel mözel kalacakmış.
bazen insanları kendi silahlarıyla vurmak gerek

evliyiz diye bütün şifrelerimizi birbirimize mi vericez.ne kadar gereksiz, ne kadar çocukça bir durum bu. ben eşimin kredi kartı ekstrelerinin bile açmam. benim özeliminde açılmasını istemem.herşey aldatma üzerine kurulu değilya insanın annesiyle de konuşması özeldir.off ffff çok meraklı gördüm sizi.

evliyiz diye bütün şifrelerimizi birbirimize mi vericez.ne kadar gereksiz, ne kadar çocukça bir durum bu. ben eşimin kredi kartı ekstrelerinin bile açmam. benim özeliminde açılmasını istemem.herşey aldatma üzerine kurulu değilya insanın annesiyle de konuşması özeldir.off ffff çok meraklı gördüm sizi.

sana kesinlikle katılıyorum . ancak karşındaki insan senin özeline saygı duymazken .senden özele saygı bekliyorsa kesin özele saygı adı altında bişiler karıştırıyodur. bende bu farkı anlaması için onu sahibi arkadaşa böyle bir öneride bulundum:)

ben anlamiyorum bu esler birbirlerin den sifreyi neden sakliyor bizim esimle msnlerimiz ya onu nsayfasi ya benim sayfam her zaman acik durur o benim bende onun sifresini bilirim
ama eger msni kirmak istyorsan gizli sorulari cözmen gerek

hayir arkadaslar neden hemen tepki veriyorsunuzki bende bunu anlayamadim...
Kadincagizin anlattigina göre esi cidden süpheli davraniyor...
Bence sen bilgisayardan iyice anlayan bir arkadasina casus programini yüklet canim...

Msn şifresi kırmak yasalara aykırıdır, ahlaka aykırıdır.
Eşiniz bile olsa bir başkasının msn şifresini neden kırmak, görüşmelerini neden okumak istersiniz. Güveniniz yoksa neden hala evli kalırsınız anlamam.
Benim şifremde eşimde değildir, bende msn ni kapatırım. İstesede vermem. Bu onu aldattığım anlamına gelmiyor ama insanın bir özeli vardır. Eşimde olsa her şeyimi ortaya serecek değilim değil mi?
Açıkcası bana ters böyle şeyler. Yapanların yolları açık olsun.

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Sizler eşinize çok mu güveniyorsunuz dicem ama yazdıklarınıza bakılırsa evet sanırım gözü kapalı kesinlikleee yapmaz diyen kişilersiniz siz...tom pembe bi hayat varda biz mi o hayattan bi haberiz..
Evlilikte özel diye bir şey olur mu?
Sizin tek özeliniz yatak odasıdır evlilikte ben böyle düşünürüm...
Evlenirken bi ömür paylaşılır.. Bi yatak bi ev vs vs... Bunlar paylaşılırken eşlerin telefonları eşlerin msnleri özel oluyor sizin için demek... Çok garip...:1closedeyes:
ama bu yazdıklarınıza kendiniz bile inanmıyorsunuz bence:kahve:

Back
X