Glifor Kullanan Var Mı?

hayırlı olsun bir yastıkta kocasınlar bizim başımız göğe erdi sıra onlarda :roflol::1rolleyes:

ay yerim kız ben sizi içeceginiz kahve olsun çok yorucu bir düğün birde durmadan anlayışsız bir dünya insan e tedevi ne oldu diye soranlar imdat size ne diye bağırmak geldi ama of işte ne yapacağımı şaşırdım denesem mi aşılama vea tüp bebek ama hiç hazır değilim moral bozuk benim olacağı varsada olmaz

Saol canım benım kızlar nasıl keyıfler dÜn yıne glıfor sarsttı allahım benım kadar Çeken varmıdır

kilo vermişsin yani dimi. ay bi bana etki yapmadı. hiç kilo vermedim. estrafermi ben tedavi sırasında ve hamileliğimde kullanmıştım. ama o da öyle bi yan etki yapmamıştı. neyse biraz daha sabret. bebişler gelince popolarına popolarına vururuz bize bunları yaşattınız diye :)

haa ceylancım unuttum bak. diğer topikte bi arkadaşın hakkında bilgi istemişsin. benim ablam da her ilişkide hamile kalıp düşük yapıyordu. sorun ablamın troid hormonunun yüksek olmasıymış. bi ilaç kullandı ve o ay hamile kaldı. şimdi ikiz sıpacıklarımız var.

Back
X