Glifor Kullanan Var Mı?

çiğdemcim kanama hala devam. yarın doktora gideceğim. muhtemelen içerde parça kalmıştır diyorlar. umarım kürtaj olmam.

ceylancım sakın erken test yapma. eğer hamileysen bile erken olduğu için çıkmayabilir. bu da senin moralini bozacaktır. ben ikiz bebeklere hamile olduğum halde onuncu gün test negatif çıkmıştı. tabi idrar testinden bahsediyorum. kan testi çıkar ama bi kaç gün daha sık dişini canım.

erkder gerçek ismin ne =) dua ederken kendi kendime gülüyorum bari ismini diyim yarın git dr.a inşallah kürtaj olmazsın artık dr.a gitmen lazım dualarımız seninle..

erkder bencede git artık ne zamana kadar çekeceksin gerçekten ismin erkder mi ben de merak ettim ceylan ben meraklıyım genede ama erkderin dediğide doğru ama cumaya git bize haber ver çünkü bayram tatili giriyor ben merak ederim benim evde bilgisayar yok kızlar

kıslar benim adım derya. kocamınki erkan. ikimizin ilk üç harfini yaptım. :) feysbuk'a üyeyseniz adresimi vereyim özelden. daha net bilgilerimi görebilirsiniz. :))) ceylan evet ya o dua ederken gülme kısmı bana da oldu. niklerle nereye kadar kabul olur dualarımız bilmem :))

evet kızlar artık dr.a gitmem gerek. maaşın yarısını pet'e ödüyorum. şaka bi yana kocam beni ya boşayacak ya üstüme kuma getirecek. yazık adama. gidip bi baktırayım.

yarın adanada yaşayan en yakın arkadaşım geliyor. onunla doktordan sonra izmiri alt üst edeceğiz. dr. sonucunu akşama ancak yazabilirim. öptüm sizi. byeesss

Erkderim inşallah güzel haberlerını getirirsın Deryacım artık nick demeyeceğim kaydirigubbakcemile2

yaaa kızlar ben glifor mağduruyum

zayıflamak için içtim

o ara adetlerimde düzensizdi aşırı kanamalı geçiyodu

neyse gliforu içince düzenlendi

korunmama rağmen iki ay sonra hamile kaldım

şimdi bunu cezasını çekiyorum

biliyorum sizin konunuzla alakalı değil ama yazmak istedim

arkadaşım ceza diye bahsettiğin şey bebek mi? istemiyor musunuz? tam anlayamadım. bir de korunurken nasıl hamile kaldın onu da anlayamadım. allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin.

ne demek istediğini daha da açıklarmısın anlamadım ne mutluki sana hamilesın :1hug:

canım bi oğlum bu yıl 1. sınıfa başlıyo

2. oğlum daha 20 aylık ve ben henüz 25 yaşındayım

yani istenmeyen gebelik depresyona girdim

aldırmayı çok düşündüm yapamadım

hep dua ettim bende al olmayanlara ver diye

ama Allahın işi işte yargılayamayız

şuanda 23 haftalık hamileyim

Tam yerine yazıyorsun he..bizler melek hasretiyle tutuşan insanlarız bence Allahına şükret boşuna depresyondasın ne güzelki;evlatların var..Allah bağışlasın çok şanslısın genç annesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…