Glifor Kullanan Arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rodal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim allah razı olsun canım :) kilo vermeyi hırs yaptığım için mecbur dayanıyorum zaten bi süre sonra vücut alışacak ve bulantı gececk canım

herkese meraba arkadaşlar ben de yeni başladım glifora günde iki tane.ben tok karına diye hatırlıyorum ama iki arkadaş aç karna aldıklarını söylediler.aç karına mı alıcam yoksa tok karına mı bu hapı?? aklım karıştı :)

ac alma sakın canım mideni mahveder

bende sabah bir bütün akşam bir bütün alıyorum artık sersem gibi oldum

Arkadaşlar bende kullandım fakat çok yan etkisi oldu ve 1 kilo verebildim.Sonra bi tanıdığım aracılığıyla bir ürün aldım Hem uzun süreli kilo verdim.Şimdi kendimi saldım çok yiyiorm ama almıyorm çok düzenli şekide kısa sürede verdim.Bana ulaşırsanız sizede bu ürün hakkında yardımcı olurum.

reklam kokan hareketler bunlar lütfen böyle insanları sömürmeyin...........

merhaba arkadaşlar ben de 17 gün oldu bugün kullanalı 3 kilo vermiştim 1 kilo tekrar aldım yediklerime dikkat etsem gerçekten iyi bir ilaç daha vermem gereken 9 kilo var başta çok yan etkisi oldu ama doktor devam et iyi olacak dedi devam ettim şuan bir şikayetim yok çok şükür ben de pko var bir şey soracam ben de kabızlık yapıyor ilaç ara ara bazen de ishal siz de de öyle mi

evet canım bende de ara ara ishal ara ara kabız yapıyor inşallah hepimiz sağlıgımıza kavuşuruz...

Bende 1 haftadır glifor kullanıyorum insülin direnci için verdi doktor sabah 1000 mg akşam 1000 mg ama çok ağır geldi mide bulantısı çok fazla yaptı sizin yan etkiler ne kadar sürede geçti bu arada 1 haftada 3 kg gitti :)

5 ay önce doğum yaptım 25 kilo almıştım sadece bebeğin kilosu artı bir kilo da öyle gitti suan 83 kiloyum yaklaşık 20 25 kilo fazlam var aydır gram veremedim. Doktorum glifor önerdi 3 gündür içiyorum istahim biraz azaldı gibi.bakalim bekleyip gorecez

arkadaslar oncelikle mrb aranizda yeniyim bnde pkoluyum maalesef ( daha yeni tedaviye başladım bu ilacida kullaniyorum ne yazik ki tamamen bi iskence bunu kullanmak bu ilac kiloda verdiriyosa yandim bn 55 kilo cok mu sizce cok kafama takiliyo lutfen yardimci oluunnn (((((

arkadaslar oncelikle mrb aranizda yeniyim bnde pkoluyum maalesef ( daha yeni tedaviye başladım bu ilacida kullaniyorum ne yazik ki tamamen bi iskence bunu kullanmak bu ilac kiloda verdiriyosa yandim bn 55 kilo cok mu sizce cok kafama takiliyo lutfen yardimci oluunnn (((((

oncelikle mrb bnde ayni derdin kurbaniyim ne yazik ki ne kadar bi surede adet duzene giriyo ne kadar bi sure aliyo

6 kilo verdim bu ilaçla ama yanında b vitaminide verdi vücuttaki b vitamini öldürüyormuş mutlaka vitaminede yazdırın derim

arkadaşlar merhaba bende pko luyum yaşım 36 adetlerim sancılı ve çok az sürüyor adetim.dr gittim zayıfsın ama ilerde şeker hastası,tansiyon ve kalp rahatsızlığı çıkabilir pko dan dolayı dedi kesinlikle kilo alma düzenli spor yap dedi.glifor 850 verdi bu gün başladım herhangi bir yan etkisi yok inşallah da olmaz..rabbim herkese sağlık versin ve kucağımıza bebeğimizi almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…