Glifor Kullanan Var Mı?

kafamızı şişirmen sorun değil güzelim. şişir hiç önemli değil. beni üzen senin rahat olamaman. bak ilk arkadaş olduğumuz gün bana stres çok önemli stres yapma demişsin. ilk sayfaya bakarsan görürsün. ve çok ta haklıymışsın. senin bu dönemlerde çok relaks olman gerek. tedavini çok etkilecek.

ne kafası şişmesi aşkolsun çiğdemcim tabiiki ikiniz için inanın aynı heyecanı yaşıyorum sadece üzülmemen için reax olman gerek ben bişey diyemiyorum senden daha beterim kafamda büyütüyorum geçen gece uyanmışım uyandı pişpiş ayaklarımı sallamışım düşünün

ya kızlar yapmayın böyle. sizden daha uzun zamandır bekliyorum. iki defa düşük yaptım çok çok acı şeyler yaşadım ama inanın sizler kadar stres yapmadım kendime. kısa sürede atlattım valla kızdırıyorsunuz beni. ya hamile kalamazsınız. yani bakın bu kadar da net söylüyorum. bu kafayla bu stresle kalamazsınız arkadaşlar. boşa aşılama tüp bebek yaptırıp ta para harcamayın. rabbim neylerse güzel eyler. allah sevdiği kullarına dert verirmiş. bizi de seviyor demekki. o dilerse bebek verir dilemezse vermez. anne olabilirsek oluruz olamazsak ta dünyanın sonu değil. tek anne olamayan veya olamayacak biz değiliz arkadaşlar. bunu bize yaşatan allah. karşı gelecek isyan edecek kullar değiliz biz. bu tabiki zorlu bir süreç. negatif sonuç aldığımız da olacak. işte o zaman sizi düşünemiyorum ben. oysaki herşeye hazırlıklı olmalıyız. silkinin ve kendinize gelin. özge senin rüyanı okuyunca tüylerim diken diken oldu. rahat olamazsak başaramayız. lütfen tek çırpınışımız dua olsun. sadece dua..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bakalım önce sıraya girmemiz gerekiyormuş galiba bizde bu gün özel hastane var birde orayla görüşeceğiz baya başarılı bir doktorumuz var burdada önceden sağlık karnesi geçmiyordu herşey özeldi ama şimdi hastane şeklinde tüp bebek merkezinde yani eşim birde oraya gidelim dedi senin tedavi nasıl gidiyor ben yazmazsam sizin yazacağınız yok beni hiç merak etmediniz galiba ikinizede küsmem lazımdı ama :umursamaz:

kızlar merhaba. ben yıllık iznime ayrıldım. şuan memleketteyim. ablamlarla bi kaplıca vardı oraya gittik. 4 gündür ordaydık. yeni geldim. bir de ablamın ikiz bebekleri var. 7 aylıklar. tam bi tatlı bela. o kadar tatlılarki. onlara bakmaktan fırsat bulamadım. kusura bakmayın. bundan sonra daha rahat girebilirim ama nete. çiğdemcim dün doktora gittin mi? neye karar verdiniz.? özgecim sen nasılsın neler yapıyorsun?

erkderim iyiyim canım oyy bizim yerime öpüp kokla maydonoz buharı yaptım o da hala içimden simsiyah bişeyler çıkartıyor ..

bakalım önce sıraya girmemiz gerekiyormuş galiba bizde bu gün özel hastane var birde orayla görüşeceğiz baya başarılı bir doktorumuz var burdada önceden sağlık karnesi geçmiyordu herşey özeldi ama şimdi hastane şeklinde tüp bebek merkezinde yani eşim birde oraya gidelim dedi senin tedavi nasıl gidiyor ben yazmazsam sizin yazacağınız yok beni hiç merak etmediniz galiba ikinizede küsmem lazımdı ama :umursamaz:

ŞenizŞenizKıyamam kafamçokkarıştı
Gel öpeyim opuyorumnanaktan Heran aklımdasınız orkidelerim ..

erkderim iyiyim canım oyy bizim yerime öpüp kokla maydonoz buharı yaptım o da hala içimden simsiyah bişeyler çıkartıyor ..

bu tür şeylerin amacı içerdeki kötü şeyleri söküp atmak zaten. ne güzel bak işe yaramış. ekinle eymeni senin yerine kocaman öptüm özge ablası. bizim gibi iki afacan da onun olur inşallah diyorlar. :1hug:

özgecim sen bi arkadaşın için benden doktor ismi istemiştin hatırlıyormusun. hani sürekli düşük yapıyormuş. eğer hala gerekliyse ablamdan ismini öğrenip yazayım.

iyi kızlar pek memnun kalmadım 2000 dolar diyo ilaçlar hariçmiş pek içimede sinmedi maddiyatda önemli yani gene tıp fakültesinde yaptıracağım gibi geliyor o iki yaramazıda bizim içinde kokla ben bebeklerde en çok o boyunlarındaki kokuyu severim yani adetimi bekliycem oda gelirse çünkü adetim problemli farlutal kullanırım artık zaten gelmedikçe farlutal dua edin benimki aynı sizlerde iyisiniz dimi

allah yardımcımız olsun. çiğdemcim bence de tıp fakültesinde dene. ben şimdiye kadar hep özelde yaptırdım ama bu defa ben de tıp fak.de yaptırmayı düşünüyorum. yazık ya. nasipte varsa özelde de olur devlette de. biraz fazla bekleriz biraz geç yürür işlerimiz ama 3500 lira da bizler için iyi para.

özgecim ablamla konuştum. ablamın troid hormonu yüksekmiş. o nedenle sürekli düşük yapıyormuş. o bahsettiği doktor hormon bozuklukları doktoruymuş. ablam diyorki arkadaşın sorunu hormonla ilgili değilse o doktora gitmesi gerekmez diyor. ablamın üreme doktoru bülent tıraş imiş. ondan da çok memnun kalmış. ankarada anatolia'da.

Back
X