Glifor Kullanan Arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi rodal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladim canm benim kilom çok yok suan 65 kiloyum ama 5 kilo vermek istiyorum onun dışında bemde pkos var oda kilo vermemi engelliyo
Evet günde 2000 mgr fakat sadece ilaç kullanmak ile olmuyor malesef diyet+egzersiz yapmalısın

arkadaslar bende pkoluyum bu gun doktora gittim klomen tedavisi olacagımı soyledı ama bi 20 kilo vermem gerektiğini soyledi bu yüzden tedaviye başlanmadı glifor ve folik asit devam etmemi söyledi gliforla

gliforla kilo verenler ne yaptınız bana da yazarmısınız.

gliforu bana gittiğim diyetisyen verdi insülin direncim var, sadece ilacı içeyim yan gelip yatayım derseniz kilo veremezsiniz,

eşliğinde diyet (başlıca; şeker,ekmek,pirinç pilavı, meyve ASLA YOK)

ve düzenli tempolu yürüyüş ile etkisini çok iyi görürsünüz.

ben bu şekilde 40 günde 12 kilo verdim..

Canim sabah aksam mi 1000 nirlik aliyo dimi oyle 2000 oluyor dun basladim bende biraz agir geliyor sanki bende bebek tedavisi icin basladim
Evet Can'ım sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr sadece ilaç almak olmaz Canım hayatından tatlı hamur işi paketli gıdalarıda çıkarmalısın birde egzersiz eklersen o Zaman tam faydası oluyor bilgine

Evet Can'ım sabah 1000 mgr akşam 1000 mgr sadece ilaç almak olmaz Canım hayatından tatlı hamur işi paketli gıdalarıda çıkarmalısın birde egzersiz eklersen o Zaman tam faydası oluyor bilgine
Evet diyette yapiyorum ekmegi sekeri çıkardım hayatimdan.hamur iside yok zati yemeklerim hep az yagli yiyenlerdenim bakalim faydasini gorurum inş.bu ilaci hem kilo vermek icin hem yumurtaliklarimi calistirsin 2-3 ay sonra 4 tüp bebek denicegiz ins.bu arada gunluk bi saat sporum var bazen bi iki gun yapmadigim oluyor.sagol canim cvp yazdigin icin

Yağlar zararlı değildir zararlı olan margarin ve çicek yağıdır zeytinyağı doğal tereyağı çok faydalıdır tavsiye ederim

Ya bu zıkkım ilaç bi bana mı ağız kokusu yapıyor o kadar faydası var ki vücuduma ama ağır ağız kokusu sebebiyle bıraktım şimdi mis gibiyim alınca yekrar başlıyor

Ya bu zıkkım ilaç bi bana mı ağız kokusu yapıyor o kadar faydası var ki vücuduma ama ağır ağız kokusu sebebiyle bıraktım şimdi mis gibiyim alınca yekrar başlıyor
Bende aynı sorun var ve bütün yan etkilerini yaşıyorum mide bulantısı ,baş ağrısı ,sinirlilik ağız kokusu

miyav_su .!.:
Yağlar zararlı değildir zararlı olan margarin ve çicek yağıdır zeytinyağı doğal tereyağı çok faydalıdır tavsiye ederim
Aynen tam benlik tereyağ ve zeytin yağ kullanirim ben :))

Aynen tam benlik tereyağ ve zeytin yağ kullanirim ben :))
Tereyağ doğal olsun paketli alma zeytinyağıda soğuk sıkım olsun kuyruk yağı ,iç yağı da tüketebilirsin son araştırmalarda yağların faydalı olduğu yanlız margarin ve ayçiçek ve kanola yağları zararları var diye söylendi

Merhaba arkadaslar benimde kilo problemim var sürekli hep bişeyler atıştırmak istiyorum 10-15 kilo fazlam var bebek yapmadan önce bu kiloyu vermem gerekiyor sizde bi zararı varmıdır bu ilacın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…