- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
- Konu Sahibi rodal
-
ac alma sakın canım mideni mahvederherkese meraba arkadaşlar ben de yeni başladım glifora günde iki tane.ben tok karına diye hatırlıyorum ama iki arkadaş aç karna aldıklarını söylediler.aç karına mı alıcam yoksa tok karına mı bu hapı?? aklım karıştı :)
reklam kokan hareketler bunlar lütfen böyle insanları sömürmeyin...........Arkadaşlar bende kullandım fakat çok yan etkisi oldu ve 1 kilo verebildim.Sonra bi tanıdığım aracılığıyla bir ürün aldım Hem uzun süreli kilo verdim.Şimdi kendimi saldım çok yiyiorm ama almıyorm çok düzenli şekide kısa sürede verdim.Bana ulaşırsanız sizede bu ürün hakkında yardımcı olurum.
evet canım bende de ara ara ishal ara ara kabız yapıyor inşallah hepimiz sağlıgımıza kavuşuruz...merhaba arkadaşlar ben de 17 gün oldu bugün kullanalı 3 kilo vermiştim 1 kilo tekrar aldım yediklerime dikkat etsem gerçekten iyi bir ilaç daha vermem gereken 9 kilo var başta çok yan etkisi oldu ama doktor devam et iyi olacak dedi devam ettim şuan bir şikayetim yok çok şükür ben de pko var bir şey soracam ben de kabızlık yapıyor ilaç ara ara bazen de ishal siz de de öyle mi
Evet canım doktor kontrolünde kullanıyorum bilinçsiz değilInsulin direnci testi yapturarak mi kulland8niz bu ilaci arkadaslar
Merhaba geçmiş olsun insülininiz kaçtı acaba bende bugun test yaptirdimdaEvet canım doktor kontrolünde kullanıyorum bilinçsiz değil
Geçmiş olsun sizede Benim insülin 20.5 idi şuan diyet ve spor ile 5.0 düştü sizin kaç peki ?Merhaba geçmiş olsun insülininiz kaçtı acaba bende bugun test yaptirdimda
11.66 benimki de hastanedeyim şimdi bakalım ne diyecek doktorGeçmiş olsun sizede Benim insülin 20.5 idi şuan diyet ve spor ile 5.0 düştü sizin kaç peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?