Glifor Kullanan Var Mı?

merhaba kızlar nasılsınız ceylan yaptırdın mı tahlil bizi habersiz bırakma cumada ben gideceğim bakalım hayırlısı erkder sen nasılsın bayramınız nasıl geçti

Günaydınlar,
Regli olacakmışım gibi o yüzden bekleyeceğim zaten idrarda negatif gördüm Bayram çok güzeldi annemler vardı azönce yola çıktılar içim buruklaştı :sinifsinif:
Çiğdem güzel haberlerle gel inşallah..

inşaalh bitanem doktorum önce tüp bebek demişti sonra aşılama dedi 2 ay önce başka doktor tüp bebek bilmiyorum aşılamada yüzde düşük ama tüp bebekte yüzdesi fazla bilmiyorum aşılamada belki tutarsa doktorum ümit vermişti ama bakalım bir defa denedim ama rahim ozaman bu kadar sağlıklı değildi şimdi rahimdeki uterüs septum alındı sizce ne yapayım ameliyatdan sonra başka doktorada bakıttım filmi senin ameliyatın çok güzel olmuş dedi 3 üncü ameliyatım tüplerimde açık bana dua edin

Dualarım seninle bence imkanın varsa tüp riski az şeylerle uğraşmaktan yorulmadıkmı ..

evet bencede ama doktorum sadece yumurtlama sorunun var bence deneyelim dedi bizde ille tüp bebek dedik bakalım cuma bir ortak yol bakacağız aman ne doktor kırılsın ne ben beklerken kendiliğinden olsun

merhaba kızlar. çiğdemcim kararsızlık içindesin güzelim. çok düşünme. pat diye düş olayların içine. tüp veya aşılama. düşündükçe çıkamazsın işin içinden. biraz da maddi durum önemli. para önemli değil diyorsan direkt tüpe geç. yoksa bir aşılama daha yaptır derim. işte sonuç ne bilemiyorsunki. aşılama yaptırcaksın tutacak çok çok ekonomik olucak. ama tutmazsa tüp bebek parasının bir kısmı daha elinden gidecek. çok zor ya. kazandığımız hastanelere gidiyor vallahi. eşinin fikrini al bir de.

maddiyatını doktora soracağım uygun gelirse tabi tüp bebek yaptıracağım doktorumda tüpte kararlıydı ama sonradan aşılamaya döndü bir defa daha deneyelim dedi ama bende işimi şansa bırakmak istemiyorum senin dediğin gibi erkder aşılamada tüp bebek parasının yarısına yakın gidiyor birde tutmazsa oda var bakalım şans dileğin bana bol bol dua edin bu ay neyse artık yaptıracağız.

Hakkımızda hayırlısını nasip etsin ..birimiz çıksın artık şurdan hamile..

çığlıklarını duyar gibi oldum birden :))))))) özgecim yaradan ne zaman vereceğini çok iyi bilir. boşa sıkıntı yapıyoruz aslında. biraz daha relax olabilsek herşey daha iyi olacak.

çığlıklarını duyar gibi oldum birden :))))))) özgecim yaradan ne zaman vereceğini çok iyi bilir. boşa sıkıntı yapıyoruz aslında. biraz daha relax olabilsek herşey daha iyi olacak.

Canım benim duyarsın Tabii okadar çok istiyorumki.. İnşallah öylede rahat olamıyorum :sinifsinif:
Annemler burdayken biraz iyiydim Şeniz

kızlar ne olur bana dua edin bir gün kaldı neyse çıksın artık bende kafamda belirlerim hiç olmazsa bir fikir canlanır kararsızım kendi kendime doktorculık oynamaya başladım erkder canım sen mikroenjeksiyon tüp bebek hakkında bir bilgin var mı

kızlar ne olur bana dua edin bir gün kaldı neyse çıksın artık bende kafamda belirlerim hiç olmazsa bir fikir canlanır kararsızım kendi kendime doktorculık oynamaya başladım erkder canım sen mikroenjeksiyon tüp bebek hakkında bir bilgin var mı

Canım dualarım seninle inşallah en yakın zamanda güzel haberler çıkacak inanıyorum..

çiğdemcim benim üçü de mikro oldu. bırak bilgi sahibi olmayı tedavini ben bile sürdürebilirim :))) ama bak umarım yanılıyorumdur ama sen çok kafana takıyorsun. böyle yaparsan allah korusun tutacağı varsa da tutmaz. biraz sakin ol lütfen

Back
X