Glifor Kullanan Var Mı?

kızlar merhaba uzun süredir şehir dışındaydım nete pek giremedim.bugün adetimden 11 gün geçti serephone ilacımıda kullandım bitti şimdi yumurtalarımın gelişip çatlamasını bekliyorum.çalışmalara da başladık.
hayıt tohumuda aldım ama ne zaman kullanmam gerekiyor bilmiyorum.sizce napayım kullanmaya ne zaman başlamalıyım.bu arada adetimin 2. gününden itibaren bal çörekotu tarçın yedim ve hergün adaçayı içtim.

Adet günü başla canım maşallah yumurta büyütmek için amma çaba harcamışsın allah boş çıkarmasın aramızdan biri hamile kalsın..

alaalala hayırdır inşallah ..güzel haberlerle gelsin erdercim iyi olmana sevindim topic boş kaldı pazartesi dr.a gideceğim kontrole

yok canım 3 sene evliliğimiz dolsun ve daha isteyeli 1 seneyi geçti 13 ay oldu önce aşılama var ..

anladım canım. inşallah bebeklerine (allah söyletti ikizin olacak heralde) kavuşmakta benim gibi uzun uzun yıllar harcamassın.

Amin bitanem eşim ikiz zaten istiyorum sağlıklı olsunlar da ...
Allah sana da daha fazla beklettırmeden versin çok zor ben gurbetteyimde okadar çok boşluğunu hissediyorumki

canım ben de gurbetteyim. seni çok iyi anlıyorum bu yüzden. bu arada glifora alıştı mı bünyen. hayıt içmeyi de ihmal etme sakın. bi de sen daha önceden balçörekotu tarçınla yumurtam çatladı demiştin. yine kullanacakmısın. ben senin bu bitkisel yöntemlerle kısa zamanda hamile kalacağına inanıorum.

canım çörekotunu 2 ay kullandım 18.günde çatlatmasına yardımcı oldu ama 1 ay sonra hiç yumurtam olmadı..

inşallah erkder neler neler kullanmadımki...bitkisel ama en son hayıt otu içiyim dedim ramazan gelince günde 2 nasıl içeceğim onu düşünüyorum

Gliforla yuvarlanıp gidiyor mide bulantım hiç bitmiyor açım ama yemek yiyemiyorum..2.aydayım gliforda

aslında birazda kafadan çıkarmak lazım. çok takıntı yapıyoruz. mesela bugün öğlen senin bir başka topikte bebeğine yazdıklarını okudum. ve çok üzüldüm. kendine çok sıkıntı yapmışsın. tahminimce daha yaşın genç. bak ben 30 yaşımdayım. bu kadar sıkma kendini nolur. bu hayıt hormonları düzenliormuş. inşallah sana da faydası olur. ramazanda sahurda bir bardak içersin. iftarda da ikinciyi içersin. ben böyle düşünüorum.

erkder'>m saol benim aklıma gelmemişti öyle içmek :kedi:Akıl akıldan üstündür ben 26 Yaşındayım..
Aklım olsaydı erken evlenirdim sırf meleğime erken kavuşmak için ..

Benim görüşüm kafandan çıkarsanda çıkarmasanda olmayınca olmuyor..1 ay tedaviyi bıraktım ama pco beni bırakmadı tam 40.günde geldi Reglim düşün yani tedavi olmayınca yumoşlarım büyümüyor..

aaa böyle düşünme ama. bir iki sayfa geride yazmıştım. arkadaşımın kayınvalidesi 3 sene adet görmeyerek hamile kalmış. doktor inanmamış kızmış niye dalga geçiyorsun demiş kadına. demekki veren allah veriyormuş ceylancım. çevremde iki tane anne var biri 35 diğeri 38 yaşında anne oldu. boşver. kendimizi bu kadar yıpratmayalım. sonuçta birgün anne olacağız. canım kocam geldi. mutfağa geçiyorum ben. öptüm seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…