slm arkadaşlar.ben yeni üyeyim.iki aydır glifor diye bir ilaç kullanıyorum.1000 lik günde üç kez yarımşar tablet.ilaç beni çok zayıflattı .dokuz kilo.ama sanki beynim zor algılıyor.söyleneni zor anlar oldum.sizi de etkiledi mi. deneyimlerimizi paylaşalım.
valla banada doktorum verdi 6 ay oldu ama daha 2.kutu bitmedi doktor çocuk olana kadar kullancaksın dedi düznli iç dedi ama artık midem bulanıo bu ilaçtan kocaman .. vala bu dolaylı yoldan yumurtanın bişeini tedavi ediomuş ama tam olarak sormadım cvpladığında da anlamıorum zaten bide bundan sonraki muayenemde sorucam bakalım nie vermiş :)
merhaba yazalı çok uzun zaman olmuş bu süre içinde gliforu düzenli kullandınmı kilo verdinmimerhaba arkadaşlar, gliforu araştırmak için girdim nete, sonra kendimi bu foruma üyeolmuş olarak buldum :)
ben 3-4 yıl önce ( rüya gibi, kıymetini bilememişim ) 58 kg iken şimdi 76 kg a çıkmışım. Valla nasıl oldu anlamadım, az göbeğim çıkmışı önce, sonra basenler falan derken, kendimi fotoğraflarda görünce tanıyamıuorum artık. boyum 168, 1 yıllık da evliyim. eşim eski fotoğraflarıma videolarıma hayran, ben de kendimi kıskanmaya başladım neredeyse artık :)
yıllardır hiç kilo vermeyi başarmışlığım yok, diyetisyenlerin de canı cehenneme, hazır listelerinin saatlerini değiştirip çıktı veriyorlar, saçmaaaaaa . Ama bu ilacı Gliforu diyetisyenin yönlendirdiği bir dahiliyeci verdi. Çünkü gliserin direnci düşükmüş hücrelerimin kör olmayasıcalar.
ben bir ara düzensiz kullnadım 1 ay kadar, sonra bırakmıştım. Ama ramazanla beraber yeniden başladım, ne mide bulantısı yapıyor ben de , ne de başka bir eksi etki. benim almaktaki amacım, vücüuttaki şekerin birikmemesi ve iştah azalması umudu. 1000 mg ı günde 2 kez önerdi dr . ramazan olunca iftar sahur arkası tok karna alıyorum ama 6 ay dolana dek devam edicem inşallah bu kez, kararlıyım daaaaa, kilo verme sonucu alan az kişi var gördüğüm kadarıyla, bu konu yıllardır işlenmiş forumda oysa .
ben glifor kullanıyorum ben öyle bir fark görmedim sen ne zamandır kullanıyorsun ben bu ilaçla kilo veriliyormu çok merak ediyorum şimdilik hedefim 5 kilo 4 kilosu göbektir heralde bacak basen yok üst tarafım geniş ters armut gibikızlar glifor wc çıkarıyomu bana dr mataformin yazdı wc çıkarmıyodu diaformin yazdığında wc çıkarıyodu glifor nasıl
bide yumurtlamayı arttırdığı doğrumu?
Kızlar hepinize merhaba. Benim hemşire bir arkadasim hic bir problemi olmadigi halde kilo problemi yasadigi için glifor kulkaniyor 2 ayda 12 kilo vermiş. Bende dünden beri kullaniyorum günde 3 defa tok karna 1000 mg. Arkadasim ne yerse WC ye gidiyordu ben dun ilk dun olmasına rağmen 2 defa ciktim lavaboya sadece sizce normal mi? Kilo verebilir miyim sizce bende? Diyet diyetisyen v.s. hepsini denedim olmadı psikolojim bozuldu artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım günde 3 kez 1000mg ağır olabilir bence bir doktora danışmak lazım..çünkü benim insülin direncim olduğu halde günde 2000mg alıyorum..hormon düzenini alt üst edebilirsin..ayrıca soruna gelince herkesin bünyesinde farklı etki yapıyo...kimi çok sık tuvalete gider, kiminin midesini bulandırır,başını döndürür, kiminde dikkat eksikliği yaratır....bence dikkatli ol, aldığın doz riskli...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hepinize merhaba. Benim hemşire bir arkadasim hic bir problemi olmadigi halde kilo problemi yasadigi için glifor kulkaniyor 2 ayda 12 kilo vermiş. Bende dünden beri kullaniyorum günde 3 defa tok karna 1000 mg. Arkadasim ne yerse WC ye gidiyordu ben dun ilk dun olmasına rağmen 2 defa ciktim lavaboya sadece sizce normal mi? Kilo verebilir miyim sizce bende? Diyet diyetisyen v.s. hepsini denedim olmadı psikolojim bozuldu artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle sen ne yapıyosun yaa, günde 3000mg, bizim insülün direncini kırmak için 2000mg alıyorum ilk başlarda beni öyle bi sarstı ki anlatamam sana, bi kaç kere başlayıp bırakmama sebeb oldu diyebilirim...
Kilo vermiştir şimdi o arkadaşın ama sonra çıkar onun acısı böbreklerini mahvedicek,istersen bi dahiliye doktoruna sor, belki bu kadar kilo lu olman hormonlarından kaynaklı olabilir ? Adetlerin düzenmilimidir mesela, ya da tüylenme gibi sorunların var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?