Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok kötüyüüüüüüm. izinde yanıma glifor almayı unutmuştum. 20 gün içmedim. şimdi iki gündür yeniden başladım. bir mide bulantısı bir karın ağrısı bir ishal sormayın. iş yerinde zor durdum. mahfetti beni. demek böyle bişeymiş yaşadıklarınız. iyi ama niye oldu şimdi durup dururken?
merhaba...3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz.bana konulmuş bir pcos teşhisi yok ama adet düzensizliği hormon problemi ve tüylenme var kilolu değilim.doktorlar demedi ama bütün belirtiler bunu işaret ediyo.geçen haziran ayında glifor kullandım ve o ay hamile kaldım.fakat hamileliğim boyunca hep kanama sorunu yaşadım.en sonda amniyosentez sonucu bebeğimin suyu boşaldı ve 5 aylık olarak doğmak zorunda kaldı ve yaşamadı tabiki.sölemek istediğim şu hamile kalınsa bile bu polikistik over çok sinsi ve garip hamilelikte de insanın peşini bırakmıyo 5 ay boyunca sürekli kanama şikayeti yaşadım sürekli yattım.şimdi iyi bi riskli gebelik uzmanı bulup onunla tekrar başlamak.
merhaba...3 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz.bana konulmuş bir pcos teşhisi yok ama adet düzensizliği hormon problemi ve tüylenme var kilolu değilim.doktorlar demedi ama bütün belirtiler bunu işaret ediyo.geçen haziran ayında glifor kullandım ve o ay hamile kaldım.fakat hamileliğim boyunca hep kanama sorunu yaşadım.en sonda amniyosentez sonucu bebeğimin suyu boşaldı ve 5 aylık olarak doğmak zorunda kaldı ve yaşamadı tabiki.sölemek istediğim şu hamile kalınsa bile bu polikistik over çok sinsi ve garip hamilelikte de insanın peşini bırakmıyo 5 ay boyunca sürekli kanama şikayeti yaşadım sürekli yattım.şimdi iyi bi riskli gebelik uzmanı bulup onunla tekrar başlamak.
yaa arkadaşlar yazdıklarınızı okudum uzun zaman olmuş yazalı ama umarım benide aranıza alırsınız.daha yeni evliyim 1 yıl bile olmadı.bir kaç ay önce ihmalkarlım yüzünden hamile kaldım düşünmüoduk aslında ama sonra alıştık bebeği kim istememzki fakat ilk defa görmeye gittiğimizde dıoktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi boş gebelikmiş.Kistim de var dı 3,5 cm kadar o küçülüp gdiecek bi zararı yok sana dedi.kürtajdan sonra 3 ay kadar sonra kistim aklıma takıldı ve başka bi doktora gittim doktor bana bu şekilde anne olamıyacağımı kilo vermem gerektiğini söyledi ve glifor verdi hiçbirşey anlamadım yazdıklarınızı okuyunca pco yum sanırım bende ama o zaman ufak ihmalkarlıkla nasıl hamile kalabildim ilk doktorum çok sağlıklısın bak hemen kalmışsın dedi ve asla çocuk sahibi olamıyacağıma dair bişey söylemedi bu spermlerle alakalı bişey her zaman böyle olmaz dedi.aklım çok karışık banada yazarsanız sevinirim..