Diyet ve egzersiz diyecektir sizinki benimkine oranla düşük11.66 benimki de hastanedeyim şimdi bakalım ne diyecek doktor
Glifor kullanın mi pekiDiyet ve egzersiz diyecektir sizinki benimkine oranla düşük
Evet günde 2000 mgr fakat sadece ilaç kullanmak ile olmuyor malesef diyet+egzersiz yapmalısınGlifor kullanın mi peki
Evet günde 2000 mgr fakat sadece ilaç kullanmak ile olmuyor malesef diyet+egzersiz yapmalısın
Bu ilaç pkoya da iyi geliyor düzenli kullanırsan faydasını görürsünAnladim canm benim kilom çok yok suan 65 kiloyum ama 5 kilo vermek istiyorum onun dışında bemde pkos var oda kilo vermemi engelliyo
İnşallah canmBu ilaç pkoya da iyi geliyor düzenli kullanırsan faydasını görürsün
Sadece ilaç kullanmak yetmiyor diyet ve sporda yapman lazımgliforla kilo verenler ne yaptınız bana da yazarmısınız.
Canim sabah aksam mi 1000 nirlik aliyo dimi oyle 2000 oluyor dun basladim bende biraz agir geliyor sanki bende bebek tedavisi icin basladimEvet günde 2000 mgr fakat sadece ilaç kullanmak ile olmuyor malesef diyet+egzersiz yapmalısın
Evet Can'ım sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr sadece ilaç almak olmaz Canım hayatından tatlı hamur işi paketli gıdalarıda çıkarmalısın birde egzersiz eklersen o Zaman tam faydası oluyor bilgineCanim sabah aksam mi 1000 nirlik aliyo dimi oyle 2000 oluyor dun basladim bende biraz agir geliyor sanki bende bebek tedavisi icin basladim
Evet diyette yapiyorum ekmegi sekeri çıkardım hayatimdan.hamur iside yok zati yemeklerim hep az yagli yiyenlerdenim bakalim faydasini gorurum inş.bu ilaci hem kilo vermek icin hem yumurtaliklarimi calistirsin 2-3 ay sonra 4 tüp bebek denicegiz ins.bu arada gunluk bi saat sporum var bazen bi iki gun yapmadigim oluyor.sagol canim cvp yazdigin icinEvet Can'ım sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr sadece ilaç almak olmaz Canım hayatından tatlı hamur işi paketli gıdalarıda çıkarmalısın birde egzersiz eklersen o Zaman tam faydası oluyor bilgine
Yağlar zararlı değildir zararlı olan margarin ve çicek yağıdır zeytinyağı doğal tereyağı çok faydalıdır tavsiye ederimEvet diyette yapiyorum ekmegi sekeri çıkardım hayatimdan.hamur iside yok zati yemeklerim hep az yagli yiyenlerdenim bakalim faydasini gorurum inş.bu ilaci hem kilo vermek icin hem yumurtaliklarimi calistirsin 2-3 ay sonra 4 tüp bebek denicegiz ins.bu arada gunluk bi saat sporum var bazen bi iki gun yapmadigim oluyor.sagol canim cvp yazdigin icin
Bende aynı sorun var ve bütün yan etkilerini yaşıyorum mide bulantısı ,baş ağrısı ,sinirlilik ağız kokusuYa bu zıkkım ilaç bi bana mı ağız kokusu yapıyor o kadar faydası var ki vücuduma ama ağır ağız kokusu sebebiyle bıraktım şimdi mis gibiyim alınca yekrar başlıyor
Aynen tam benlik tereyağ ve zeytin yağ kullanirim ben :))miyav_su .!.:Yağlar zararlı değildir zararlı olan margarin ve çicek yağıdır zeytinyağı doğal tereyağı çok faydalıdır tavsiye ederim
Tereyağ doğal olsun paketli alma zeytinyağıda soğuk sıkım olsun kuyruk yağı ,iç yağı da tüketebilirsin son araştırmalarda yağların faydalı olduğu yanlız margarin ve ayçiçek ve kanola yağları zararları var diye söylendiAynen tam benlik tereyağ ve zeytin yağ kullanirim ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?