merhaba canım sen nasıl oldun ben başladım ama iş yerinde olmuyor sen macun mu kullanıyodun ben şimdi biraz kilo vermek istiyorum onun için form çayı ve 5 i bir yerde içiyorum.çünkü ilternetten araştırdım ve yıllardır tek yapmam gereken biraz kilo vermek doktorlarda bu polikistik overin tamamen kiloya bağlı olduğunu söylüyor 2 kilo falan verdim ama asıl niyetim 10 kilo fazlam var onu vermek istiyorum.lahana çorbası yapacam bu hafta çünkü zayıflasam yumurtalarım çalışacak
merhaba kızlar.bende de poc ve kan pıhtılaşması var.geçen sene kendiliğinden hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışlarını duyamayınca kürtaj olmuştum.o zamandan beri hamile kalamadım.2 aydır serophene yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum.adetim gelsin diyede farlutal.geçen ay farlutal bittikten sonra 2 . gün gelmişti bu ay ilaç bitti 3. gün hala adet olamadım.bir kaç gün daha beklesemmi bilmiyorum.hayıt tohumunuda çay olarak değilde macun olarak kullansam nasıl olur?artık bıktım otla çöple uğraşmaktan.
serophene tedavisi 4 ay sürecek eğer hala hemile kalamazsam doktorum banada glifor verecekmiş.hakkımızda hayılısı olsun ne diyelim.
çiğdemcim ıspartada doktorun kim?bende ıspartada yaşıyorum.
daisy-81 canım sen ıspartada mı oturuyorsun senin doktorun kim kaç yıllık evlisin
kendiliğinden hamile kalabilmen güzel. ilaçlarını kullandıktan sonra fazla uğraşacağını zannetmiyorum. inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız. ben de hayıt tohumunu macun olarak aldım. üzerinde bir çay kaşığı macunu bir bardak kaynar suda 20 dk bekletip için yazıyor. daha başlamadım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?